Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ…ΟΨΙΜΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη
 
 Απ΄ ότι φαίνεται ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει διαβάσει με προσοχή το ΜΝΗΜΟΝΙΟ (επιμελής μαθητής ) και το έκανε ιδιοκτησία του !!! (Γνήσιος εκφραστής).

Δεν διάβασε όμως τις θέσεις της ΝΔ οι οποίες παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρό της και εγκρίθηκαν από τα μέλη στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος, και αντιλαμβάνεται λανθασμένα την έννοια του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ!!!


Είμαι βέβαιος ότι στο συνέδριο δεν είχαμε εντάξει στο πρόγραμμά μας το …ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!


Θέλω επίσης να θυμίσω ότι οι πολιτικές που τέθηκαν στην κρίση του ελληνικού λαού κατά την προεκλογική περίοδο της 6ης Μαΐου, απ’ όλα τα κόμματα, δεν έδωσαν πλειοψηφία ισχυρή σε κανέναν.


Θέλω ακόμη να θυμίσω ότι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η “πολιτική” του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που εφάρμοσε αποδοκιμάστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού μιας και ανεδείχθη 3ο κόμμα μόλις 12% των ψήφων!!!


Ομολογώ ότι δεν γνώριζα οτι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ αποτελεί πολιτική πρόταση!!!


Εάν όμως αποτελεί πολιτική πρόταση, με βάσει τα αποτελέσματα στην πράξη και την εφαρμογή του είναι καταστροφική!!! (Ύφεση 7%-Ανεργία 25%-Φτώχεια 35%).


Σ’ ότι αφορά το σχόλιό του – εάν είμαι Ν.Δ.- πρέπει να επισημάνω, ότι από ΟΨΙΜΟΥΣ Νεοδημοκράτες δεν δέχομαι υποδείξεις, ούτε παρατηρήσεις!!!


Άλλωστε , δεν μπορώ να κάνω…κυβισθήσεις γιατί δεν έχω…ελαστικό κορμό!!!


Οι αρχές και οι αξίες όπως και οι ιδεολογίες δεν αλλάζουν κατά πως βολεύει κάποιους!!!
Εμείς δεν αλλάξαμε και ούτε θ’ αλλάξουμε ιδέες όπως κάποιοι αλλάζουν πουκάμισα!!!


Σε κάθε περίπτωση η μαγεία και η γοητεία της εξουσίας δεν μπορεί και δεν πρέπει να διαγράφει την πορεία μας από τη μνήμη μας.


Δεν δικαιούμαι να ξεχάσω ότι οι εργαζόμενοι με εξέλεξαν με την ψήφο τους για να εκπροσωπήσω τα δικαιώματα και τις ανάγκες τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου