Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Σ.ΛΟΓΑΡΙΔΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ, στα λόγια. Εντωμεταξύ την ίδια στιγμή για την χαλυβουργεία ουτε  κουβέντα, για τα ναυπηγεία κουβέντα, για τον τουρισμό για τα λιμάνια, για τους δρόμους, για τη ναυτηλία,.. τι σχέδια έχετε; Προτάσεις για ανάπτυξη;….. εχετε;

 Για τα μπουρδέλα όμως η ενημέρωση στην πρωτη γραμμη και υπέρ του δέοντος. Στην Αθήνα των 6.000.000 μόνο 6 μπουρδέλα έχουν νόμιμη άδεια λέει, ούτε τα μπουρδέλα δεν μπορούν να κουμαντάρουνε, που στο φινάλε είναι και η ειδικότητά τους.

Παρακαλώ γιατί δεν τα νομιμοποιησατε και αφήσατε παράνομα τα μπουρδέλα τόσα χρόνια; Έτσι ωστε να  μπορείτε τα ελέγχετε κι υγειονομικά και με τον νομο… Να σας πω εγώ γιατί;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ. ΑΛΗΤΕΣ. Θέλετε να κάνετε επιχειρήσεις σκούπα και την αναγγέλετε μια βδομάδα πριν; Δίνοντας την ίδια στιγμή, χρόνο για να οργανωθούν οι δουλέμποροι; Αναγγέλετε την κατάσχεση  των  τραπεζικών λογαριασμών  αυτών που χρωστάνε 150.000 και άνω. Δηλαδή των εύπορων … και το φωνάζετε στην tv.. ένα μήνα πριν; Για να μαζέψουνε οι καρχαρίες τα λεφτά τους από τις τράπεζες; Δίνετε χρόνο και δρόμο διαφυγής σε αυτούς που πρέπει να αιφνιδιάσετε και αντιθέτως  αιφνιδιάζετε αυτους  που πρέπει να  προστατέψετε, ΑΛΗΤΕΣ.

Η κόντρα της εβδομάδος: Βορίδης εναντιον Χρυσοχοΐδη… Oύτε για 200 κωλολυώμενα σπιτάκια  δεν μπορείτε να συνεργαστείτε βρε ερασιτέχνες πολιτικοί, τι είδους κυβέρνηση συνεργασίας θα κάνετε; Κι αν δεν είστε ικανοί να συνεργαστείτε και να δουλέψετε μαζί τότε τι είδους πολιτικοί είστε βρε καραγκιόζηδες. Τις δικές σας προσωπικές αντιπάθειες εμείς θα τις πληρώσουμε και πάλι;

Μάκης, Λάκης, Άκης στην φυλακή, να τα κατοστήσουμε.

Οι Γερμανοί μόνο στα υπουργεία στείλανε επόπτες, νομίζετε φίλοι μου; Οι Γερμανοί είναι και στην ΚΥΠ. Οι μυστικές υπηρεσίες των Αμερικανών και των Γερμανών έχουνε στήσει γραφείο μέσα στις μυστικές μας υπηρεσίες, είναι φορτωμένοι με αποδεικτικά στοιχεία και σας εκβιάζουν ΑΛΗΤΕΣ, σας κρατάνε σε μια κόλα χαρτί και σας εκβιάζουνε. Γι´ αυτό και θα κάνετε ότι σας πουν και σας ζυτισουν .  Έχουνε αποδείξεις για το φαγοπότι των Ολυμπιακών, του Χρηματιστηρίου, της Siemens, κλπ.

Προδότες, μέχρι την ασφάλεια της πατρίδας σας εκθέσατε με σάπιο οπλισμό και μίζες. Βρε ΒΛΑΚΕΣ, οι Γερμανοί δεν σας στέλνουνε αποδεικτικά στοιχεία, διότι τα χρειάζονται για το μέλλον. Επειδή δεν σας τα δίνουν δεν θα πει πως δεν τα έχουν κιόλας, Αλλο δεν τα έχω κι άλλο δεν στα δίνω για να σε κρατάω στο χέρι και να σε εκβιάζω κατά το δοκούν.

Σας ακούγανε, σας καταγράφανε και οι μυστικές υπηρεσίες τους, κρατάνε όλα σας τα άπλυτα και θα χρησιμοποιούν εναντίον σας αν δεν ακολουθήσετε την γραμμή τους . Μαζί με την εκδιδόμενη συνάδερφό σας περιμένουμε να φυλακίσουν κι εσάς, να ξεβρωμίσει ο τόπος, όχι από εκδίκιση, αλλά να πάτε φυλακή, διότι δεν θέλουμε πολιτικούς που εκβιάζονται στο έλεος των ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Ναι να πάτε φυλακή κι εσείς, που κάνατε Ολυμπικούς και την γέφυρα Ρίου-Αντίριου, (για να τα πάρετε……) -που παρεπιπτόντως είναι η μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα του κόσμου- … και την ίδια στιγμή, πέθαιναν στους δρόμους, σε μετωπικές, εκατοντάδες ψυχές, σε ελαττωματικούς δρόμους.

Και να ξέρετε ότι την φυλάκισή σας θα την απαιτήσουν οι “φίλοι” σας, οι δανειστές. Κανείς δεν σκάει 300δις και να έχει εσάς με τα κοκτέϊλ και τα σκάφη σας να συνεχίζετε να  κοροϊδεύετε και αυτούς κι ΕΜΑΣ.
ΣΤΑΥΡΟΣ  ΛΟΓΑΡΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου