Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Προκήρυξη της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών»: Διατεταγμένη φλυαρία

Το σήριαλ της «τρομοκρατίας» δεν πρέπει να παγώνει. Πρέπει πάντα να βρίσκεται στην επικαιρότητα και να εμπλουτίζεται με νέα επεισόδια.

Ένα από αυτά ήταν και η προκήρυξη στο «Ποντίκι» από την «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών»: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην οικία του πρεσβευτή της Γερμανίας.


Το έτερον «Γραφείο Τύπου» της σκηνοθετημένης «τρομοκρατίας», Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, εμπλουτίζει το σενάριο του νέου «επεισοδίου» και με άλλα στοιχεία και σχεδιαγράμματα. ΕΔΩ:
http://www.zougla.gr/greece/article/rouketa-fantasma-sti-mercedes


Ο κεντρικός στόχος αυτού του νέου τρομοκρατικού επεισοδίου είναι να «τεκμηριωθεί» περαιτέρω η «κομμουνιστική», «αριστερή» και «μαρξιστική» προέλευση της «τρομοκρατίας». Η κλασσική «αριστερή τρομοκρατία» και μάλιστα χωρίς τις «νέες ιδέες» της «αντιεθνικιστικής» και «αντιρατσιστικής» … «αριστεράς»: Αυτή η «αριστερά» αθωώνεται…

Πολύ συνοπτικά θα καταγράψουμε μερικά αποκαλυπτικά χαρακτηριστικά της Προκήρυξης:

α). Διατεταγμένη, δηλαδή επιτηδευμένη και εσκεμμένη, αλλά και ανούσια φλυαρία: Αυτό απαστράπτει…


Χρειάζεται να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να φλυαρείς σε τόσο υπέρμετρο βαθμό και να γράφεις τέτοια ανούσια σεντόνια σπερμολογώντας, χωρίς διαλεκτική συνοχή και ειρμό, πάνω στα ποικίλα κείμενα της επικαιρότητας: Σε χιλιοειπωμένες «αναλύσεις» της δημοσιογραφικής ρουτίνας…

Αυτή η «μέθοδος» της σπερμολογικής περιγραφής και συρραπτικής «ανάλυσης» δεν είναι δίχως δόλο και υπολογισμό: Είναι μια κατασκευή που θέλει να σηματοδοτήσει τη «λογική» των σεντονιών που κυριαρχούσε παλιότερα στους δογματικούς κομμουνιστές και αριστερούς.

Είναι μια «μέθοδος» που θέλει να σηματοδοτήσει και να «τεκμηριώσει» τη «μαρξιστική», «αριστερή τρομοκρατία». Είναι τέτοιος ο υπερβολικός και καταχρηστικός ζήλος των συγγραφέων της προκήρυξης που αποκαλύπτει, σε κάθε έμπειρο μάτι και σε κάθε γνώστη της αριστερής ιστορίας, τον τεχνητό χαρακτήρα του, τη διατεταγμένη και κατασκευασμένη «μαρξιστική» φλυαρία του.

Αυθεντικά αριστερά κείμενα, ακόμα και στην παλαιά μορφή των «σεντονιών» έχουν μια διαλεκτική ενότητα και συνοχή, μια διαλεκτική αλληλουχία νοημάτων και δεν είναι δημοσιογραφική πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένοι…

Αυτή προκήρυξη είναι μια κακότεχνη, καταχρηστική και φλύαρη κατασκευή για την ενοχοποίηση της παραδοσιακής Αριστεράς και του μαρξισμού.

β). Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο αυτής της κατασκευής είναι η ενοχοποίηση του «πατριωτισμού».

Οι «ιδέες» της προκήρυξης αθωώνουν τα νέα «αριστερά» ιδεολογήματα του «εντιεθνικισμού» και CIA, τους επαγγελματίες «αριστερούς» του είδους: Τα «τέκνα» του Σόρος και τους απολογητές του χρηματιστηριακού ρατσισμού και ΦΑΣΙΣΜΟΥ…

Η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» υπεραμύνεται του «Εθνικού», της «εθνικής ανεξαρτησίας», του «εθνικό-απελευθερωτικού αγώνα», στα πλαίσια της μαρξιστικής διαλεκτικής.

Δόλια μελετημένο κι αυτό:

Πρώτον: Ενοχοποιεί, σαν τρομοκρατία, την επαναστατική Ιστορία.

Δεύτερον: Ενοχοποιεί τον «πατριωτισμό» και την επικαιρότητα των εθνικών αγώνων…

Σήμερα οι λαϊκοί αγώνες, οι ισχυρές δονήσεις που εκκολάπτονται για κοινωνική απελευθέρωση, συνδέονται άρρηκτα, σχεδόν ταυτίζονται, με τις δονήσεις για «εθνική απελευθέρωση»: Για εθνική απελευθέρωση από τα δεσμά των νέων αποικιοκρατών, τα δεσμά του 4ου Ράιχ.

ΟΙ «ιδεούλες» της προκήρυξης, συνεπώς, ενοχοποιούν, σαν «τρομοκρατία» κάθε εκδήλωση ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ και ΕΘΝΙΚΟΥ αγώνα…


ΜΟΝΟ οι τυφλοί εξακολουθούν να μη διακρίνουν τέτοιες κραυγαλέες κατασκευές κακοτεχνίας των μυστικών υπηρεσιών. Φυσικά και οι «εγκάθετοι» οι οποίοι αποτελούν τα «βαποράκια»…


 http://www.resaltomag.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου