Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Η Ιερά ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΙΛΙΟΥ στο πλευρό των κατοίκων του Ωρωπού για τα διόδια!



1Μετά την έντονη αντίδραση της Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού για το φλέγον ζήτημα των νέων αυξήσων στα διόδια, θέση πήρε με ανακοίνωσή της και η γειτονική Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Σε αυτήν αναφέρεται η πλήρης αντίθεση με τις αυξήσεις και μιλάει για διατάραξη της σταθερότητας και της γαλήνης στην περιοχή.

Αναλυτικά: 

Η Ιερά Μητρόπολις Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, σύσσωμη εκφράζει την ολόπλευρη και ολόθερμη συμπαράστασή της προς τους κατοίκους του Ωρωπού καθώς και της ευρύτερης περιοχής στον αγώνα και στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας τους κατά της αύξησης των διοδίων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας, ο ιερός κλήρος και ο ευσεβής λαός της Μητροπόλεώς μας αντιτίθενται στην επιβολή της νέας αύξησης με έντονη την πεποίθηση ότι η ανωτέρω ενέργεια, αφ’ ενός μεν θα έχει επώδυνες συνέπειες για τους κατοίκους, τους επισκέπτες και λοιπούς διερχομένους λόγω του δυσβάστακτου οικονομικά φορτίου που θα επωμισθούν, αφ’ ετέρου δε διαδοχικά θα εντείνει την διατάραξη της ήδη σοβαρά κλονισθείσας κοινωνικής γαλήνης και σταθερότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου