Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Colpo Grosso σωτηρίας του ΠΑΣΟΚ!


euaggelos-benizelos-sunedrio-tou-ellinoamerikanikou-epimelitiriou 

Εδώ και τρεις μήνες περίπου έχει αρχίσει το κόλπο σωτηρίας του ΠΑΣΟΚ.

Όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν το κόμμα του Βενιζέλου γύρω στο 5% άλλες δε να μην μπαίνει ούτε στην Βουλή.

Έτσι ο Βενιζέλος και οι ‘βουλευτές του’ και την σύμφωνη γνώμη της ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, την μια με τον φόρο τον ακινήτων, την άλλη με τους πλειστηριασμούς, .. τώρα με τα 25 ευρώ νοσηλείας στα νοσοκομεία, προσπαθούν να φτιάξουν μια άλλη εικόνα του ΠΑΣΟΚ.

Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει, ‘εμείς είμαστε νέοι βουλευτές’, τόσο από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όσο και της Πολιτικής Άνοιξης, συγγνώμη ο δαίμον του τυπογραφείου της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτοί οι νέοι βουλευτές δεν ψηφίζουν τα μνημόνια ? Αυτοί οι νέοι βουλευτές δεν ψήφισαν και μάλιστα 2 φορές το χαράτσι των 25 ευρώ στα νοσοκομεία ? Αυτοί οι βουλευτές δεν ψήφισαν το 1 ευρώ χαράτσι συνταγογραφησεις φαρμάκων ανά 3 φάρμακα και ανά ειδικότητα γιατρού? Αυτοί οι βουλευτές δεν ψήφισαν απαλλαγή της SIEMENS ? Αυτοί οι βουλευτές δεν ψήφισαν να μην γίνει εξεταστική επιτροπή τον Βενιζέλο και τα 850.000.000 ευρώ μίζες στα γερμανικά υποβρύχια ?

Αυτοί δεν ψήφισαν τις μειώσεις μισθών συντάξεων, χαράτσια, να μην πληρώνουν διόδια, να έχουν φοροαπαλλαγή στο 75%, να να να ….

Τώρα που μειώνονται και τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας τις κάνουμε ?

Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι έβαλαν σε εφαρμογή το κόλπο σωτηρίας του ΠΑΣΟΚ, έτσι με το νέο αυτή εικόνα που μας σώζουν από τα χειρότερα κάθε φορά να ανεβάσουν τα ποσοστά τους, να καλύψουν την ζημιά της Νέας Δημοκρατίας, και να συγκυβερνήσουν και πάλι.

Δεν κατάλαβα στην τελευταία αυτή κωμωδία των 25 ευρώ εάν Ο Α. Γεωργιάδης ήταν στο κόλπο ή τον άδειασαν.

Ααα, και στα περί ανάπτυξης και ευημερίας του Ελληνικού λαού, μην ξεχνάτε ότι κατά Σαμαρο-δήλωση αυτή απογειώθηκε από τον Σεπτέμβριο του 2013, λεφτά υπάρχουν να πληρώσετε.

ΟΛΑ αυτά μου μυρίζουν τριπλές κάλπες στις ΜΑΙΟΥ 2014.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

NoName

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου