Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Το ΚΚΕ ξεχνάει πως και οι νεκροί έχουν πάντα δίκιο...



Το ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, επειδή υπάρχουν πλαστοί λογαριασμοί του κόμματος στο Facebook και στο Twitter. Γιατί δεν προσφεύγει στη Δικαιοσύνη και κατά αυτών που επινόησαν τους υπολογιστές και το Διαδίκτυο; Από εκεί ξεκίνησε το κακό και το χτύπημα στο λαϊκό κίνημα.
Το ΚΚΕ βλέπει εχθρούς παντού. Στην πραγματικότητα, ο μόνος εχθρός του είναι το ίδιο το ΚΚΕ.
Αντί το ΚΚΕ να πιάσει το μήνυμα των καιρών, να δει τις δυνατότητες για ανατροπή, να απελευθερώσει το πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό του -που είναι παγιδευμένο- και να μπει πρώτο στον αγώνα, έχει κάτσει στη γωνία σαν πεισμωμένη γριά.
Το ΚΚΕ δηλώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα αριστερά κόμματα δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα και θα ενσωματωθούν. Περιμένει λοιπόν να συμβεί αυτό για να δικαιωθεί.
Με τη λογική του ΚΚΕ, οι άνθρωποι θα ήταν ακόμα στις σπηλιές και θα περπατούσαν με τα τέσσερα.
Ίσως, ο ΣΥΡΙΖΑ να απογοητεύσει αυτούς που τον πιστεύουν και το ΚΚΕ να δικαιωθεί. Μπορεί να ανοίξουν και σαμπάνιες. Είναι σαν να χαίρεσαι που κάποιος σκοτώθηκε. Όχι ο οποιοσδήποτε. Ο σύντροφός σου.
Το ΚΚΕ έχει πάντα δίκιο. Όλοι όσοι δεν κάνουν ποτέ τίποτα -αλλά κάθονται και περιμένουν τους άλλους να κάνουν το λάθος- «δικαιώνονται».
Το ΚΚΕ ξεχνάει πως και οι νεκροί έχουν πάντα δίκιο. Αλλά αυτό δεν τους ωφελεί καθόλου.
Λυπάμαι αλλά το ΚΚΕ αυτή τη στιγμή είναι νεκρό. Συγγνώμη, σύντροφοι.
(Περιμένοντας με αγωνία τις μηνύσεις του ΚΚΕ στο Facebook και στο Twitter, σκέφτομαι πως μπορεί μια μέρα να βρεθεί κάποιος πραγματικός κομμουνιστής να κάνει μήνυση στο ΚΚΕ. Για απάτη.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου