Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

«Οι μόνοι που θα συγκρουστούν με τους τραπεζίτες είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες»


 


«Η μόνη δύναμη που θα συγκρουστεί με τους τραπεζίτες είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε σαφείς θέσεις για το τι θα κάνουμε τις πρώτες μέρες στα οικονομικά, και θα προχωρήσουμε σε καταγγελία του επαχθούς και επονείδιστου χρέους μέσα στις πρώτες μέρες διακυβέρνησης», είπε ο κ. Καμμένος κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.
Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν θα κρατήσουμε την πατρίδα μας, την εθνική κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα, υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Κερδίσαμε την πρώτη μάχη, πάμε για να κερδίσουμε τη δεύτερη. Αυτή τη φορά δεν στοχεύουμε σε διψήφιο ποσοστό, αλλά στο να είμαστε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού», επεσήμανε.
Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «ξένη κατοχή» η οποία καταψηφίστηκε στην κάλπη, παρά τον «πόλεμο που δέχτηκε» από τα ΜΜΕ και από το «σάπιο καθεστώς της Μεταπολίτευσης». Τόνισε επίσης, ότι για να τηρηθεί ο όρκος που έδωσαν οι βουλευτές προκειμένου να τηρούν τους νόμους του Ελληνικού κράτους, πρέπει να υπάρχει Ελληνικό κράτος και να σταματήσει ο έλεγχός του «από τους ξένους και τους τραπεζίτες».
Εν όψει των νέων εκλογών, και αφού σημείωσε πως «έχουν πέσει όλες οι μάσκες» εξαπέλυσε βολές κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ανέφερε το ΠΑΣΟΚ είναι ένα μνημονιακό κόμμα και έχει καταρρεύσει. Για τη ΝΔ σημείωσε πως ο κ. Αντώνης Σαμαράς έβαλε ταφόπλακα σε ένα παραδοσιακό κόμμα και «έφτασε στο σημείο να κάνει προσκλητήριο σε όλες τις μνημονιακές δυνάμεις». Μάλιστα κατηγόρησε τη ΝΔ ότι τολμά να βάζει στην πολιτική συζήτηση τη λέξη δραχμή. «Δεν υπάρχει καμία διαδικασία στην Ευρωζώνη που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στη δραχμή» σημείωσε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου