Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Την “Ελιά” τη χτύπησε “δάκος” – Δεν τα “βρήκαν” ΠΑΣΟΚ και “58”


58 Μόλις χθες το olympia.gr σας το έγραψε και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.

Το εγχείρημα της ελληνικής “Ελιάς” τελείωσε άδοξα πριν καν αρχίσει.

Όπως αποφασίστηκε από την “Κίνηση των 58”, τελικώς δεν θα συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, ενώ δεν θα πάρουν μέρος στη Συνδιάσκεψη στις αρχές Μαρτίου, όπου θα συμμετέχει ο υποψήφιος των σοσιαλδημοκρατών για την προεδρία της ΕΕ, κ. Μάρτιν Σουλτς.

Ο καθηγητής κ. Βούλγαρης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι δεν θα υπάρξει κοινή κάθοδος στις ευρωεκλογές αν και οι 58 θα στηρίξουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Η συνάντηση αντιπροσωπείας της Κίνησης με το ΠΑΣΟΚ, που είναι προγραμματισμένη, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ οι «58» θα συμμετάσχουν στη συνδιάσκεψη για την Κεντροαριστερά ως παρατηρητές.

Οι ενστάσεις των «58» επικεντρώνονται κυρίως στη συμμετοχή συγκεκριμένων προσώπων στο ευρωψηφοδέλτιο από πλευράς ΠΑΣΟΚ, στον ορισμό επικεφαλής της προσπάθειας, καθώς και στην προβολή που θα είχαν οι υποψήφιοι από τα ΜΜΕ.

Μετά τις ευρωεκλογές οι «58» δεσμεύτηκαν να επανέλθουν στην προσπάθειά τους για τη συγκρότηση της ελληνικής «Ελιάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες του olympia.gr Βούλγαρης και Βενιζέλος τα “έσπασαν” για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου. Οι “58” ζητούσαν να μην αναφέρονται τα επιμέρους ονόματα και σύμβολα των συνεργαζόμενων φορέων.

Το ΠΑΣΟΚ ωστόσο αρνούνταν κατηγορηματικά, καθώς δεν διανοείται να μην φιγουράρει στο ψηφοδέλτιο ο «πράσινος ήλιος», κάτι που στη συνείδηση της βάσης του θα ισοδυναμούσε με διάλυση του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Σκεφτείτε άλλωστε τι πλήγμα θα ήταν για το “ΕΓΩ” του Ευάγγελου μια τέτοια εξέλιξη.

Ο Σημίτης από την άλλη φαίνεται πως καταστρώνει το επόμενο σχέδιο στην οδό Αναγνωστοπούλου…

Σας τα λέγαμε από χθες… Δάκος και φυλλοξέρα!

 

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου