Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ο πολιτικάντης Αρβανιτόπουλος ταίζει με 2.392.461,5 ευρώ τους εκδότες και ακυρώνει τον πρωθυπουργό!


ΓΙΑ ΤΥΠΩΜΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙAΔΗ
 
Aν με υπουργούς σαν τον Αρβανιτόπουλο περιμένει ο Σαμαράς να αλλάξει την Ελλάδα και να φέρει την ανάπτυξη στη χώρα είναι βαθιά γελασμένος.
Και είναι άδικο για έναν πρωθυπουργό που αλωνίζει τον πλανήτη σε μια προσπάθεια να διασώσει τη χώρα του, την ίδια στιγμή πολιτικάντηδες τύπου Αρβανιτόπουλου να μοιράζουν εκατομμύρια στους εκδότες για να τυπώσουν τα βιβλία του υπ. Παιδείας.
Από τις φωτοτυπίες της Άννας Διαμαντοπούλου ξεπέσαμε στις κατάπτυστες μεθοδεύσεις του Αρβανιτόπουλου.
Καλά αυτή η Τρόικα γιατί δεν ζητάει να ελέγξει τις δαπάνες των υπουργείων για να διαπιστώσει τα όργια τα οποία συγκαλύπτει προφανώς κα ο Στουρνάρας;
Ποιος δίνει το δικαίωμα στον αχαρακτήριστο Αρβανιτόπουλο, την ώρα που κλείνει τα σχολεία και απολύει καθηγητές, να ταίζει τους εκδότες;
Δεν είχε κοτζάμ υπουργείο Παιδείας τον τρόπο να τυπώσει τα βιβλία και χρειάσθηκε να απευθυνθεί στον Μπόμπολα, τον Αναστασιάδη και τον Χατζηνικολάου να του τα τυπώσουν;
Ποιος δίνει το δικαίωμα στην αναπληρώτρια διευθύντρια του υπουργείου (παρα) Παιδείας Χρυσούλα Σαρμάνη να εγκρίνει το ιλιγγιώδες για τις μέρες μας ποσό των 2.3 εκατ. ευρώ. Ποιος της δίνει το δικαίωμα κύριε Πρωθυπουργέ της χώρας;
Μήπως ο κ. Αρβανιτόπουλος; Κι αν είναι έτσι γιατί τον κρατάτε ακόμη στην θέση του;
Πως επιτρέπετε κ. Σαμαρά στον αχαρακτήριστο Αρβανιτόπουλο να μην σέβεται την προσπάθειά σας;
Τις θυσίες ενός ολόκληρου λαού, τα παιδιά που λιποθυμούν για ένα κουλούρι στις αυλές των σχολείων.
Είναι ντροπή κ. Πρωθυπουργέ να κρατάτε στη κυβέρνηση υπουργούς σαν τον Αρβανιτόπουλο. Αυτός ο υπουργός αρκεί για να σας οδηγήσει σε εκλογική πανωλεθρία. Πρόκειται για χαρακτηριστικό παράδειγμα πολιτικάντη της μεταπολίτευσης.
Κρίμα κ. Σαμαρά, κρίμα για τη χώρα, για τις θυσίες μας, για τον αγώνα σας...

Η είδηση είναι από την Αυγή και προκαλεί ήδη σάλο στο διαδίκτυο. Νομίζουμε ότι πρέπει να παρέμβει η Τρόικα!

Την ώρα που το υπουργείο Παιδείας αποφάσιζε, στο πλαίσιο της μνημονιακής πολιτικής,  να κλείσει σχολεία και να απολύσει εκπαιδευτικούς, χορηγούσε σε εκδότες ποσό 2,4 εκατομμυρίων ευρώ για την προμήθεια… 3 «διδακτικών» βιβλίων! Έτσι, συνολικά, για την προμήθεια των τριών βιβλίων από τις εκδοτικές εταιρείες του «Πρώτου Θέματος», του «Έθνους» και της «Real», το υπουργείο Παιδείας χορήγησε 2.392.461,5 ευρώ!
Πιο συγκεκριμένα:
- Στις εκδόσεις «Πρώτο Θέμα ΑΕ» χορηγούσε ποσό 807.105,75 ευρώ για προμήθεια του βιβλίου «Πάπισσα Ιωάννα».
-Στην εταιρεία «Πήγασος Εκδοτική ΑΕ», που έχει το «Έθνος», συνολικό ποσό 650.355,75 ευρώ, για την προμήθεια του βιβλίου «Υπέροχη Ελλάδα».
-Στην εταιρεία «REAL MEDIA A.Ε.»  για την προμήθεια του βιβλίου 60 μορφές στο φως», 925.000 ευρώ.
Οι αποφάσεις για την χορήγηση των ποσών υπογράφηκαν από τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο στις 19 Ιουνίου 2013, με τη μορφή εκκαθάρισης ανειλημμένων υποχρεώσεων του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων, που καταργήθηκε το 2012.

 http://kourdistoportocali.com/post/30659/arvanitopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου