Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Kόλαση στη Συγγρού: Συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ αποδοκίμασαν βουλευτές!

Συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού αποδοκίμασαν βουλευτές του κόμματος... οι οποίοι προσέρχονταν για την προγραμματισμένη ενημέρωση από τους υπουργούς κ.κ. Βρούτση και Σταϊκούρα!
Η αρχή έγινε όταν συνδικαλιστές αποδοκίμασαν τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Άδωνι Γεωργιάδη φωνάζοντας «τιί ήρθατε να κάνετε εδώ εσείς ψηφίσατε τα μνημόνια».
Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε και με τον Κώστα Τζαβάρα με αποτέλεσμα όταν είπαν στον βουλευτή «εμείς σε ψηφίσαμε και θα μας ακούσεις» να ακουστούν μερικά... γαλλικά.
Από τη μήνη των συνδικαλιστών δεν γλύτωσε ούτε ο κ. Σταϊκούρας ο οποίος, προτίμησε να μην δώσει συνέχεια. Το ιστορικό στέλεχος της ΔΑΚΕ κος Κιουτσούκης προσπάθησε μάταια να ηρεμήσει τα πνεύματα τονίζοντας ότι στους συνδικαλιστές δεν αρμόζουν οι τραμπουκισμοί.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των βουλευτών ο Νικήτας Κακλαμάνης και Γιώργος Βλάχος ζήτησαν τη σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας προκειμένου να συζητηθούν τα νέα μέτρα.
Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι ο γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης ολοκληρώνοντας την ομιλία του είπε προς τους παρευρισκομένους «και τώρα παραδίδω τους υπουργούς στα νύχια σας!»
 

Πηγή:newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου