Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΚΙ ΟΜΩΣ ο Bill Gates μίλησε για «ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων και υποδερμικά τσιπ»...



Επιλογή κειμένουΚλεάνθης Γρίβας 

Robert F. Kennedy, Jr. 
Πρόεδρος της Children’s Health Defense
11 Δεκεμβρίου 2020
https://childrenshealthdefense.org/defender/yes-bill-gates-said-that/?itm_term=home 


Ο Gates και οι υπάλληλοί του επιμένουν ότι ο δισεκατομμυριούχος δεν είπε ποτέ ότι χρειαζόμαστε ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων. Αλλά σε μια συζήτηση TED του Ιουνίου 2020, ο Gates είπε ακριβώς αυτό. Κάποιος αχρείος «επεξεργάστηκε» κατάλληλα την ομιλία που έκανε ο Bill Gates στο TED Talk του Ιουνίου 2020 προκειμένου να εξαλείψει την αποκαλυπτική δήλωσή του ότι όλοι θα χρειαζόμαστε σύντομα ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων (διαφάνεια 1). Αλλά, δυστυχώς γι’ αυτούς, μετά από πολλές προσπάθειες, η Children’s Health Defense (CHD) εντόπισε το πρωτότυπο αρχικό βίντεο (διαφάνεια 2). 


Οι υπάλληλοι του Gates στο χώρο των καλωδιακών και δικτυακών ειδήσεων, των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, των κοινωνικών μέσων «ενημέρωσης» και οι συνεργάτες του που ασκούν πραγματικό έλεγχο σ’ αυτά, επιμένουν ότι ο Γκέιτς «δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο» και ότι δεν σκόπευε ποτέ να μας «μαρκάρει» με υποδερμικά τσιπ ή με τατουάζ, απορρίπτοντας τα σχετικά θέματα ως «θεωρίες συνωμοσίας». Αλλά, ΙΔΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ (Instagram). Το 2019, σύμφωνα με ένα ακόμα άρθρο στο επιστημονικό περιοδικό Scientific American, ο Gates ανέθεσε στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης να κατασκευάσει ένα ενέσιμο σύστημα κβαντικής κουκκίδας για να αποθηκεύει με τατουάζ ιατρικές πληροφορίες κάτω από το δέρμα των παιδιών. Το τατουάζ σχεδιάστηκε ώστε να είναι αναγνώσιμο από μια εφαρμογή των iPhone.

Η εταιρεία της Gates, Microsoft, έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια απαίσια τεχνολογία που χρησιμοποιεί εμφυτευμένα τσιπ με αισθητήρες που θα παρακολουθούν τη δραστηριότητα του σώματος και του εγκεφάλου και υπόσχεται να ανταμείψει τους συμμορφούμενους ανθρώπους με πληρωμές σε κρυπτονομίσματα όταν εκτελούν συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Ο Gates επένδυσε επίσης περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία MicroCHIPS που κατασκευάζει συσκευές που βασίζονται σε τσιπ, συμπεριλαμβανομένων τσιπ εμφυτευμάτων ελέγχου γεννήσεων με ασύρματους διακόπτες ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για τηλε-ελεγχόμενη χορήγηση φαρμάκων από ιατρικές αρχές.

Τον Ιούλιο 2019, μήνες πριν από την πανδημία COVID, o Gates αγόρασε 3,7 εκατομμύρια μετοχές της Serco, που αναλαμβάνει στρατιωτικές εργολαβίες μέσω συμβάσεων με τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου για την παρακολούθηση και τον εντοπισμό πανδημικών λοιμώξεων και της συμμόρφωσης του πληθυσμού με τα εμβόλια.

Για να διευκολύνει τη μετάβασή μας στην «κοινωνία της επιτήρησης», ο Gates επένδυσε 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο EarthNow, το οποίο υπόσχεται να καλύψει τον κόσμο σε δορυφόρους παρακολούθησης βίντεο 5G. Το EarthNow θα λανσάρει 500 δορυφόρους επιτρέποντας σε κυβερνήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις να παρακολουθούν ζωντανή ροή σχεδόν σε κάθε «γωνιά» της Γης, παρέχοντας στιγμιαία ανατροφοδότηση βίντεο με καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου.

Το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates απέκτησε επίσης 5,3 εκατομμύρια μετοχές του Crown Castle, το οποίο διαθέτει κεραίες κατασκοπείας 5G, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 40.000 πύργων κυττάρων και 65.000 μικρoκυττάρων.

Σημείωση: Καλό θα είναι να κρατήσετε ένα αντίγραφο αυτών των κλιπ, δεδομένου ότι κάθε μέρα αυξάνεται η ικανότητα του Gates να εξαφανίζει όλες τις ενοχλητικές αποκαλύψεις.

 

 http://www.press-gr.com/2020/12/bill-gates.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου