Με τη στήριξη της Μαργαρίτας και της παλιάς ομάδας κρούσης, ο ΓΑΠ στήνει το νέο κόμμαΟ Γιωργάκης δεν βάζει μυαλό και η μάνα του τον σιγοντάρει ενώ η παλιά ομάδα κρούσης κολλάει σαν βδέλλα πάνω του για να ξαναβγεί στην εξουσία.
Η Μαργαρίτα Παπανδρέου μητέρα του πρώην πρωθυπουργού των μνημονίων, είναι η κινητήριος δύναμη για το νέο εγχείρημα του γιου της Γιώργου για το νέο κόμμα που ετοιμάζει.
Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που έχει ακόμη τη δυναμική να κανονίζει και να κερδίζει πολλά για την πάρτη της και όλο της το σόι, δεν αντέχει να μην συμμετέχει κανείς από τους γιους της, σε ..

μια πολιτική παράταξη που θα έχει «δυνατότητες».
Έτσι μετά από πολύ σκέψη, σπρώξιμο ,συζητήσεις και σχεδιασμούς άρχισαν να ρίχνουν προς τα έξω ότι ο Γιωργάκης θέλει και πάλι να γίνει αρχηγός κόμματος.
Μάζεψε λοιπόν το παλιό Πασοκ και από ότι μαθαίνουμε πολλά από τα στελέχη που θέλει να πάρει μαζί του είναι αυτά που έστησαν και τη φούσκα του Βατοπαιδίου ρίχνοντας την κυβέρνηση Καραμανλή, (ομάδα ειδικών αποστολών δηλαδή).

Ένας από αυτούς είναι ο Πεταλώτης ο οποίος δεν άντεξε το περιθώριο στο οποίο έμεινε τον τελευταίο καιρό. Δεν άντεξε την πολιτική από το facebook , γιατί αυτό του έμεινε ως όπλο μετά την κατρακύλα και είναι από τους πρώτους που εξέφρασε την επιθυμία του στο Γιωργάκη για τη συμμετοχή του σε ένα νέο κόμμα.
Μαζί με αυτόν και ο Φ. Σαχινίδης και ο Σ. Ξυνίδης.

Τα παραπάνω ονόματα είναι αυτά που μαζί με τον Μιχάλη Καρχιμάκη που ακούγεται κι αυτός ως μέλος της ομάδας ,είχαν την άνεση να εκτελούν τις βαριές δουλειές του κόμματος (τότε Πασοκ) αύριο θα δούμε. Κυρίως ο Πεταλωτής λόγω και της θητείας του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει αφήσει πολλά αποτυπώματα σε πολλές υποθέσεις που ίσως κάποια στιγμή κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Λέτε γι αυτό να καίγεται να βγει στην εξουσία ξανά;
Όσον αφορά τον Π.Γερουλάνο τον οποίο ο Γιωργάκης πριν φύγει από την κυβέρνηση τον τακτοποίησε στα «εξωτερικά» για να παίρνει κάτι ψιλά και αυτός για να ζήσει ο καημένος , ετοιμάζεται κι αυτός λένε για το νέο κόμμα. Πάντως ακούγονται και άλλα ονόματα για την συμμετοχή σε αυτό το κόμμα που ευλόγησε η Μαργαρίτα Παπανδρέου αλλά αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι και αυτοί πρώτη φορά το ακούν. Εδώ κάποιος βολιδοσκοπεί την κατάσταση μάλλον . Ελπίζω όχι και πάλι στην πλάτη του ελληνικού λαού.

 http://www.hellasforce.com/blog/ti-stirixi-tis-margaritas-ke-tis-palias-omadas-krousis-o-gap-stini-neo-komma/