Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;

Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου

Δεν μπορώ να διασταυρώσω την είδηση. Αλλά από το πρωϊ φίλοι μου γιατροί και νοσηλευτές μου λένε οτι κυκλοφορεί έντονα μέσα στους νοσοκομειακούς διαδρόμους -οσοι ειναι άδειοι από ράντζα- οτι εντός των προσεχών ημερών επίκειται η λειτουργία βιβλιοπωλείων εντός των νοσοκομείων, πού θα στηθούν τους λουκεταρισμένους χώρους μονάδων νοσηλείας.

Κάτι σάν φούρνοι μέσα στα σούπερ-μάρκετ σά να λέμε.

Στην αρχή παραξενεύτηκα. Λέω κάποιος σάς κάνει πλάκα. Μετά ομως ακούγοντας τον ανασχηματισμό-ανακύκλωση άδειων μπαταριών, σκέφτηκα οτι μπορεί να μην ειναι πλάκα και νάχει δόση αλήθειας. Γιατί αφού τη θέση του υπουργού υγείας-ο Θεός να μάς την χαρίζει αλλιώς χαθήκαμε- ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ.

Οπότε εάν αληθεύει αυτό, πιστεύω οτι πρόκειται για ενα εξαιρετικού ενδιαφέροντος πείραμα του νέου υπουργού, που θα εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα.

Επειδή τα νοσοκομεία έχουν κουρευτεί εκτός από τα ομόλογα και σε υλικά,προφανώς  θα δίνεται στον υποψήφιο για χειρουργείο αντί για αναισθητικό ΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΝΩΣΙΣ και θα πέφτει ΤΕΖΑ.

 ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΙΩΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ νέου υπουργού υγείας, πού η αγαπημένη του τροφή ειναι η ΓΛΙΣΤΡΙΔΑ…..

ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΟΑΕΔ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΛΕΡ ΑΝΕΡΓΩΝ ΥΠΝΩΣΙΣ!!!!

Κανέλλα Καζακοπούλου

Y.Γ. Τυχεροί εκεί στην ΕΡΤ .ΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου