Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Εκλογές και τουρισμός


Πολύ αρνητικά είναι τα σημάδια για τον τουρισμό στη χώρα μας, μετά από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η πλειοψηφία των τουριστών δεν συμπαθεί τους ναζιστές και αποφεύγει να κάνει διακοπές σε χώρες με οπαδούς του Χίτλερ. Το μόνο θετικό είναι ότι αυξάνονται οι αφίξεις ναζιστών από άλλες χώρες.
Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή έχει κάνει μεγάλο κακό στην εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό και ήδη οι υπεύθυνοι για τον τουρισμό αναζητούν επειγόντως κάποια λύση.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδόχων της χώρας, η κατάσταση ήταν υπέροχη πέρσι για τον ελληνικό τουρισμό, αφού οι τουρίστες γοητεύονταν από τις διαδηλώσεις στους δρόμους της Αθήνας –και έρχονταν μαζικά επειδή ήθελαν να ζήσουν την εμπειρία της εξέγερσης-, ενώ φέτος έχουν ξενερώσει εντελώς γιατί οι Έλληνες το έχουν ρίξει στις εκλογές.
Για να διορθωθούν κάπως οι κακές εντυπώσεις που έχουν προκαλέσει στο εξωτερικό η είσοδος των ναζιστών στη Βουλή και η παύση των διαδηλώσεων, οι υπεύθυνοι του τουρισμού παρακαλούν αναρχικούς και αντιεξουσιαστές να πραγματοποιήσουν δυναμικές διαδηλώσεις στο Σύνταγμα.
Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να τονωθεί ο τουρισμός της χώρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, απευθύνει έκκληση στο μαύρο μπλοκ να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας και να τα κάνει όλα γης Μαδιάμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου