Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

Τα τελευταία λόγια του Κ.Μαμιδάκη στον αδερφό του: «Σας εύχομαι καλή τύχη…» – Bρέθηκε χαρτί δίπλα του…

Όπως διαρρέεται τις τελευταίες ώρες από πηγές της Αστυνομίας, ο Κυριάκος Μαμιδάκης, , πριν αυτοκτονήσει, επικοινώνησε με τον αδερφό του στο κινητό και του είπε το εξής: «Σας εύχομαι καλή τύχη…».
Έκλεισε το τηλέφωνο χωρίς άλλη κουβέντα με αποτέλεσμα ο αδερφός του, Νίκος, να κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να τον βρει.
Επικοινώνησε με τον γαμπρό του και ο τελευταίος έσπευσε να τον βρει.
Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Μαμιδάκης, υπήρχε ένα χαρτί, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο σημείωμα…
Φαίνεται ότι η υπερηφάνεια και η ευθιξία τον νίκησαν…
Από το 2014, σύμφωνα με τον ισολογισμό της Mamidoil υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ομολογιακό δάνειο 107 εκατ. ευρώ για το οποίο η...

εταιρεία δεν είχε προχωρήσει σε ρύθμιση ή συμφωνία αναχρηματοδότησης.
Όπως λένε παράγοντες της αγοράς, μετά από άγονες διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες, η εταιρεία ξεκίνησε τις διαδικασίες για να προστατευθεί από τους πιστωτές, ενώ έληξαν και πολλές εγγυητικές επιστολές.
Τα προβλήματα της εταιρίας τον τελευταίο καιρό ήταν γνωστά στην αγορά των πετρελαιοειδών και το τελευταίο διάστημα είχε ξεκινήσει μια σειρά από νομικές διαδικασίες προκειμένου να προστατευτεί από τους πιστωτές της.
Στην αγορά η εταιρεία καυσίμων, έφτασε να αποτελεί την τρίτη δύναμη της αγοράς, με μερίδιο 8,5%, με δίκτυο 600 πρατηρίων, με πέντε θυγατρικές στα Βαλκάνια. Ταυτοχρόνως η οικογένεια δραστηριοποιήθηκε στη ναυτιλία, την εμπορία αυτοκινήτων, τα ξενοδοχεία, τους πολυχώρους, την παραγωγή και τυποποίηση ελαιολάδου και κρασιού.

πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου