Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Η παραπομπή Παπακωνσταντίνου συμπαρασύρει Παπανδρέου και Βενιζέλο.


ellada parapompi papandreou 



Αρκεί να μην σταθούν στο θέμα της αλλοίωσης αλλά να κινηθούν άμεσα και στον τρόπο απόκτησης.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον Παπακωνσταντίνου μεταφέρονται και στον Παπανδρέου, αφού ήταν ο μόνος που τον νομιμοποιούσε όταν ο τελευταίος καταστρατηγούσε το κοινοβούλιο και τους νόμους. Ο Παπακωνσταντίνου ΔΕΝ εξελέγη. Διορίστηκε από τον Παπανδρέου.

Η λίστα δεν θα μπορούσε να έλθει “μαύρη”, εκτός εάν ο πρέσβης παραδεχθεί ότι συμμετείχε αυτοβούλως στους σχεδιασμούς Παπακωνσταντίνου. Δεν είναι όμως έτσι και θα αποδειχθεί ότι η εντολή εδόθη από τον “πολιτικό του προιστάμενο”.

Όσο για τον Βενιζέλο, μπορεί να μην βαρύνεται με την αλλοίωση και την απόκρυψη αλλά έχει σοβαρότατες ευθύνες για την μη διερεύνηση τόσο της υπόθεσης, όσο και την μη χρήση της λίστας για τον εντοπισμό φοροφυγάδων. Κατηγορίες που μπορούν εν μερει να αποδοθούν και στον κύριο Στουρνάρα αφού η “πρωτοβουλία” επαναφοράς της λίστας έγινε κατόπιν της εισήγησης νομικού χαρακτήρα από τον Παυλόπουλο, όταν εξέταζε τον Στουρνάρα στην επιτροπή διαφάνειας!

Αλλά υπάρχει και το μείζον θέμα, όσων νομιμοποίησαν πολιτικά τον Παπακωνσταντίνου δίνοντας του ψήφο εμπιστοσύνης με την κυβέρνηση Παπαδήμου που (εκ)τέλεσε το δολοφονικό για την οικονομία PSI.

 

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου