Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Χήτος: Ποιος ήταν ο ρόλος του Μιχελάκη στην υπόθεση των πλαστών αποδείξεων;

Μιχελάκης

«Το κύκλωμα ήθελε να χτυπήσει τον Καμμένο και την πλήρωσα εγώ», δήλωσε στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη ο δημοσιογράφος και πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Χήτος, αναφερόμενος στην υπόθεση των πλαστών αποδείξεων της ΕΥΠ για δήθεν χρήματα που είχαν εισπράξει από τη μυστική υπηρεσία ο ίδιος και άλλοι δημοσιογράφοι, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Βαξεβάνης.
Ο κ. Χήτος άφησε μάλιστα σαφείς αιχμές κατά του νυν υπουργού Εσωτερικών, Γ. Μιχελάκη, ο οποίος την εποχή εκείνη είχε αναλάβει το επικοινωνιακό τιμ του Αντώνη Σαμαρά και ανέδειξε το θέμα των δήθεν αποδείξεων υιοθετώντας το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, στον οποίο είχε διατελέσει διευθυντής παλαιότερα, και διερωτήθηκε ποιος ήταν ο ρόλος του στην υπόθεση.
Ο δημοσιογράφος κατήγγειλε ακόμα ότι στη μήνυση που έχει υποβάλει κατά του Ελεύθερου Τύπου για τα δημοσίευμα αυτό, μάρτυρες υπεράσπισης είναι δύο άνθρωποι που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο συνδέονται με την υπόθεση: Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ κ. Κοραντής και ο πρώην διευθυντής κατασκοπίας Κ. Αγγελάκης. Όσο για το συνήγορο υπεράσπισης των εκδοτών της εφημερίδας; Είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Φαήλος Κρανιδιώτης…
Στην εκπομπή παρενέβη η πρώην διευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς στη Ζάκυνθο, κ. Αγούλου, η οποία περιέγραψε το πώς κινήθηκε εναντίον της μία απίστευτη σκευωρία μετά από καταγγελίες της στον Άρειο Πάγο, η οποία περιελάμβανε μέχρι και προσπάθεια να της «φυτέψουν» ναρκωτικά για να την καταστήσουν αναξιόπιστη μάρτυρα.

 http://www.koutipandoras.gr/article/107363/hitos-poios-itan-o-rolos-toy-mihelaki-stin-ypothesi-ton-plaston-apodeixeon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου