Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ματίνα Ρέτσα, ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Γιώργος Παπανδρέου που πνίγηκε στα ανοιχτά του Αλιβερίου, οδηγώντας βέσπα!





"Ο Γιώργος Παπανδρέου έπεσε από το ποδήλατο...", "ο ΓΑΠ παραλίγο να πνιγεί κάνοντας κανό στα ανοιχτά", "ο ΓΑΠ έπεσε από τη βέσπα, κοινωνία άδικη και ψεύτρα...", "ο ΓΑΠ τηγάνιζε αυγά μάτια και έπαθε εγκαύματα..."


Ένα διάστημα είχε στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία απομυθοποίησης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με "αποκαλύψεις" που τον παρουσίαζαν σαν παλαβό, ο οποίος έπεφτε από τα πατίνια, έτρωγε σούμες οδηγώντας παπάκι και φορούσε μπρατσάκια καθώς κολυμπούσε στην πισίνα.

Διαβάζουμε λοιπόν στο επικό βιογραφικό της κ. Ματίνας Ρέτσα από το Newpost.gr ότι ο σύντροφός της ήταν ο επικεφαλής Ασφαλείας του Γιώργου Παπανδρέου.
Παρόλα αυτά ο Ρωσοτραφής Σίμος Κεδίκογλου την προορίζει για τις δημόσιες σχέσεις της ΕΡΤ. Ο Κεδίκογλου ο οποίος εκλέγεται στην Εύβοια, εδώ απ΄όπου ξεκίνησε την καριέρα της η κ. Ρέτσα κάνοντας πολιτικό ρεπορτάζ δεν θέλουμε να υποθέσουμε ότι εκτίμησε ιδιαίτερα τις πληροφορίες που ελάμβανε για την καθημερινότητα του ΓΑΠ από την δημοσιογράφο.
Εννοούμε πως δεν τιμά τον επικεφαλής της ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού η ύπαρξη τέτοιων διαρροών-ακόμη κι αν δεν τις έκανε ο ίδιος, ο σύζυγος της κ. Ρέτσα. Ειδικά αν τέτοιες διαρροές και εν πολλοίς μυθοπλασίες δεν μπορούσαν να ελεγχθούν από τον κατ΄εξοχήν υπεύθυνο για την ιδιωτικότητα του επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης.
Οι συνειρμοί μετά την επαγγελματική εκτόξευση της κ. Ρέτσα είναι αυτονόητοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου