Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Пу́тин: Τα ψέμματά σας οδηγούν άμεσα στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

του Μανώλη Βολουδάκη

Ο Dr. Paul Craig Roberts κατακεραυνώνει τα δυτικά μέσα ενημερώσεως με αφορμή μία παλαιότερη δήλωση του Ρώσου Προέδρου, Влади́мир Влади́мирович Пу́тин, σχετικά με τον ρόλο των δημοσιογράφων στα πολιτικά δρώμενα και κυρίως στην απειλή ενός πυρηνικού πολέμου.
Ο Ρώσος Πρόεδρος τόνισε πως έχει χάσει εντελώς την υπομονή του με τους δημοσιογράφους και τους κατηγόρησε ότι βοηθούν υποχθόνια και ύπουλα την πυρηνική αντιπαράθεση, με το να αναμασούν την προπαγάνδα των ΗΠΑ. Μάλιστα προέτρεψε τα δυτικά μέσα ενημέρωσης να αλλάξουν την γραμμή τους, για το καλό όλου του κόσμου, λέγοντας:
«Γνωρίζουμε χρόνο με τον χρόνο το τι πρόκειται να συμβεί, και γνωρίζουν ότι γνωρίζουμε. Μόνο σε σας λένε αυτές τις απίθανες ιστορίες για να τις αποδεχθείτε και να τις μεταφέρετε στους πολίτες των χωρών σας. Εσείς πάλι με την σειρά σας δεν έχετε την παραμικρή αίσθηση του επικείμενου κινδύνου και αυτό είναι που με ανησυχεί. Πώς μπορεί να μην καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος κινείται προς μια μη αναστρέψιμη κατεύθυνση; Την ίδια ώρα αυτοί [που σας χρησιμοποιούν] προσποιούνται ότι δεν συμβαίνει τίποτε. Δεν ξέρω πώς να σας μιλήσω, πώς να σας προσεγγίσω πια».
Ο Roberts έχει την δική του άποψη και ομολογώ πως με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. «Ο Пу́тин κάνει λάθος στην προφανή πεποίθησή του πως οι...

δυτικοί δημοσιογράφοι είναι ανεξάρτητοι παράγοντες, που μπορούν να επιλέξουν να μην ψεύδονται για χάρη της Washington. Όπως κατέστησε σαφές στο βιβλίο του ο Udo Ulfkotte, πρώην εκδότης της κύριας Γερμανικής καθημερινής εφημερίδος, Frankfurter Allgemeine Zeitung, κάθε Ευρωπαίος δημοσιογράφος με οποιοδήποτε τρόπο είναι στη μισθοδοτική κατάσταση της CIA.
Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τους πρόστυχους μισθοφόρους της Washington.
Δεν σας φαίνεται εκπληκτικό το γεγονός ότι το πιο σημαντικό θέμα της εποχής μας δεν συζητείται στις προεδρικές εκλογές;
Το ότι οι φιλελεύθεροι, οι προοδευτικοί, και οι υποτιθέμενοι αριστεροί πιστεύουν πως τα ζητήματα της εποχής μας είναι ο Ronald Reagan, ο έλεγχος των όπλων και τα δικαιώματα των διαφυλικών γεγονός που καταδεικνύει την πλήρη κατάρρευση της σκέψης στον δυτικό πολιτισμό».
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω της Δύσης ο Dr. Roberts, που συνεχίζει ανελλιπώς και με στοιχεία να καταφέρεται εναντίον των Σιωνιστών, των μυστικών υπηρεσιών και της πολιτικής των ΗΠΑ. Το ότι οι σημερινοί θολοκουλτουριάρηδες "προοδευτικοί" μισούν και πολεμούν μετά μανίας την πολιτική του Reagan, φανερώνει τις προθέσεις τους για ακόμα έναν Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Reagan, αν μη τι άλλο, απέδειξε πως δεν είχε σκοπό να παρατείνει την αντιπαράθεση με την Ρωσία και γι' αυτό είναι, ίσως, ο μόνος αξιόλογος πολιτικός με προσωπικότητα, που διετέλεσε πρόεδρος των ΗΠΑ.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου