Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Θεσσαλονίκη



 Βέβαιος ότι την Κυριακή «οι Έλληνες θα πάρουμε την πατρίδα στα χέρια μας», εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. «Σας ζητώ να κάνουμε μαζί την εθνική στροφή. Εμείς αποφασίζουμε με γνώμονα τα συμφέροντα των ελλήνων και όχι τα συμφέροντα των εντολοδόχων της νέας τάξης πραγμάτων» ήταν τα λόγια του κ. Καμμένου, που πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Καμμένος διεμήνυσε ότι οι δυνάμεις του μνημονίου, η τρόικα και η «νέα τάξη πραγμάτων» παρότι θέλουν να εξαθλιώσουν τους Έλληνες για να παραδώσουν τη χώρα «δε θα τα καταφέρουν». «Η Ελλάδα δεν παραχωρείται», προσέθεσε. Επίσης, κατήγγειλε προσπάθεια φίμωσης και συκοφάντησής του από οργανωμένα συμφέροντα προειδοποιώντας ότι «την Κυριακή το βράδυ ξεραίνεται και πέφτει. Θα φύγουν οι προδότες, θα φύγουν οι μειοδότες, θα φύγουν οι γονατισμένοι. 
Οι Έλληνες θα πάρουμε στα χέρια μας την πατρίδα μας ενωμένοι, αγαπημένοι, αποφασισμένοι. Ναι, θα νικήσουμε την Κυριακή». 
Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάλεσε τους ψηφοφόρους του να βρίσκονται την Κυριακή στα εκλογικά κέντρα και τις κάλπες για να αποκλείσουν τυχόν απόπειρα νοθείας στις εκλογές, αλλά και στις «πύλες εξόδου» για να μη φύγει κανείς με ελικόπτερο. «Τα χρήματα του ελληνικού λαού θα επιστραφούν και θα τιμωρηθούν σκληρά», όσοι «πρόδωσαν» τη χώρα, υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος. Παράλληλα, κατηγόρησε τους κ.κ. Βενιζέλο, Σαμαρά και Καρατζαφέρη για ψέματα και για προσπάθεια να κοροϊδέψουν τους Έλληνες να παραδώσουν την χώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου