Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Tο εδώλιο δείχνει στον Ισίδωρο Κούβελο ο Εισαγγελέας

Να δικαστεί ο Ισίδωρος, Κουβελος, σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, για το ένα εκατομμύριο δολάρια που δεν είχε δηλώσει μαζί με τη σύζυγό του στο πόθεν έσχες στην Βουλη του 2011(χρήση 2010) ζήτησε ο Εισαγγελέας Εφετών.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντίνος Τζαβέλλας κάνει αυτή την πρόταση στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για να δικαστεί ο Κούβελος στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για άμεση συνέργια σε υποβολή ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες.
Τώρα αναμένεται η έκδοση βουλεύματος για να δούμε αν θα γίνει δεκτή ή όχι η εισαγγελική πρόταση. Να θυμίσουμε ότι  για το περιβόητο ένα εκατομμύριο δολάρια  που εντοπίστηκε ότι δεν είχε δηλωθεί από την αρμόδια επιτροπή της βουλής, ο Ισίδωρος Κούβελος και η σύζυγός του  είχαν πει ότι προέρχεται από ρευστοποίηση μετοχών στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και προορίζοντο για την αγορά πλοίου στο Λονδίνο.
Για την ιδία υπόθεση είχε ζητηθεί η άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη από τον αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου, Αθανάσιο Κατσιρώδη, αλλά δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση.
Το θέμα είχει θέσει στην Επιτροπή της Βουλής προκαλώντας πάταγο ο επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης, εναντίον του οποίου είχε στραφεί με αναφορά της στον Άρειο Πάγο η κ. Μπακογιάννη ζητώντας τον ποινικό και πειθαρχικό έλεγχο του εισαγγελέα κ. Νικολούδη.
http://www.crime.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου