Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ναζιστική πρόκληση από τη DEUTSCHE TELEKOM. Που είναι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές να ουρλιάξουν….


Ό,τι χυδαιότερο μπορούσαν να κάνουν. Κλείνουν το ιστορικό κατάστημα του ΟΤΕ στην Κωλέττη. Χάρισμά τους η πλάκα των πεσόντων θυμάτων του ναζισμού.  

Την ίδια στιγμή, ένα πολιτικό σύστημα αερολογεί για “αντιναζισμούς” και “αντιρατσισμούς” λες και είναι θεωρητικά σχήματα κάποιου ακριβοπληρωμένου ινστρούχτορα και όχι ζωντανή ιστορία γραμμένη με αίμα.

Την ίδια στιγμή ανέχονται τους “επενδυτές” που πήραν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και για ένα κομμάτι ψωμί από τον υπόδικο Παπακωνσταντίνου τον οργανισμό σε ένα κρεσέντο πολιτικής απάτης, προδοσίας και αθλιότητας. Όχι μόνο από την πολιτική ηγεσία αλλά και από τους ίδιους τους κρατικοδίαιτους ρεμπεσκέδες “παραγοντίσκους” του πράσινου συνδικαλισμού.

Που απέλαβαν διαχρονικά παχυλές αμοιβές, θέσεις, βουλευτικά και υπουργικά αξιώματα πληρωμένα με το αίμα του Ελληνικού λαού. Υπέγραψαν σκανδαλώδεις συμβάσεις που πλήρωνε ο Ελληνικός λαός και τέλος, ως σύγχρονοι εφιάλτες....
ξεπούλησαν τον οργανισμό στον …κρατικό γερμανικό ιμπεριαλισμό για “ανάπτυξη”.

Ποιά ανάπτυξη βρε νομάδες εισβολείς; Ποιά ανάπτυξη βρε καλοπληρωμένοι πολιτικοί; Μόλις χθες βγήκε η απίστευτη είδηση ότι οι “επενδυτές” κάνουν πακέτο τα καλώδια που πληρώθηκαν και πέρασαν από Ελληνικά χέρια μέχρι το τελευταίο χωριό,

Τον χαλκό που σφυρηλατήθηκε από Ελληνικά χέρια και το μολύβι…

ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Σαν συμμορία Πακιστανών; Όχι. Σαν “γύφτοι”; Όχι.

Σαν εισβολείς κατακτητές που τους άνοιξαν την πόρτα οι ντόπιοι απατεώνες δοσίλογοι. Το καταλαβαίνετε; Το χωράει ο νους σας;

Που όμως να αναφερθούν τα μπουκωμένα από τις διαφημίσεις του ΟΤΕ ΜΜ”Ε” σε αυτά τα εγκλήματα. Που να αναφερθούν σε αυτό το ανοσιούργημα με το κατάστημα των Εξαρχείων.

Θα συνεχίσουν να μιλούν για “αντιρατσισμούς” και για “ναζιστικά εγκλήματα” λες και απαγγέλουν “αντιστασιακό” λόγο του Τσοχατζόπουλου… και την ίδια στιγμή δολοφονούν την πατρίδα, τον λαό και την ιστορική μνήμη παρέα με τα εγγόνια των Ναζί.

Ντροπή σας. Ψαχτείτε μέσα σας και βρείτε τι διαφορές έχετε με τον εφιάλτη. Την ίδια αιώνια απαξίωση θα απολαύσετε και σεις.

Πληροφορίες από την ΑΣΕ – ΟΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου