Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Γιατί στηρίζω τον Γιώργο Καραμπελιά για δήμαρχο Αθηναίων




Του Όθωνα Ιακωβίδη, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον δημοτικό συνδυασμό «Αθήνα για την Ελλάδα«.
Παρ’ ότι είμαι γέννημα-θρέμμα της Θεσσαλονίκης, έχω ζήσει 36 ολόκληρα χρόνια στην Αθήνα. Από τον Μάη του 1974 ως τον Ιούνιο του 2009. Όμως, δεν είναι αυτός ο λόγος που βρίσκομαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Ψηφοδέλτιο του Γ. Καραμπελιά. Ο λόγος, εξηγείται στο παρακάτω κείμενο, που αποτελεί και τον χαιρετισμό που απηύθυνα κατά την Συνέντευξη Τύπου του Συνδυασμού, που έγινε στην ΕΣΗΕΑ την περασμένη Τετάρτη 3/4/19.
Φίλες και φίλοι,
Η Αθήνα είναι μία σύγχρονη πόλη 5 εκ. κατοίκων που έχει τις ανάγκες καθαριότητας, χωροταξικής ευπρέπειας, κυκλοφοριακής διευκόλυνσης, ευχάριστης και ασφαλούς διαβίωσης και γενικά ευνομίας.
Είναι όμως και κάτι άλλο, πολύ πιο μεγάλο και σημαντικό, που είναι η μόνη πόλη στον κόσμο που το έχει: Είναι η Μητρόπολη της Δημοκρατίας, διαχρονικώς και παγκοσμίως.
Αυτή την ιδιότητα της προσκυνούν καθημερινά, εκατομμύρια άνθρωποι απ’ όλα τα μέρη της Υφηλίου .

Είναι, λοιπόν, αδιανόητο, η Αθήνα, το λίκνο της Δημοκρατίας, να είναι έτοιμο να παραδοθεί στα χέρια αντιπάλων της Δημοκρατίας, όπως είναι ο βελούδινος (αλλά εξ ίσου βάρβαρος) φασισμός της οικογενειοκρατίας (που τόσο βαρειά και βαθειά έχει πληγώσει την Ελληνική κοινωνία ασκώντας επί πολλά χρόνια κυβερνητική εξουσία και τον οποίο εκπροσωπεί ο υποψήφιος για Δήμαρχος της ΝΔ) ή όπως ο ήδη έρπων φασισμός των ροπαλοφόρων, που τον εκπροσωπεί ο υποψήφιος της ΧΑ.
Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στον Παύλο Γερουλάνο, τον εκπρόσωπο του φασισμού των λευκών κολάρων που έριξαν ύπουλα την Ελληνική κοινωνία στη βάρβαρη αιχμαλωσία των Μνημονίων.

Και όμως, παρ’όλο το αδιανόητο ενδεχόμενο της επικράτησης τέτοιων υποψηφιοτήτων, η επιστημονιά στημένη τεράστια προπαγάνδα της Παγκοσμιοποίησης, με τον ανηλεή βομβαρδισμού του θυμικού και του λογικού των πολιτών, έχει φέρει εδώ τα πράγματα, να απειλείται σοβαρά η Δημαρχία της Αθήνας από την κατάληψη της από κάποια από αυτές τις δυνάμεις.
Η υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμπελιά, αποτελεί το σωσίβιο αυτού του τεράστιου υποβιβασμού της γενέτειρας της Δημοκρατίας. Δίνει στους Αθηναίους πολίτες τη δυνατότητα να απαντήσουν δεόντως και να μην επιτρέψουν σε κανενός είδους φασισμό να εγκατασταθεί στον θώκο του Δημάρχου των Αθηναίων.
Αποτελεί, επίσης, την ευκαιρία για τη λαϊκή βούληση να απαντήσει στις προκλητικές ύβρεις που το εγκληματικό καθεστώς έχει εμμέσει στο πρόσωπο του λαού, είτε με την οικονομική αιχμαλωσία που έχει επιβάλει στην κοινωνία, είτε με τη παράδοση απαράδοτων και ανεκτίμητων εθνικών αξιών σε αλλοεθνείς, όπως είναι η Ελληνικότητα της ταυτότητας της Μακεδονίας.
Γι’αυτούς τους λόγους, αλλά και για έναν ακόμη, ότι το ψηφοδέλτιο «ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» αποτελεί μία κίνηση συσπείρωσης των κατάσπαρτων δημοκρατικών/πατριωτικών δυνάμεων της Ελληνικής κοινωνίας, στηρίζω τον Γιώργο Καραμπελιά σ’ αυτή την ωραία επειδή είναι δύσκολη, μάχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου