Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Παει για σχόλασμα η ΔΗΜΑΡ – Αυστηρή προειδοποίηση Λαφαζάνη σε Τσιπρα για να μην τους μαζέψειΠαρά το γεγονός ότι τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ αρνούνται πεισματικά να επιβεβαιώσουν τα σενάρια που θέλουν την αναστολή λειτουργίας του κόμματος, οι φήμες επανέρχονται στην επιφάνεια. Εξάλλου, η Αγίου Κωνσταντίνου, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα βρίσκεται μακριά από την είσοδο της Βουλή, μόνος τρόπος επιβίωσης των βουλευτών της είναι η προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Συνεπώς, ήδη αναζητούνται λύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ λέγεται ότι ..ανεπίσημα έχουν υπάρξει αρκετές συναντήσεις μεταξύ στελεχών , προκειμένου να μην χαθεί το μπόνους των 50 εδρών, αλλά και να γίνει το μεγάλο «deal»! 

Αξίζει, να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει να αντιμετωπίσει και τις πιέσεις της ομάδας Λαφαζάνη, η οποία πιέζει ώστε να μην γίνει ο …γάμος, και να παραμείνει το κόμμα ως έχει. 

«Βέτο», πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει θέσει, καθώς και ο ίδιος αναγνωρίζει ότι μια ενδεχόμενη συμμαχία, ίσως και να φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην αυτοδυναμία. 

 

WWW.OLYMPIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου