Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο Πρετεντέρης στο STAR, το επόμενο χτύπημα των Βαρδινογιάννηδων στο δίδυμο Μπόμπολα-Ψυχάρη!





Oι Βαρδινογιάννηδες δεν κρύβουν την εκτίμησή τους για το πρόσωπο και την επάρκεια του Γιάννη Πρετεντέρη. Τον θεωρούν ως το καλύτερο χαρτί του mega tou Μπόμπολα. Από την άλλη ο Πρετεντέρης γνωρίζει πως σε περίπτωση που επέλθει ολοκληρωτική ρήξη και ο Βαρδής φύγει από το Mega, η δημοσιογραφική του ανεξαρτησία θα πάει περίπατο. Το διαπιστώνει άλλωστε και ο ίδιος αυτές τις μέρες που αναγκάζεται να υπερασπισθεί το νομοθετικό έκτρωμα του Στουρνάρα-αυτό το νέο πολυεργαλείο φορολόγησης για τα ακίνητα-χωρίς καν να το διαβάσει.
Κι αυτό γιατί το δίδυμο Στουρνάρα-Θεοχάρη (αντιλαλούν οι φυλακές, τ΄Ανάπλι κι ο Γεντί Κουλές) εξέδωσε μια χαριστική εγκύκλιο για μεγαλόσχημους φοροφυγάδες- φωτογραφική για την εγχώρια διαπλοκή.
Ο Πρετεντέρης λοιπόν γνωρίζει πως αν φύγει ο Βαρδής, η οδηγία του οποίου είναι «το καρπούζι να μοιράζεται στα ίσα», εννοώντας την αντικεμενική ενημέρωση, θα αναγκασθεί ο ίδιος στα γεράματα να υπερασπίζεται τον κάθε τυχάρπαστο πολιτικάντη σε βάρος της καριέρας του.
Η πρόταση των Βαρδινογιάννηδων θα καθιστά τον Πρετεντέρη τον απόλυτο άρχοντα στον δημοσιογραφικό Ομιλο Βαρδινογιάννη και υπό αυτή την έννοια θα είναι αρκούντως δελεαστική.
Η έλευση του Πρετεντέρη στο  STAR θα είναι το επόμενο χτύπημα των Βαρδινογιάννηδων στο δίδυμο Ψυχάρη-Μπόμπολα στην περίπτωση που οι τελευταίοι συνεχίσουν τις εχθροπραξίες!

 http://www.kourdistoportocali.com/articles/21671.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου