Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΕΛ: "Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ"


ΝΕΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΜΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
 
«Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
  
Νέα τριήμερη περιοδεία σε Θράκη και Σάμο θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και Τομεάρχης αρμόδιος για τα εθνικά θέματα και το Βόρειο Αιγαίο.
 
Στη Θράκη οι δράσεις του θα εστιαστούν κυρίως στα θέματα που αφορούν στη μουσουλμανική μειονότητα, αλλά και στο θέμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων που εξακολουθεί να μην τίθεται υπό τον απόλυτο έλεγχο.
 
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Τέρενς Κουίκ είπε:
 
«Αυτό το νέο ταξίδι μου στην Κομοτηνή και την Ξάνθη, είναι η συνέχεια των Ερωτήσεων που έχω καταθέσει στη Βουλή, διερευνώντας απαράδεκτες συμπεριφορές, ακόμη και συναδέλφων μου, σχετικά με τον νέο θεσμό του Ιεροδιδάσκαλου, και φυσικά το επίσης μείζον αντισυνταγματικό ζήτημα της απαράδεκτης αποδοχής Βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ ακόμη και της Ν.Δ., να φωτογραφίζονται με την πράσινη σημαία και να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις Ενώσεων και Επιτροπών που αυτοαποκαλούνται «τουρκικές της Δυτικής Θράκης».
 
Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από το όποιο αντεθνικό σύστημα, ότι το Σύνταγμα της Ελλάδος είναι ένα και κανένας δεν δικαιούται να το παραβιάζει.
 
Επίσης πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το Προξενείο, οι μηχανισμοί του και οι μεθοδεύσεις του δεν μπορούν να εκβιάζουν την Πατρίδα μας.
 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε συνεχώς απέναντι τους».
 
Στην Κομοτηνή, στις 11.00, ο Τέρενς Κουίκ θα δώσει συνέντευξη Τύπου και αμέσως μετά θα επισκεφτεί την Ξάνθη, όπου θα περιοδεύσει σε Πομακοχώρια για να καταλήξει αργά το απόγευμα στην περιοχή Τοπείρου, που δοκιμάζεται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση.
 
Στο ενδιάμεσο, στις 17.00, στα νέα γραφεία του Κινήματος, θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τα τοπικά Μ.Μ.Ε.
 
Το Σάββατο ο Τέρενς Κουίκ θα αναχωρήσει από την Θράκη αεροπορικώς μέσω Αθηνών για την Σάμο, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του «Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας και Φούρνων».
 
Η εκδήλωση θα γίνει 18.00 στο Καρλόβασι.
 
Θα έχει προηγηθεί στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Κινήματος στο Βαθύ.
 
Θα υπάρξουν επίσης και συναντήσεις με φορείς του νησιού.
 
Ο Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει στην Αθήνα αργά το απόγευμα της Κυριακής, για να προετοιμαστεί για την συμμετοχή του στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής που συγκάλεσε για την Δευτέρα το μεσημέρι ο ΥΠΕΞ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου