Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΑΝ

«Ακόμη και ύπουλα να είναι τα κίνητρα του κ. Τσίπρα», συνεχίζει ο κ. Λεβέντης, «επειδή ο νόμος αυτός ήταν το όραμα του Αλέξανδρου Παπαναστασίου και το αίτημα κορυφαίων πολιτικών του Κέντρου και της Αριστεράς, όποιος δεν ψηφίσει είναι υπηρέτης της δεξιάς και δεν δικαιούται να παρουσιάζεται ως δημοκράτης».
Απαντώντας δε σε αυτούς που εμφανίζουν την ΕΚ «ουρά του κ. Τσίπρα, να κάνουν υπομονή. Εις τον χώρο του Κέντρου υπάρχουν προσωπικότητες που δεν γίνονται ουρά κανενός».
Σημειώνει επίσης ότι «δημοσιογράφοι και συγκροτήματα που εξυπηρετούν προφανώς τα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας επιτίθενται στην ΕΚ και προσωπικά στον Βασίλη Λεβέντη», επειδή «δήθεν τα έχουμε βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ και..
αποτελούμε δεκανίκι της κυβέρνησης».

Θαυμάστε  επιχειρηματολογία διά της «νεκρολογίας»! Χρησιμοποιεί την «ιστορία» ως επιχείρημα, χωρίς να αντλεί από αυτή συμπεράσματα και παραδείγματα! Δεν απαντά βέβαια στο πραγματικό. Διότι οι «Κεντρώοι» και οι «Αριστεροί» κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα, όπως και οι «συνέταιροι» και «σύντεκνοι» της Δεξιάς των …νοικοκυραίων που μας «νοικοκύρεψαν» …αρκούντως!
Το πλέον προκλητικό είναι όμως ότι  οι επιχειρούντες σήμερα να παρουσιάσουν το …φαινόμενο Λεβέντη ως  «χρυσή εφεδρεία» …κυβερνησιμότητας(!) , είναι οι ίδιοι που τον χλεύαζαν μέχρι και τις πλέον πρόσφατες εκλογές! Σήμερα είναι ΑΠΑΝΤΕΣ πρόθυμοι να προσπέσουν στη…χάρη του, προκειμένου να έχουν πρώτο λόγο στο κουβέρνο!
Άχ δύσμοιρη Πατρίδα που έχεις πέσει και τι ΑΧΡΗΣΤΟ Λαό και ΠΟΛΙΤΕΣ κανακεύεις! Ανθρωπίνως δεν μας  σώζει ΤΙΠΟΤΕ!!! Μόνο αν ο Θεός μας λυπηθεί για τα αίματα των πατέρων μας και τους Μάρτυρες που έδωσε στο παρελθόν η Ελλάδα (και σήμερα χλευάζουν οι κουλτουριάρηδες της συμφοράς και του ξεπουλήματος!). Μόνο η εκ νέου προσφυγή στον Χριστό μπορεί να μας σώσει. Οι επίγειοι και οι αυτόχθονες σωτήρες αποδείχθηκαν ΟΛΕΤΗΡΕΣ!                                                                                                                                                                                             ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου