Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Πάνος Καμμένος: Χρήζει διερεύνησης η είσοδος στον μηχανισμός στήριξης




Η είσοδος στον μηχανισμό στήριξης και η εμπλοκή του ΔΝΤ χρήζουν διερεύνησης, τονίζει, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Πάνος Καμμένος, ενώ σχολιάζοντας την παρέμβαση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών για τα πρόστιμα της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, αναφέρει ότι μέρος των αποφάσεων από το 2015 και μετά έγινε με πολιτικά και όχι αμιγώς οικονομικά κριτήρια.

Ο κ. Καμμένος τονίζει πως τα γεγονότα στην Τουρκία απασχολούν ιδιαίτερα την Ελλάδα, ενώ υπογραμμίζει πως η χώρα μας αποτελεί τον πυλώνα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, γεγονός που της επιτρέπει, μεταξύ άλλων, την ανάληψη

πρωτοβουλιών στο επόμενο διάστημα για την επίλυση του προσφυγικού στην κατεύθυνση επιστροφής των προσφύγων στις εστίες τους.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας μιλά για τον ρόλο και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται για την Ελλάδα μετά την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Βαρσοβία.
Χαρακτηρίζει τη συνταγματική αναθεώρηση ως απαρχή σύναψης ενός νέου συμβολαίου της πολιτικής με τους πολίτες.
Εκφράζει την πεποίθησή του ότι η σταθερότητα και η γεωπολιτική δύναμη της χώρας φέρνουν επενδύσεις ώστε να αναθερμανθεί η οικονομία και πρωτίστως να μειωθεί η ανεργία, ώστε να ελαφρύνει η πίεση προς τον ελληνικό λαό που έχει φθάσει στα όριά της.
Επισημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για μειώσεις στα μισθολόγια των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και υπογραμμίζει ότι υπάρχει προσωπική δέσμευση τόσο του ιδίου όσο και του πρωθυπουργού ότι ανεξαρτήτως των απαιτήσεων των πιστωτών, δεν πρόκειται να γίνουν μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις του προσωπικού.
Ο κ. Καμμένος τονίζει πως πρόσφατη ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν είχε κανένα λόγο να θίξει την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά για ένα θέμα που έχει να κάνει με λόγους υγείας.
Τέλος, αναφέρεται στην πορεία οργανωτικής συγκρότησης των ΑΝΕΛ ως τη σύγκληση του συνεδρίου του κόμματος, το φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου