Η βίλα του εφοπλιστή Αναστάσιου Πάλλη δείχνει σαν αρσακειάδα μπροστά στη φημολογία που κυκλοφορεί για τη βίλα άλλου μερακλή εφοπλιστή ο οποίος ήταν καψούρης με χρυσαυγίτη και οργάνωνε πολύ “ιδιαίτερα” πάρτυ για το πάθος του.
Μιλάμε για πάρτυ με τα μάτια ερμητικά κλειστά στα οποία υπήρχαν ειδικοί κώδικες προσέλευσης και συμμετοχής που ξεπερνάνε ακόμη και την πιο σαζομαζό φαντασία σε συνδυασμό με την ελεγεία στην ιδεολογία του νεοναζισμού.
Τα πάρτυ δίνονταν σε μεγάλο κτήμα των βορειανατολικών προαστείων στις παρυφές της Αττικής Οδού.  Οι καλεσμένοι έφταναν ντυμένοι κανονικά στο κτήμα που δίνονταν το πάρτυ, με την έννοια ότι φορούσαν κοστούμια οι άνδρες και τουαλέτες οι γυναίκες για να μην κινούν την περιέργεια των περιοίκων αλλά και όσων κινούνταν εκείνη την ώρα στην Αττική Οδό. Μόνο που κάτω από το καθωσπρέπει ντύσιμο, άνδρες και γυναίκες φορούσαν στολές και αμφίεση νεοναζί με σβάστικες, δερμάτινα, μπότες αλλά και όλα τα αξεσουάρ ενός πάρτυ οργίων.
Τα ποτά ήταν χορηγία γνωστού εκδότη όπως επίσης και η καλής ποιότητας κοκαίνη για τις ώρες που από τα 200-300  άτομα, με τα οποία ξεκινούσε το πάρτυ, έμειναν μόνο 30-40 εκλεκτοί. Εκείνοι δηλαδή που είχαν το δικαίωμα συμμετοχής στο πιο prive κομμάτι της βραδιάς. Το κόστος συμμετοχής στο prive μέρος της βραδιάς κυμαίνονταν από 2.500-5.000 ευρώ το άτομο και αφορούσε κατά κάποιο τρόπο τα μέλη της «Τάξης του Κολλεγίου».
Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο εκκεντρικός γιος πολύ γνωστού επιχειρηματία ο οποίος αναλάμβανε τον ρόλο του Αδόλφου Χίτλερ αλλά στην ροζ εκδοχή του!
Η κορύφωση της βραδιάς δεν ήταν παρά ένα πάρτυ οργίων το οποίο μάλιστα κατέγραφε επαγγελματίας σκηνοθέτης-κατέφθανε συνήθως ένας  πολύ γνωστός Γερμανός σκηνοθέτης πορνό, ο οποίος έπαιρνε 150.000 ευρώ τη βραδιά.
Το υλικό από τα συγκεκριμένα πάρτυ του μερακλή φιλοναζί εφοπλιστή βρίσκεται καλά φυλαγμένο σε 3 κόπιες αντίστοιχων ελλήνων οικονομικών παραγόντων. Μόνο που κόπιες-για κακή τους τύχη-έχει κρατήσει και ο Γερμανός σκηνοθέτης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τις έχει ανεβάσει σε συγκεκριμένη διεύθυνση στο Ιντερνετ και όποιος θέλει να παρακολουθήσει σε ιδιωτική προβολή το πλούσιο υλικό καλείται να πληρώσει από 10.000-έως 30.000.
Παρότι το κόστος της ιδιωτικής προβοής είναι πανάκριβο, τουλάχιστο 50 συμπολίτες μας έχουν παρακολουθήσει ως τώρα μέσα από τον υπολογιστή τους τα νεοναζί πάρτυ με τα μάτια ερμητικά κλειστά!
Σε κάποια από αυτά συμμετείχαν και οι ίδιοι...

 http://kourdistoportocali.com/