Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Τα μάθατε τα νέα; Το Mega του Μπόμπολα που λειτουργεί σε δημόσια συχνότητα, με δημόσιο χρήμα, αλλά γράφει την δικαιοσύνη…


θεοδωρακης μεγκα…ενώ εσύ αν κάνεις πως δεν πληρώνεις διόδια, σε βαφτίζουν τρομοκράτη, εχθρό του καθεστώτος, ανεύθυνο και επικίνδυνο.

Όλα αυτά με αφορμή την απόφαση του σταθμού να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια την εντολή της ανακρίτριας να μην μεταδώσει μια εκπομπή για το φαρμακονήσι, προκειμενου να μην παρεμποδιστεί το έργο της δικαιοσύνης. Και κάποιους γελοίου κλακαδόρους να μιλούν για απόπειρα φίμωσης του …Μέγκα!

Αυτή είναι το νταβατζηστάν, τ0υ ελληναρά εκσυγχρονιστή, του τεμπελχανά, του ρεμπεσκέ, του “ξέρεις ποιός ειμ’ εγώ ρε”, του “θα σε στείλω στον Έβρο ρε”, του “μαλάκας είμ’ εγώ να δουλεύω ρε; Θα κάθομαι και θα κονομάω”, του “δούλευε συ κορόιδο, εμένα με πλερώνει ο Ρέστης”, του “Πετροκωστοπουλιστάν” και των τριτοκοσμικών ισλαμικών σήριαλ που πάνε ασορτί με τις μυρωδάτες κάλτσες του σουλτάν Μαντέλ.

Και μετά αυτοί θα κουνάνε το δάχτυλο στους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους, στους τυροπιτάδες που φοροδιαφεύγουν, στους φορτηγατζήδες που κατέστρεφαν την Ελλάδα μαζί με τους φαρμακοποιούς ως “κλειστά επαγγέλματα”. Ενώ το επάγγελμα του ελληναρά πασόκου ρεμπεσκέ παραμένει ορθάνοιχτο. Στους εξ’ αίματος φεουδάρχες.

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου