Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Eπιτέλους καταλάβαμε ποιά η διαφορά του “Αριστερού”, από τον “Μ@λ@κα Αριστερό”.


 

Κάποιοι προσπάθησαν να το εξηγήσουν με το γνωστό ρητό του Λένιν “Ο Αριστερισμός είναι η παιδική ασθένεια του κομμουνισμού”. Αυτό δεν ήταν αρκετό, ειδικά για την περίπτωση της Ελλάδας.

Διότι η χώρα μας πρέπει να είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης και ο Τσοχατζόπουλος φορούσαν τον ίδιο τίτλο με τον Κώστα Γεωργάκη. Ο Γιάννος Παπαντωνίου με τον Πέτρουλα. Ο Νίκος Μπίστης και η Μαρία Δραχμανάκη με τον Μουστακλή. Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης με τον Αλέξανδρο Παναγούλη.

Μόνο στην Ελλάδα εξομοιώθηκαν τα παιδιά που έδωσαν το αίμα τους, με τα βαμπίρ που ακόμα και σήμερα τρέφονται από αυτό, κάτω από έναν μανδύα: Της “Αριστεράς”.

Ουδείς μπορούσε να το εξηγήσει μέχρι σήμερα. Νομίζουμε όμως ότι το κατάφερε ο Παναγιώτης Λιάκος, ο κυνηγός του ανεξήγητου, στο σημερινό του άρθρο που είναι ιστορικής σημασίας: «Αριστερός είμαι, όχι μα@#κας. Δεν θα τους κάνω το χατίρι αυτά που βγάζω να τα μοιράζομαι με τον οποιονδήποτε»!!

Και ήλθε στο μυαλό μας ο κρατικοδίαιτος διαχρονικός πασοκτζής σαπιοκοιλιάς ελληναρας με τα εκατομμύρια στους λογαριασμούς, και την χαρακτηριστική ατάκα: “Μαλάκας είμ’ εγώ να δουλέψω”; Είναι ο ίδιος που έδινε το σύνθημα στους δρόμους “εργάτη πολέμα, σου πίνουνε το αίμα”.

Διαβάστε το:

Κονόμησα, συμπαθάτε με!

Αν είσαι της σοσιαλιστής καλλιτέχνης στα πρώτα εκατομμύρια που βγάζεις νιώθεις άβολα. Έχεις τύψεις, καούρες, εγκαύματα στη συνείδηση.

Ο Γιώργος Νταλάρας, σύζυγος Άννας και λαμπρός τραγουδιστής, δεν μασάει τα λόγια του. Άντε το πολύ να μασήσει καμιά τσίχλα Μπιγκ Μπάμπολ, αλλά τα λόγια του ποτέ. Σε συνέντευξη που έδωσε στο κυπριακό Down Town ρωτήθηκε αν έχει τύψεις ένεκα της πολυχρηματίας του και μίλησε ντόμπρα. Δεν δείλιασε να πει την αλήθεια: «Αισθάνομαι συνεχώς και δεν το έκρυψα ποτέ. Αμείφτηκα από τη δουλειά μου έντιμα και καθαρά. Δυστυχώς, ποτέ δεν τα κατάφερα να ταυτιστώ με τον σύγχρονο τίτλο του πετυχημένου, ώστε να μην αισθάνομαι ενοχές. Δεν ισοπεδώθηκα». Από τα παραπάνω, το μόνο ανεξήγητο είναι το «Δεν το έκρυψα ποτέ». Ακόμα και οι ειδήμονες στα περί νταλαρισμού δεν μπορούν να ανακαλέσουν στην μνήμη τους δηλώσεις Νταλάρα όπως: «Μόλις έβγαλα ακόμα ένα εκατομμύριο ευρώ. Δεν αντέχω άλλο θέλω να χρεωκοπήσω σαν την πικρή πατρίδα». Ούτε πρόσωπα που βρίσκονται εγγύς του θυμούνται τον Γιώργο αποκαμωμένο σε μια γωνιά να καίει πεντακοσάευρα για να μην τα βλέπει. Ωστόσο, επειδή το πρόσωπο είναι σπαθί, εμείς τον πιστεύουμε και τον συμβουλεύουμε να λάβει οδηγίες αντιμετώπισης του συνδρόμου αβάσταχτου πλουτισμού από τον σύντροφο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Αριστερόγκισέ

Αν έχετε πόστερ στο δωμάτιό σας με τον Στάλιν, τον Μαρξ, τον Λένιν, τον Μπρέζνιεφ και την Αλέκα Παπαρήγα, δεν αποκλείεται να συχνάζατε στα φεστιβάλ της ΚΝΕ – πριν τα σαρώσει ο Nivo και οι Goin’ Through. Τότε, στις παλιές καλές εποχές, υπήρχε πιθανότητα (άγγιζε το 99%) να πετύχετε ζωντανή εμφάνιση του εγνωσμένης αριστεροφροσύνης καλλιτέχνου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο κομράντ Λαυρέντης τα έχει λυμένα τα ψυχολογικά με το χρήμα. Σε συνέντευξη που έδωσε στον Δημήτρη Κανελλόπουλο στο Ποντίκι (25 Μαρτίου 2010) είπε το αμίμητο: «Αριστερός είμαι, όχι μα@#κας. Δεν θα τους κάνω το χατίρι αυτά που βγάζω να τα μοιράζομαι με τον οποιονδήποτε». Ο δημοσιογράφος απόρησε με την απάντηση του Λαυρέντη και ρώτησε: «Τι σημαίνει αριστερός για τον κόσμο αυτόν δηλαδή;» Ο κ. Μαχαιρίτσας πάλι εντυπωσίασε με την ευθύτητά του: «Ξέρω ‘γώ; Κάτι κομιλφό ίσως. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παλιά κυκλοφορούσε με ένα αυτοκίνητο της πλάκας για να μην ενοχληθούν οι οπαδοί του. Πάρε ένα καλό για την ασφάλεια σου, του έλεγα. Τη μισή μου ζωή την περνάω στο αυτοκίνητο και τα ξενοδοχεία. Τι θα έπρεπε να κάνω; Να μένω σε πανσιόν για να κάνω τα χατίρια του κόσμου;»

Πλουτίστε άφοβα σύντροφοι!

(από την μόνιμη στήλη του στην Δημοκρατία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου