Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Άφησε στα κρύα του λουτρού τον Γερμανό πρέσβη ο Καμμένος - "Δεν θέλω επαφή μαζί σας" του είπε και του γύρισε την πλάτη!



"ΧΟΝΤΡΟ" ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ
«Να αναγνωρίσετε όσα έχετε κάνει στην Ελλάδα και να δώσετε τις αποζημιώσεις (…) μαζί σας, μέχρι τότε, δεν θέλω καμιά
επαφή». Την απάντηση αυτή έδωσε στο Γερμανό πρέσβη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, όταν ο κ. Β. Ντολτ επιχείρησε να τον προσεγγίσει και να τον χαιρετίσει, σε εκδήλωση μνήμης που έλαβε χώρα στο Δίστομο για τα 69 χρόνια μετά τη σφαγή ανδρών, γυναικών και παιδιών από τους Ναζί.

Το επεισόδιο το οποίο δημοσιοποιεί αποκλειστικά το «Nez» έγινε αντιληπτό από κατοίκους και τοπικούς παράγοντες οι οποίοι επικρότησαν την αντίδραση του κ. Καμμένου. Ο επικεφαλής των «Αν.Ελ.» παρευρέθηκε στην εκδήλωση μνήμης για τη μεγάλη σφαγή των κατοίκων του Διστόμου από τους Γερμανούς Ναζί, όπως και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας και ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Γερμανός Πρέσβης Βολφγκανγκ Ντόλτ επιχείρησε να πλησιάσει τον κ. Π. Καμμένο και να τον χαιρετίσει. Όμως, η αντίδραση ήταν άλλη από αυτή που ανέμενε… Ο κ. Ντολτ «έφαγε πόρτα» από τον πρόεδρο των «Αν.Ελ.» ο οποίος του γύρισε την πλάτη. Και δεν σταμάτησε εκεί. Πριν απομακρυνθεί οριστικά από τον Γερμανό Πρέσβη, γύρισε και του είπε: «δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί σας… Να αναγνωρίσετε όσα έχετε κάνει στην Ελλάδα και να δώσετε τις αποζημιώσεις». Ο κ. Ντολτ έμεινε να τον κοιτάει με απορία, δείχνοντας εμβρόντητος ενώ ο πρόεδρος των «Αν.Ελ.» γύρισε οριστικά την πλάτη και αποχώρησε.

http://scottishbetting.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου