Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Η σοφία του Έλληνα


Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή έχει σχολιαστεί με κάθε αρνητικό τρόπο. Κι όμως, η απόφαση των Ελλήνων πολιτών να στείλουν μέλη της Χρυσής Αυγής στη Βουλή δείχνει –για μια ακόμα φορά- τη σοφία και το μεγαλείο του ελληνικού λαού και τον δικαιώνει απόλυτα.
Μέχρι να εκλεγούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ελάχιστοι ήταν αυτοί που τους είχαν δει και γνώριζαν την πραγματική τους δράση.

Μετά την εκλογή τους, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πήραν σβάρνα τα κανάλια και τους είδε το πανελλήνιο, οπότε όλοι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται.
Άρα, οι Έλληνες ψηφοφόροι τους ξετρύπωσαν και τους κατέστησαν ακίνδυνους και γραφικούς – γραφικοί ήταν και πριν αλλά τώρα το έμαθαν όλοι.
Επίσης, η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή θορύβησε όλη την Ευρώπη και έκανε καλό στη χώρα μας, αφού, μόλις οι Ευρωπαίοι εταίροι έμαθαν πως οι Έλληνες ψήφισαν ένα κόμμα με νεοναζί, φρικάρισαν και σκέφτηκαν πως οι Έλληνες έχουν λαλήσει και κάτι δεν πάει καθόλου καλά στην Ελλάδα, οπότε θα πρέπει να χαλαρώσουν την πίεση στη χώρα μας γιατί στις επόμενες εκλογές μπορεί να ψηφίζαμε μαζικά και κανίβαλους ή κάτι άλλο που οι σημερινοί ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θεωρούν ακόμα χειρότερο και από τους κανίβαλους: κομμουνιστές.
Στην εκλογή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, φάνηκε και η καλοσύνη των Ελλήνων.
Κακά τα ψέματα, όποιος είδε και άκουσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής να μιλάνε, θα κατάλαβε πως έχουν βαριά ψυχολογικά προβλήματα.
Είναι ολοφάνερο πως αυτούς τους ανθρώπους δεν τους χάιδευαν οι γονείς τους, ενώ μπορεί και να τους έκαναν μαύρους στο ξύλο, οπότε, προφανώς, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καταφεύγουν στη βία: έχουν ζήσει τον πόνο και αποζητούν τον πόνο που τους χάριζε το πατρικό χέρι.
Δηλαδή, οι χρυσαυγίτες γουστάρουν να τις τρώνε επειδή έχουν συνδυάσει το ξύλο με το ξύλο που τους έριχνε ο μπαμπάς τους –ο θείος τους, ο παππούς τους, ο νονός τους και όποιος άλλος ήταν εύκαιρος-, οπότε έχουν ταυτίσει τον σωματικό πόνο με τον πόνο των παιδικών τους χρόνων και τον εκλαμβάνουν ως στοργή.
Οι Έλληνες ψηφοφόροι έδειξαν τη συμπόνια τους και τη στοργή τους σε αυτούς τους ανθρώπους, ψηφίζοντάς τους.
Βέβαια, τώρα σχεδόν όλοι έχουν αντιληφθεί πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από βοήθεια και είναι στα χέρια της επιστήμης.
Οπότε, στις επόμενες εκλογές, ο σοφός ελληνικός λαός θα πρέπει να δείξει ακόμα μια φορά την ανθρωπιά του και να μην ταλαιπωρεί άλλο αυτούς τους άτυχους ανθρώπους μέσα στη Βουλή, ώστε να μπορέσουν να πάνε σε κάνα ψυχίατρο να τους κοιτάξει.

 http://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου