Σε απόγνωση τα συμφέροντα της διαπλοκής, που οδήγησαν την
χώρα στην χρεοκοπία και στον ίλιγγο των μνημονίων, προσπαθούν να παραμείνουν στο παγνίδι.
Έτσι από την μία κατασκευάζουν πέτσινα gallop που δίνουν ισοπαλία, ενώ τα κονσερβοκούτια του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται προ των πυλών με 8-10 μονάδες και από την άλλη παρουσιάζουν ως ηγέτες ανεπάγγελτα παιδαρέλια που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους.
Κι όμως η λύση για την διακυβέρνηση της χώρας θα μπορούσε να δωθεί εύκολα μέσα από από την πραγματικότητα και για την ακρίβεια από τον υγιή επιχειρηματικό κόσμο της χώρας.
Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» επιμένει πως μέσα από την αγορά μπορούν να βρεθούν οι άριστοι από τους ανθρώπους του επιχειρείν σε ολόκληρη την Ελλάδα και ανάμεσα στους αρίστους να επιλέξουμε αυτούς που με την συμβολή όλων μας θα τραβήξουν μπροστά.
Δεν είναι δυνατόν να επιλέγουμε ηγέτες μέσα από αριστερές και δεξιές ιδεοληψίες οι οποίες γεννούν και τέρατα τύπου Χρυσής Αυγής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με έναν ανεπάγγελτο ηγέτη έρχεται με τα γκάζια στην τσίτα στην εξουσία. Αυτή την στιγμή το ποσοστό του αγγίζει το 40%. Αφού μείνει 6 μήνες στην εξουσία θα ψάχνει να βρει τις συνιστώσες του. Εκτός κι αν γίνει κάνα θαύμα και κυριαρχήσουν τα όποια φωτεινά μυαλά μπορεί να κρύβονται στην Κουμουνδούρου. Ο Τσίπρας πάντως θα είναι ο τελευταίος ανεπάγγελτος πρωθυπουργός αυτής εδώ της Κολομβίας των Βαλκανίων που την διοικούν οι διορισμένοι στο δημόσιο κομματικοί στρατοί τους οποίους πληρώνουν τα υποζύγια του ιδιωτικού τομέα.
Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται...

 http://kourdistoportocali.com/post/32866/diaploki