Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Οι Τούρκοι στο πλευρό των ναζί, απειλούν την Ρωσία: Θα προσαρτήσουμε την Κριμαία!


TurkeyNazi2 Ραγδαίες εξελίξεις με εμπλοκή -ποιού άλλου;- της Τουρκίας στα σενάρια διχοτόμησης της Ουκρανίας.

Ευθεία πρόκληση του Ρωσικού στρατού: Η τουρκία δεν είναι Γεωργία!

“Σε περίπτωση διχοτόμησης της Ουκρανίας, η Κριμαία δεν θα πάει στην Ρωσία αλλά στην Τουρκία!” Γράφει ξεκάθαρα ο Nerdun Khadzhyoglu, στην Χουριέτ, δίνοντας χείρα βοηθείας στους ναζιστές του Κιέβου. Την ίδια στιγμή, χιλιάδες Ταταροι κατευθύνονται στην Κριμαία για να πνίξουν στο αίμα τις ειρηνικές διαδηλώσεις των Ρωσόφωνων που ζουν εκεί και απαιτούν την ασφάλεια και την βοήθεια της Ρωσίας.

“Η Τουρκία δεν είναι πλέον αδύναμη όπως το 1944, για να παρακολουθεί απαθής τον Στάλιν να εκτοπίζει τους Τούρκους από την Κριμαία. Το παιχνίδι έχει αλλάξει. Σήμερα η Ρωσία δεν διαθέτει την στρατιωτική ισχύ για να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο”, συνεχίζει.

Για την τεκμηρίωση της πρόκλησης, ο αρθρογράφος ανατρέχει στην συνθήκη του Κιουτσούκ Καϊναρτζή, σύμφωνα με την οποία εάν η Κριμαία επιχειρήσει να διεκδικήσει αυτονομία, η Τουρκία δικαιούται να εγείρει εδαφικές αξιώσεις!

“Την ίδια δυνατότητα είχε η Τουρκία το 1991 αλλά ο τότε πρόεδρος, Τουργκούτ Οζάλ αντάλλαξε τις όποιες διεκδικήσεις με την διασφάλιση των δικαιωμάτων για την Ταταρική μειονότητα”

…και ο αρθρογράφος κλείνει με ευθεία πολεμική απειλή: “Εάν ο Ρώσικος στρατός που κατάφερε με δυσκολία να επιβληθεί στην Γεωργία το 2008 νιώθει έτοιμος να προκαλέσει έναν από τους πιο ισχυρούς στρατούς του ΝΑΤΟ (!!!), ας έχει κατα νου πως σε αντίθεση με την Ευρώπη όπου όλοι είναι “υστερικοί για την παγκόσμια ειρήνη” ο τουρκικός λαός είναι πανέτοιμος για οποιαδήποτε χρήση στρατιωτικής βίας”!

 

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου