Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Επίσημο Οργανο του Ναζιστικού Κόμματος

http://anemosnaftilos.wordpress.com/
Τα μισόλογα και η διπλωματία μας τελείωσε!
Οι σπόνσορες και οι χορηγοί επικοινωνίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έριξαν τη μάσκα. Βγαίνουν και το λένε ανοιχτά. Με άρθρα τους ευχαριστούν τους παρακρατικούς και τάγματα εφόδου που …υπάρχουν!
Ταυτόχρονα αποδεικνύουν ότι νεοφιλελευθερισμός και φασισμός έχουν το ίδιο ριζικό σύστημα. Στην ίδια φωλιά επωάστηκαν.
Οσοι πιστεύουμε στην δημοκρατία οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Χρυσή Αυγή – και σοβαρολογώ απολύτως.
…γράφει ο ναζιστής Στέφανος Κασιμάτης στην χθεσινή Καθημερινή.
Και σοβαρολογεί απολύτως!
Οπως σοβαρολογούσε πριν από μήνες η ίδια εφημερίδα όταν χαρακτήριζε “αξιόπιστη και σοβαρή δύναμη” τον ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη.
Γιατί ΑΥΤΟΙ είναι οι φυσικοί σύμμαχοι, το οπλισμένο χέρι της δεξιάς παράταξης. Πάντα ήταν. Πάντα θα είναι!
Μετά το Πρώτο Θέμα που πέρασε τη Χρυσή Αυγή στο χώρο του Lifestyle, από χθες η Καθημερινή έκανε ένα ακόμη βήμα: Εγινε ο εκφραστής και χορηγός επικοινωνίας της…
Για τον Κασιμάτη, ο οποίος σοβαρολογεί απολύτως, η Χρυσή Αυγή ασκεί ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΑ και όχι βία του κοινού ποινικού δικαίου. Δεν είναι για τον Κασιμάτη η Χρυζή Αυγή μία εγκληματική οργάνωση, είναι μία πολιτική οργάνωση. Κι ας σφάζει κι ας καίει κι ας πολτοποιεί ανθρώπους. Κι ας κάνει αντιποίησηση αρχής. Κι ας τρομοκρατεί απλούς πολίτες.
Ο Κασιμάτης είναι πιο φασίστας κι από τους ίδιους τους Χρυσαυγήτες. Μέχρι το μεδούλι του. Θα μπορούσε να είναι -αν δεν είναι ήδη- ο πολιτικός καθοδηγητής τους.
Και ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

Y.Γ.
Κι όπως επισημαίνουν οι “Τυπολογίες”: Συνέπεσαν οι αρθρογράφοι, του “Βήματος”, Γιάννης Πρετεντέρης, http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=475049  και του “Βήματος” Στέφανος Κασιμάτηςhttp://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_16/09/2012_461507  στις απόψεις για τη Χρυσή Αυγή και τη “Χρυσή Ευκαιρία”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου