Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Η διάβρωση των θεσμών από «πλούσιους φιλανθρώπους»


Επιβεβαιώνεται με ποικίλους τρόπους η βαθιά και επικίνδυνη διάβρωση των ευρωπαϊκών και όχι μόνον θεσμών από τους «πλούσιους φιλανθρώπους» τύπου  George Soros. Κάνουν «δωρεές» για να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους, φυσικά με το αζημίωτο . Υπάρχει ένα ευρωπαϊκό όργανο, το λέμε Συμβούλιο της Ευρώπης.

 Η «Open society» του Soros  και η Microsoft του Bill Gates έδωσαν σε αυτό το όργανο 1 εκ. 400. χιλ. δολάρια  την δεκαετία 2004-13, από τα οποία 690 χιλ. δολάρια μεταξύ 2006-2014. Εξάλλου το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο πήρε 115 χιλ. ευρώ από την «Ανοικτή Κοινωνία» του Bill Gates, που έδωσε πάνω από 530 χιλ. δολάρια την περίοδο από το 2009 μέχρι σήμερα.


«Σκάνδαλο Soros» με τις εισφορές του στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Τώρα φαίνεται από το Συμβούλιο της Ευρώπης από το οποίο εξαρτάται το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ότι χρηματοδοτήθηκε και αυτό από την Ανοικτή Κοινωνία και την Microsoft. Η Ανοικτή Κοινωνία του George Soros και η Microsoft του Bill Gates είναι οι δύο μεγαλύτεροι ιδιωτικοί δωρητές του Συμβουλίου της Ευρώπης. Αυτοί οι δύο έδωσαν αντίστοιχα 1 εκ. 400 χιλ. δολάρια μεταξύ των 2004 και 2013 και περίπου 690 χιλ. δολάρια μεταξύ 2006 και 2014. Η Ανοικτή Κοινωνία του Soros υποστηρίζει επίσης πρωτοβουλίες του Συμβουλίου της Ευρώπης, κυρίως το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τεχνών και Πολιτισμού των Ρομά. Από το 2015 δεν υπάρχει κανένα ίχνος τέτοιας άμεσης χρηματοδότησης, ωστόσο το Συμβουλίου της Ευρώπης το οποίο έχει δημιουργήσει ένα ειδικό ταμείο για την λήψη τέτοιων εθελοντικών, εκτός προϋπολογισμού συνεισφορών. Πρόβλημα υπάρχει για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο που έλαβε 115 χιλ. δολάρια από την Ανοικτή Κοινωνία το 2017 και ακόμα περισσότερο για τον Παγκόσμιο  Οργανισμό Υγείας και τον ΟΗΕ. Το ίδρυμα Gates είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος χρηματοδότης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και χορηγός 520 εκ. δολαρίων το 2019. Το 86% του προϋπολογισμού του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας βρίσκεται σε εθελοντικές συνεισφορές, δηλαδή σε δωρεές από ιδρύματα και κυβερνήσεις. Αυτός ο τρόπος χρηματοδότησης δημιουργεί αμφιβολίες για την πολιτική ανεξαρτησία των οργανώσεων αυτών. 

Όλοι οι οργανισμοί λίγο πολύ είναι ευάλωτοι στους «δισεκατομμυριούχους φιλανθρώπους» που επιδιώκουν να ασκήσουν παγκόσμια πολιτική επιρροή.  Την πολιτική επιρροή την ασκούν με τα λεφτά τους. Περισσότερα από 2 εκ. δολάρια δέχτηκε το Συμβούλιο της Ευρώπης από τον Soros και τον Bill Gates σε μια δεκαετία. Κατά πόσο οι αποφάσεις αυτών των οργανισμών υπήρξαν τελικά σύμφωνες και προς το συμφέρον των Ευρωπαϊκών λαών είναι το οξύ ερώτημα το οποίο δεν απαντάται. Ο πρώην γενικός γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης Ρούντι Τζουλιάνι μιλούσε για τον George Soros ως «καλό φίλο» του, ενώ ο  επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  μιλά για «homo Soresensous»  τον άνθρωπο της Ανοιχτής Κοινωνίας. Η επιρροή αυτού του δικτύου αποκαλύπτεται όταν δημόσια και χωρίς κακία πολλοί ηγέτες θέλουν να δείξουν την σχέση με τον πατέρα και τον υιό Soros, αυτό συμβαίνει για παράδειγμα με τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ πρώην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Μισέλ Μπατσελέτ ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα,  φωτογραφήθηκε όταν ανέλαβε τα καθήκοντά της με τον George Soros και τον γιο του.
Ο γνωστός φιλογενής και καθαρός επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου υποστηρίζει σθεναρά και με ζέση την ιδέα για το «Ταμείον Ελληνικού Στόλου – ΑΒΕΡΩΦ ΙΙ». 

 

Αξίζει! Πληροφορίες εδώ:https://forms.gle/yG8q5TmWVcWXWGt89 και στα τηλέφωνα 210-8097382, 210-8097116.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου