Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Δεν στήριξε Τραμπ ο Κρούζ-Φυγάδευσαν τη γυναίκα του-Γελάει ο Τράμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, αντιδρώντας στην άρνηση του Γερουσιαστή Τεντ Κρουζ να υποστηρίξει επίσημα την υποψηφιότητά του, δήλωσε ότι ο Κρουζ δεν τήρησε την υπόσχεσή του να υποστηρίξει την επιλογή του κόμματος, για τη διεκδίκηση του Λευκού Οίκου.
Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ο Τεντ Κρουζ αρνήθηκε να υποστηρίξει επίσημα την προεδρική υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ, στο κεντρικό συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων που πραγματοποιείται στο Κλίβελαντ, προκαλώντας αντιδράσεις, αλλά και αρνητικά σχόλια από τους υποστηρικτές του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου.
Ο εκλέκτορας Ken Cuccinelli, που έχει επίσης ταχθεί κατά του Τραμπ, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι χρειάστηκε να συνοδεύσει τη σύζυγο του Κρουζ, Χέιντι κατά την έξοδό της από το στάδιο, όπου διεξάγεται το...

κεντρικό συνέδριο του κόμματος, μετά από ανησυχίες για την προσωπική της ασφάλεια.
Ο Κρουζ από την πλευρά του, που ήρθε δεύτερος στον προεκλογικό αγώνα των Ρεπουμπλικάνων για τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έδωσε επίσημα την υποστήριξή του στην προεδρική υποψηφιότητα του Τραμπ, ενώ αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Τραμπ μόνο μια φορά στη διάρκεια της ομιλίας του.
Οι οπαδοί του Τραμπ φώναζαν επανειλημμένα “Θέλουμε τον Τραμπ.”
Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να σχολιάσει την επί της ουσίας άρνηση του Τεντ Κρουζ να του προσφέρει τη στήριξή του για την Προεδρία των ΗΠΑ.
Το… απολαυστικό tweet του Ντόναλντ Τραμπ για τον Τεντ Κρουζ
Ο εκκεντρικός μεγιστάνας του real estate, που κέρδισε σαν οδοστρωτήρας το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, έδειξε… κατανόηση για τη διστακτική στάση του Γερουσιαστή του Τέξας απέναντί του, αφήνοντάς τον… στα χέρια της κοινωνικής βάσης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ένα κομμάτι της οποίας άλλωστε τον αποδοκίμασε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνέδριο του Κλίβελαντ.
“Ο Τεντ Κρουζ αποδοκιμάστηκε. Δεν τίμησε τη δέσμευσή του. Είδα την ομιλία του πριν από δυο ώρες, αλλά τον άφησα να μιλήσει έτσι κι αλλιώς. Δεν… έγινε και τίποτα”, έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου