Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

«Βράζει» η βάση της ΝΔ


CACHE_620X620_1_1019278Σε απόγνωση και σε κατάσταση αναβρασμού βρίσκεται η βάση της Νέας Δημοκρατίας. Στις 29-11-2009 οκτακόσιες χιλιάδες μέλη του κόμματος , μόλις ηττηθέντα από το ΠΑΣΟΚ του «λεφτά υπάρχουν», στήθηκαν με τις ώρες μπροστά στις κομματικές κάλπες για να εκλέξουν αρχηγό τον κ. Σαμαρά, απελπισμένοι από το «σύστημα ΠΑΣΟΚ», αλλά και στέλνοντας ταυτόχρονα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον Μητσοτακισμό. Μάλιστα, το πρώτο Συνέδριο της ΝΔ κύλησε με το σύνθημα «Όχι στο Λάθος του Μνημονίου» και με διαγραμμένη από το κόμμα την κ. Μπακογιάννη.  
Δύο μόλις χρόνια μετά ο κ. Σαμαράς είπε «Ναι στο μνημόνιο» και ταυτόχρονα στήριξε μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑΟΣ την κυβέρνηση «Παπαδήμου» που ξεθεμελίωσε τα δικαιώματα των Ελλήνων. Στη συνέχεια έγινε πρωθυπουργός με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και μόλις τώρα κατέστησε ισότιμο συνεταίρο της κυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ επαναφέροντάς το στην πολιτική ζωή από τον πολιτικό θάνατο όπου το είχε καταδικάσει ο λαός.  Επιπλέον επανέφερε στο κόμμα την κ. Μπακογιάννη και διόρισε σε σημαντικότατο υπουργείο τον κ. Μητσοτάκη Β΄.
Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά αδίκησε και έριξε όλα εκείνα τα στελέχη της ΝΔ που τον στήριξαν στην άνοδό του στην αρχηγία της ΝΔ, αλλά και όλα εκείνα που έφαγαν την κατακραυγή του κόσμου υποστηρίζοντας τις συνεχείς οβιδιακές αλλαγές του αρχηγού τους.
«Βράζει» λοιπόν η βάση της ΝΔ, όσοι τέλος πάντων έχουν απομείνει και δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια της αποσύνθεσης.
Πέτρος  Χασάπης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου