Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΟΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

(του Ικτίνου)
 Απίστευτη  αθλιότητα από την επίγονο του Γ! Ράϊχ, φράου Μέρκελ!!! Απαίτησε να σύρει από το αυτί τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας!!! Προφανώς έτσι την είχαν συνηθίσει στο πρόσφατο παρελθόν όσοι ,δυστυχώς, κυβέρνησαν τη Χώρα μας. Γιωργάκης, Μπένυ, Σαμαράς (συγκυβερνήτης-κολοτούμπας), Κάρολος αλλά και οι προηγούμενοι όπως Ντόρα, Αβραμο- κλπ! Έτσι είχε μάθει το κορίτσι έτσι έκαμε!!!!
            Βρήκε όμως μπροστά της ένα «αγενή» Έλληνα που την … πίκρανε!!! Έναν Έλληνα που για καλή μας τύχη δεν ήταν πολιτικός της κολοτούμπας και της υπόκλισης. Ήταν Έλληνας της ανάγκης! Έλληνας που της αφήρεσε τον «φερετζέ» της διπλωματικής υποκρισίας και την «έδωσε» στη δημοσιότητα, στους συμπατριώτες του, για να γνωρίζουν με ποιους… «ευρωπαίους» έχουν να κάνουν!
            Αποκάλυψε περίτρανα αυτός ο μη πολιτικός πρωθυπουργός, αυτά που συγκάλυπταν οι πολιτικοί, πρωθυπουργοί και υπουργοί, συμπολίτευση και αντιπολίτευση μνημονιακής-κοπής και εθελόδουλης  υποταγής! Αποκάλυψε αυτός ο μη πολιτικός γιατί η Ελλάδα κακοποιείται πολιτικά και από ποιους! Αποκάλυψε από ποιους η πατρίδα μας κατάντησε χλεύη των Ούνων, των Γότθων και των Βησιγότθων. Των Κελτών και των Βίκινγκς!
            Αποκάλυψε όμως και την μηδαμινότητα, την εξευτελιστική τιμή των δορυφόρων τους όλα αυτά τα χρόνια. Των καναλαρχών και των … «έγκριτων» δημοσιογράφων. Αποκάλυψε με μία και μόνη κίνηση την αθλιότητα των … «διαμορφωτών-ενημερωτών» ,που επί δεκαετίες σιτίζονται πλουσιοπάροχα για να ταΐζουν «λοτούς»  λήθης και ακρισίας τους Έλληνες πολίτες. Να τους παρουσιάζουν το μαύρο ως απόχρωση του …λευκού!!!
            Με τον ενορχηστρωμένο βομβαρδισμό ψευδοπροτύπων, τον εξαγοραστικό πολιτικαντισμό και  λατρευτικό καταναλωτισμό που προώθησαν για χρόνια, μέσα από την πλησμονή της «εύφορης» -για τους ίδιους βέβαια- διαφήμισης δεν δίστασαν να «στήσουν την ΝΕΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ της χώρας σε αυτούς που διέθεταν προωθημένη «τεχνολογία» …μίζας! Με  εταιρείες Γερμανικής στάμπας μας εξανάγκασαν (μέσω των αλήστου μνήμης πολιτικών μας-ανδρών και γυναικών της μεταπολίτευσης) να σκύψουμε το κεφάλι στην «μπότα» της φράου Μέρκελ!
            Σήμερα ένας μη πολιτικός… ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός , αποκάλυψε την αθλιότητα την οποία ζούσαμε, σιγοψιθυρίζαμε αλλά δεν βρίσκαμε απαντοχή από πουθενά, να διασαλπίσουμε. Τώρα ένας Έλληνας πολιτικός μας δίνει την ευκαιρία να ανασάνουμε. Σε πρώτη έστω φάση και συμβολικά. Μένει στον καθένα μας πλέον να αποφασίσει αν θέλει να επιστρέψει στο μαντρί της υποταγής των μνημονιακών ή αν θέλει να χαρεί την ελευθερία του στο λιβάδι που βέβαια έχει και τους λύκους του! Στο λιβάδι έχει την πιθανότητα να ξεφύγει από τον κακό και αιμοβόρο λύκο. Στο μαντρί όμως δεν έχει καμία πιθανότητα να ξεφύγει απ’ το μαχαίρι του …καλόκαρδου χασάπη…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου