Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ποιοι τρέμουν στην ιδέα ότι θα κελαηδήσει ξανά το 45αρι


ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΠΝΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 
Βγάζουν αφρούς οι Αμερικανοί για την εξαφάνιση του Χριστόδουρου Ξηρού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μιχάλη Ιγνατίου.
Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Χριστόδουλο σκληροτράχηλο εκτελεστή και επειδή είναι και κολλητός του Κουφοντίνα γνωρίζει που είναι θαμμένο το ιστορικό 45αρι της Οργάνωσης.
Ο Χριστόδουλος ο οποίος μέσα από την φυλακή έκανε συχνές αναφορές στις ευθύνες των κομμάτων της Αριστεράς αλλά και στην μαλθακότητα των κοινωνικών αντιδράσεων απέναντι στους δανειστές θεωρεί σύμφωνα με τον συνήγορό του πολιτική απόφαση την ελευθερία του και ως εκ τούτου ετοιμάζεται για νέες παρόμοιες πολιτικές αποφάσεις.
Οι Αμερικανοί τρέμουν στην ιδέα ότι ο Χριστόδουλος θα συστήσει μια νέα οργάνωση πολύ πιο σκληρή από την 17 Νοέμβρη καθώς τα νέα παιδιά που εμπλέκονται στις διάδοχες τρομοκρατικές οργανώσεις μπορεί να μην διαθέτουν την εμπειρία στις δράσεις του πεδίου αλλά είναι πολλοί πιο σκληροί από την γενιά του Κουφοντίνα επειδή και οι κοινωνικές συνθήκες είναι πιο βίαιες σήμερα.
Αν συνυπολογισθεί σ΄αυτό η διαρκής ασυλία των εμπλεκομένων σε τεράστια σκάνδαλα όπως αυτό της Siemens και των Εξοπλιστικών αλλά και η βιαιότητα με την οποία ο λαός καλείται να προσέλθει στο Άουσβιτς των χαρατσιών, την στιγμή που οι κυβερνήσεις των κρατιστών υπεραμύνονται το διεφθαρμένο κομματικό κράτος, ο Ξηρός ως ηγέτης της νέας τρομοκρατικής οργάνωσης θα μπορούσε να ντύσει ιδεολογικά μια σειρά από χτυπήματα σε στόχους που έχουν ταυτισθεί με την διαφθορά.
Στο μεταξύ η απόδραση του Ξηρού έχει προκαλέσει πανικό στους μιζαδόρους οι οποίοι από χθες ζητούν προστασία από τον Νίκο Δένδια. Σου λένε οι μπαγάσηδες, κάναμε ένα σωρό ντιλαρίσματα με τις αρχές για να μην πάμε φυλακή και θα μας φάει ο Ξηρός;
Πανικός χωρίς προηγούμενο καθώς τόσο ο Χριστόδουλος, όσο και οι νεαροί των Πυρήνων της Φωτιάς έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι παρακολουθούν στενά την εξέλιξη των μεγάλων σκανδάλων στη χώρα, ενώ έχουν κατά καιρούς προειδοποιήσει ανακριτές και εισαγγελείς για τον τρόπο που λειτούργησαν. Όλα αυτά είναι δημοσιευμένα σε κατά καιρούς ανακοινώσεις των ομάδων και η παρουσία του Χριστόδουλου έρχεται να ενισχύσει το ηθικό τους.
Ήδη οι Πυρήνες της Φωτιάς με ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για μια υπέροχη μέρα
 
 
 

 

ξηρός

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ…

Ο αντάρτης πόλης Χριστόδουλος Ξηρός διασχίζει αμετανόητα την χώρα της ελευθερίας. Μία χώρα μακρινή για εκείνους που λησμόνησαν την επίθεση και λύγισαν από την ελπίδα μίας αλλαγής δίχως να βάλουν τα δικά τους χέρια στην φωτιά.
Μια χώρα κοντινή για αυτούς που έδωσαν τόσα πολλά στον αγώνα κι όμως ζούνε με την επιθυμία να δώσουν ακόμη περισσότερα.
Εκεί γεννιέται η ζωή, η συντροφικότητα και η εξέγερση… στις μεγάλες αρνήσεις και στις δύσκολες αποφάσεις.
Σύντροφε καλό δρόμο…
Δύναμη στους αμετανόητους φυλακισμένους της 17 Νοέμβρη.
Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
Υ.Γ. Κοράκια δημοσιογράφοι, τα ψέματά σας θα σας θάψουν. Κρατήστε μακριά τις διχαλωτές σας γλώσσες απ’ τον σύντροφο.
Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς FAI/IRF (Πυρήνας Φυλακής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου