Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ο φρικιαστικός χορός των συνωμοσιολόγων

 

του Γιώργου Ιεροδιάκονου

Χθες μου ήρθε ένα βίντεο από μία συνωμοσιολόγο, με τίτλο «ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ – ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ & COVID-19», όπου παρελαύνουν δεκάδες «γιατροί» ανά τον κόσμο, για να το δω και να πειστώ, μου είπε.

Ε λοιπόν, την άκουσα. Και όχι μόνο το είδα, αλλά κάθισα και έψαξα, έναν προς έναν, όλους αυτούς τους παρελαύνοντες.

Και να τα αποτελέσματα της έρευνάς μου!

Μην το προσπεράσετε. Διαβάστε το όλο μέχρι τέλους κι ας είναι μακροσκελές. Δεν γινόταν διαφορετικά. Αφού είναι τόσο πολλοί!

Andrew Kaufman

Ο Dr. Andrew Kaufman είναι ένας τρελογιατρός με έδρα τις Συρακούσες της Νέας Υόρκης. Ένας απ’ αυτούς που από τις πρώτες μέρες της πανδημίας COVID-19 ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει καν ιός. Ηγείτο των αντι-μασκιστών σε δημόσιες διαδηλώσεις στις ΗΠΑ και τώρα ηγείται των αντιεμβολιαστών.

Τι να πρωτοπείς γι’ αυτόν τον τύπο; Παλαιότερα έλεγε ότι η σκωληκοειδίτιδα δεν είναι και καμιά μεγάλη υπόθεση και μπορεί να ανακουφιστεί με ένα απλό κλύσμα. Απλά, λέει την μεγαλοποιούν οι χειρούργοι για να τα κονομάνε.

Δεν αρνείται απλά την ύπαρξη της covid-19. Όχι! Αρνείται επίσης και την ύπαρξη ιών για το κοινό κρυολόγημα, την πολιομυελίτιδα, το HIV-AIDS, την ιογενή ηπατίτιδα, την ανεμοβλογιά, την ιλαρά κ.α. Κανένας ιός, λέει δεν αποτελεί αιτία ανθρώπινων ασθενειών. Ειδικά μάλιστα για τον covid-19, ισχυρίζεται ότι αυτό που οι επιστήμονες βλέπουν με τα ηλεκτρονικά τους μικροσκόπια δεν είναι νέος κορωνοϊός, αλλά μάλλον …εξωσώματα(!).

Εκτός όμως από εξωσώματα, ο Kaufman βλέπει παντού και τοξίνες. Κι αυτές οι μυστηριώδεις τοξίνες πρέπει να αντιμετωπίζονται με …καθαρμούς, τελετουργικά και προσευχές. Άσε που βλέπει και «κατοχή δαιμόνων» σε διάφορες ψυχικές ασθένειες, όπως για παράδειγμα η σχιζοφρένεια.

Τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό, και ιδίως το lock down, για τον Kaufman δεν είναι παρά μια κατά μέτωπον επίθεση εναντίον της θρησκείας. Και φυσικά αναπαράγει κι αυτός τα παιδαριώδη για Μπιλ Γκέιτς, προγράμματα ευγονικής και τα τοιαύτα.

Hilde De Smet

Τούτη εδώ πάλι, ισχυρίζεται ότι είναι γιατρός από το Βέλγιο, αλλά από το πρωί μέχρι το βράδι θα την βρεις στο facebook, να αναπαράγει τις γνωστές μπούδρες των αρνητών. Λέω πως «ισχυρίζεται» πως είναι γιατρός, διότι στην πραγματικότητα ασκεί παραφυσικές και συμπληρωματικές «θεραπείες», εφαρμοσμένη κινησιολογία, παραδοσιακή κινεζική ιατρική, αυρηθεραπεία, ομοιοπαθητική και πουλάει βότανα και συμπληρώματα διατροφής, Επίσης είναι φανατική οπαδός και πρέσβηρα διαφόρων περίεργων «θεραπευτικών συστημάτων», όπως είναι το Reiki και οι κάποιες παραδοσιακές θεραπείες μάγων γιατρών της φυλής Toltec του Μεξικού, οι παραδόσεις Q’ero του Περού και οι αντίστοιχες «θεραπευτικές» μέθοδοι των φυλών του Αμαζονίου.

Η ίδια αποκαλεί ψυχική της μέντορα την ιδρυτή του κινήματος της «Νέας Τάξης» και διευθύντρια του σατανιστικού εκδοτικού οίκου Lucis Trust (έμπιστοι του Lucifer),  Alice A. Bailey.

Nils R. Fosse

Τούτος εδώ πάλι, εμφανίζεται ως γιατρός της Νορβηγίας. Αλλά το μόνο που βρίσκεις γι’ αυτόν είναι μια φωτογραφία προφίλ στο Bergen Private Health Center, όπου αναγνωρίζεται ως «γιατρός κατάδυσης». Δεν φαίνεται να έχει δημοσιεύσει ακαδημαϊκές εργασίες. Τι να σας πω; Για να μην υπάρχει πουθενά, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή μυστικός πράκτορας είναι ή αόρατος άνθρωπος. Εκτός κι αν είναι υπερήρωας της MARVEL.

Elizabeth Evans

Αυτή λέει πως είναι συνταξιούχος γιατρός, και ιδρυτής της «Ελεύθερης ιατρικής συμμαχίας της Αγγλίας». Μη με ρωτάτε τι είναι αυτή η «Ελεύθερη Συμμαχία». Κανένας δεν ξέρει! Το μόνο που γνωρίζουμε γι’ αυτήν είναι ότι χρησιμοποιεί κάτι περίεργες «τεχνικές εξάλειψης αλλεργιών», οι οποίες αναπτύχθηκαν από έναν χειροπράκτη «γιατρό» και βασίζεται στην ψευδοεπιστήμη της κινησιολογίας. Επίσης, είναι λέει «γιατρός μιτοχονδριακής διάσωσης» και «σύμβουλος υγείας ασύρματης ακτινοβολίας». Πιάσ’ το αυγό και κούρευτο δηλαδή!

Vernon Coleman

Εγγλέζος κι αυτός. Συγγραφέας πολλών βιβλίων και πρώην αρθρογράφος σε εφημερίδες. Συνωμοσιολόγος πολλά χρόνια πριν! Την δεκαετία του 1980, ονόμασε το Aids «φάρσα του αιώνα». Τώρα, λέει το ίδιο για τον κορωνοϊό.

Τα τελευταία χρόνια, σημαντικοί εκδότες αρνήθηκαν να εκδόσουν άλλα έργα του και ο ίδιος αποπέμφθηκε  από τις εφημερίδες όπου εργαζόταν, λόγω τον εξτρεμιστικών απόψεων που εξέφραζε. Κανένα πρόβλημα για τον ίδιο όμως. Αφού βρήκε κολπάκι να τα παίρνει χοντρά από τους αφελείς οπαδούς του. Όλα του τα βίντεο ολοκληρώνονται με μια παρακλήση δύο λεπτών: «Πείτε σε όλους τους γνωστούς σας να παρακολουθήσουν το κανάλι μου και να επισκεφθούν τον ιστότοπό μου, από όπου μπορείτε να αγοράσετε τα βιβλία μου». Τον Σεμπτέμβιο εξέδωσε το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο «Covid-19: The Greatest Hoax in History», το οποίο και έγινε ανάρπαστο στις τάξεις των «αρνητών». Μεγάλη επιτυχία!

Dolores Cahill

Η Δρ Dolores Cahill είναι μια ακροδεξιά λαϊκίστρια πολιτικός και μέλος του νέου κόμματος «Ιρλανδικό Κόμμα Ελευθερίας». Πρωτοστατεί σε όλες τις βίαιες διαδηλώσεις κατά του εμβολιασμού, κατά του εγκλεισμού, της μάσκας, των αντι-κοινωνικών αποστασιοποιήσεων και των αντι-5G.

Είναι το πρώτο άτομο σε αυτό το βίντεο που πράγματι είναι μοριακός βιολόγος και ανοσολόγος, οπότε μπορεί να έχει κάποια σχετική ιατρική ερευνητική εμπειρία. Τι να το κάνεις όμως αυτό, όταν ισχυρίζεται ότι το Covid-19 μπορεί να αντιμετωπιστεί επιτυχώς με βιταμίνες D, C, ψευδάργυρο και πολλά άλλα ασφαλή φάρμακα;

R Zac Cox

Άλλος κι ετούτος πάλι! Καμία σχέση βέβαια η ειδικότητά του με ιούς και λοιμώξεις. Ολιστικός οδοντίατρος και ομοιοπαθητικός δηλώνει. Είναι και ιδρυτικό μέλος της «Παγκόσμιας συμμαχίας γιατρών», λέει. Κατά τα άλλα, αδύνατο να βρω κάποιο στοιχείο για το πρόσωπό του, για το έργο του, ή για τη «Συμμαχια» του. Να ‘ναι κι αυτός άραγε μυστικός πράκτορας ή αόρατος άνθρωπος;

Anna Forbes

Κι αυτή από την Αγγλία. Ψυχοθεραπεύτρια. Στο βίντεο λέει πως εκπροσωπεί την «Βρετανική Συμμαχία Ελευθερίας». Άλλο ένα αυγό για να κουρέψεις. Στο βιογραφικό της λέει πως ασχολείται με προσεγγίσεις ενεργειακής εξισορρόπησης του συστήματος Vitali-Chi, Ευφυΐα, Γιόγκα, Ιατρική (Zhineng) Qigong και Διαλογισμό, Πλασμομόνωση, Θεραπεία Σεναρίου, Σωματοθεραπεία και Θεραπεία Ενζύμου. Κάτι λέει και για την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική τσιγκόνγκ, κάτι για «ουδετερολογικές θεραπείες», και διάφορες άλλες απιθανότητες!

Ralf Sundberg

Καλά, αυτός είναι Σουηδός. Ξέρετε, η χώρα που ξεπαστρεύει τους ηλικιωμένος στα γηροκομεία.

Johan Denis

Ομοπαθητικός από το Βέλγιο. Αυτός πάλι, ισχυρίζεται πως το εμβόλιο περιέχει μικροσκοπικά αυτόνομα ρομπότ, συνδεδεμένα με το δίκτυο 5G και τεχνική νοημοσύνη, που σε κάνει ελεγχόμενη μαριονέτα.

Moritz Von Der Borch

Καμία σχέση με την ιατρική. Ο τύπος είναι απλά ένας δημοσιογράφος που ασχολείται με ιατρικά θέματα.  Ή τουλάχιστον, έτσι ισχυρίζεται αυτός.

Tom Cowan

Εξ ΗΠΑ ορμώμενος. Τούτος εδώ δεν τα έχει μόνο με τον covid-19. Τα έχει και με τον …ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ, καθώς λέει ότι όλα τα μεγάλα κρούσματα ασθενειών στο παρελθόν -αλλά και τώρα- σχετίζονται με την ηλεκτροδότηση. Άντε τώρα να του εξηγήσεις του τύπου, ότι ο «Μαύρος Θάνατος» του 13ου αιώνα, που εξουδετέρωσε το ήμισυ του πληθυσμού της Ευρώπης, ήταν η πανούκλα, και το κυριότερο, δεν υπήρχε ηλεκτρισμός τότε.

Για την πανδημία της ισπανικής γρίπης του 1918, φταίει, λέει, η ανακάλυψη των ραδιοκυμάτων, και η πανδημία γρίπης του Χονγκ Κονγκ το 1968 προκλήθηκε με την εκτόξευση δορυφόρων στο διάστημα. Μιλάει κι αυτός, όπως και ο Kaufman για «εξωσώματα» και συγκεντρώνει όλα αυτά τα επιχειρήματα για να καταλήξει ότι η τρέχουσα πανδημία COVID-19 είναι αποτέλεσμα της επέκτασης του δικτύου 5G.

Kevin Corbett

Ισχυρίζεται ότι είναι νοσοκόμος.  Από την Αγγλία κι αυτός. Τούτος εδώ δεν απορρίπτει την ύπαρξη του ιού, αλλά όταν σου λέει ότι εξαπλώθηκε στην υφήλιο από τον Π.Ο.Υ., το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να σηκώσεις τα χέρια ψηλά. Κατά τα άλλα, δεν τον ξέρει ούτε η …μάνα του!

Carrie Madej

Οστεοπαθητικός γιατρός από τις ΗΠΑ. Αυτή παραθέτει έναν μεγάλο αριθμό ψευδών ισχυρισμών, συμπεριλαμβανομένου του ότι οι δοκιμές των εμβολίων «δεν ακολουθούν κανένα υγιές επιστημονικό πρωτόκολλο για να βεβαιωθούν ότι είναι ασφαλείς». Κάτι που είναι εντελώς ψευδές! Τα εμβόλια mRNA, λέει, θα μας μετατρέψουν σε γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς αλλάζοντας το DNA μας. Ξέρετε. Αυτή η απόλυτη ανοησία, που παπαγαλίζουν όλοι οι «ψεκασμένοι».

Και ξέρετε ποιο είναι το αστείο; Ότι όλες αυτές τις παλαβομάρες, τις λέει από τον Ιούνιο, πριν καν υπάρξει εμβόλιο για τον κορωνοϊό!!! Κι όμως, εκείνο το βίντεο που ανέβασε τότε, είχε πάνω από 300.000 viewers, που έκαναν like στην καταγγελία ενός εμβολίου που ΔΕΝ υπάρχει!

Kate Shemirani

Νοσοκόμα κι αυτή από τις ΗΠΑ. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται. Αυτή μάλιστα υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καν κορωνοϊός. Ότι είναι όλα ψέματα. Και ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει μαζική γενοκτονία, συγκρίνοντας μάλιστα την Εθνική Υπηρεσία Υγείας των ΗΠΑ με τη ναζιστική Γερμανία. Να την πιστέψουμε ότι εργάζεται σε νοσοκομείο και δεν της τραβάει κανείς το αυτί; Οι «αρνητές» πάντως την πιστεύουν.

Sandy Lunoe

Συνταξιούχος φαρμακοποιός από την Νορβηγία. Δεν ξέρω πού την ανακάλυψαν. Ούτε γιατρός είναι, ούτε με καμιά σοβαρή παρουσία στο διαδίκτυο, ούτε τίποτα. Φαίνεται ότι έχει μπάρμπα στην Κορώνη.

Boris Dragin

Βελονιστής από την Σουηδία. Μόνο αυτό είναι αρκετό για να πάμε παρακάτω. Εκτός κι αν θέλετε να μάθετε τι λένε και οι αστρολόγοι και οι καφετζούδες.

Rashid Ali Buttar

Α, τούτος εδώ είναι ένας Αμερικανός (πακιστανικής καταγωγής), οστεοπαθητικός γιατρός από το Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνας. Συνομωσιολόγος μέχρι το κόκκαλο και, φυσικά, φανατικός αντιεμβολιαστής. Γνωστός για την αμφιλεγόμενη χρήση της θεραπείας χηλίωσης επί παντός επιστητού, συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού και του καρκίνου.

 Έχει διωχθεί δύο φορές από το Συμβούλιο Ιατρικών Εξεταστών της Βόρειας Καρολίνας για μη επαγγελματική συμπεριφορά και αναφέρθηκε από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για παράνομη εμπορία μη εγκεκριμένων και νοθευμένων ναρκωτικών.

Το 2007, ο Μπάταρ παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Ιατρικών Εξεταστών της Βόρειας Καρολίνας, κατηγορούμενος για παροχή «αναποτελεσματικών θεραπειών» σε τέσσερις ασθενείς με καρκίνο. Τρεις από αυτούς τους ασθενείς πέθαναν αργότερα. Μετά από δημόσιες ακροάσεις το 2008, η επιτροπή συνέστησε να ανασταλεί επ’ αόριστον η άδεια του Buttar και να του απαγορευτεί η θεραπεία παιδιών ή ασθενών με καρκίνο.

Το 2010 οι επιθεωρήσεις της FDA αποκάλυψαν ότι τα προϊόντα της εταιρείας του Buttar (η V-SAB Medical Labs) είναι νοθευμένα σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο για τα τρόφιμα, τα ναρκωτικά και τα καλλυντικά. Το δε 2011, ως αποτέλεσμα της πειθαρχικής δίωξης στη Βόρεια Καρολίνα, το Ιατρικό Συμβούλιο της Χαβάης αρνήθηκε στον Buttar χορήγηση άδειας ιατρικού επαγγέλματος.

Kelly Brogan

«Ολιστικός ψυχίατρος» η Brogan, σύζυγος του ιδρυτή της ψευδοεπιστήμης «Anti-vax», Sayer Ji, η οποία μαζί με τον σύζυγό της ανέβασαν ένα βίντεο «πολλαπλών συνωμοσιών». Ειδικά για τον κορωνοϊό όμως, έδωσαν πραγματικά τα ρέστα τους! Ξέρετε, για «κβαντικές κουκίδες», μικροτσίπς, νοητικούς ελέγχους, παρακολουθήσεις και τα τοιαύτα.

Στην πρώτη γραμμή και οι δύο του αυξανόμενου πολιτικού-θρησκευτικού κινήματος που ονομάζεται «συνειδητότητα». Φυσικά εμπορεύονται «μελέτες», συμπληρώματα, εξαγνισμούς και τεχνικές ασκήσεις αναπνοής. Το site τους προσελκύει έως και 1 εκατομμύριο επισκέπτες το μήνα. Νά ‘ναι καλά τα κορόιδα!

Κωνσταντίνος Παυλίδης (Konstantin Pavlidis)

Μεταφυσικός, λέει πως είναι και καθηγητής «συλλογικών επιστημών». Όχι, δεν είναι εδώ! Στην Αγγλία μένει. Στο διαδίκυο πάντως, δεν βρήκα κάτι γι’ αυτόν. Ας μείνουμε λοιπόν σ’ αυτό που ο ίδιος λέει πως είναι. Μεταφυσικός και καθηγητής συλλογικών επιστημών. Πράγματι, θα ήθελα  νά ήξερα που πάνε και τους βρίσκουν όλους αυτούς!

Sherri Tenpenny

Αμερικανίδα οστεοπαθητικός παθολόγος και ακτιβίστρια κατά των εμβολιασμών. Ισχυρίζεται ότι γενικά τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό(!). Είναι συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων που αντιτίθενται στους εμβολιασμούς.

Η κατακραυγή που δέχεται λόγω των αντιεπιστημονικών εμμονών της, έχει μακράν ιστορία. Μάλισα, το 2015 ακυρώθηκε μια περιοδεία που έκανε στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια μια διάλεξης για το θέμα, λόγω δημόσιας κατακραυγής για τις εντιεπιστημονικές απόψεις που εξέφραζε σχετικά με τους εμβολιασμούς.

Senta Depuydt

Ανεξάρτητη Βελγίδα δημοσιογράφος δηλώνει ότι είναι, και εκπροσωπεί το «Children’s Health Defense» της Ευρώπης, μαζί με τον Robert F. Kennedy Jr. Κι αυτή εναντίον των εμβολιασμών γενικά. Κι αυτή λέει πως προκαλούν αυτισμό. Το 2016 μάλιστα, οργάνωσε το και Α’ Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τις Βιοϊατρικές Θεραπείες στο Παρίσι. Παρουσίασε συζητήσεις για την βιολογία του αυτισμού και πως αυτός προκαλείται από τα εμβόλια. Φυσικά, τα βάζει και με το εμβόλιο για τον covid-19!

Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της «Γαλλικής Ένωσης για την Ελεύθερη Επιλογή στον Εμβολιασμό» και του «Ευρωπαϊκού Φόρουμ Επαγρύπνησης για τα Εμβόλια». Συνεργάζεται με πλείστους οργανισμούς υπέρ της «ελευθερίας της υγείας» σε όλη την Ευρώπη. Ανακατεμένη σε όλα η κυρία!

Heiko Santelmann

Τούτος εδώ πάλι, είναι ένας Γερμανός γιατρός που εργάζεται στη Νορβηγία. «Γιατρός», τρόπος του λέγειν δηλαδή, αφού βιοπορίζεται ως «εναλλακτικός θεραπευτής», χρησιμοποιώντας μια δική του μέθοδο θεραπείας. Έχει κατακριθεί άπειρες φορές για τις αμφιλεγόμενες απόψεις του σχετικά με την υγεία και την ιατρική περίθαλψη. Το 1999, ο Santelmann κάλεσε στην Νορβηγία τον Θιβετιανό «γιατρό» Pema Dorjee για να παρουσιάσει μια θεραπεία σύμφωνα με τις παραδοσιακές αρχές του Θιβέτ. Μπορεί, λέει, να κάνει διαγνώσεις μόνο μελετώντας τα ούρα του ασθενούς με γυμνό μάτι, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να διαπιστώσει κοιτάζοντας τα ούρα εάν μια γυναίκα είναι έγκυος ή όχι.

Από παλιά έχει σηκώσει παντιέρα κατά του γάλακτος –Ναι, του γάλακτος! Σωστά διαβάσατε- και οψίμως, έγινε κι αυτός αντίπαλος του εμβολίου. Κατηγορεί κι αυτός τον Bill Gates, ότι ανέπτυξε το εμβόλιο, προκειμένου να στειρώσει, λέει, άνδρες, γυναίκες και αγέννητα(!) παιδιά.

Μargareta Griesz-Brisson

Γερμανίδα νευρολόγος. Αυτοπροσδιορίζεται ως «ιατρική εμπειρογνώμων» στην εναλλακτική ιατρική, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ιοντικών ποδόλουτρων με κολίανδρο για την απομάκρυνση του υδράργυρου, του μόλυβδου, του κάδμιου, του νικέλιου, και ειδικά του αλουμινίου από το ανθρώπινο σώμα.

Φυσικά είναι κατά της χρήσης μάσκας, κατά των εμβολίων, και κατά των πάντων. Εκτός από τον κολίανδρο φυσικά!

Mikael Nordfors

Σουηδός. Αρνητής της πανδημία κι αυτός. Δεν υπάρχουν θάνατοι παιδιών κάτω από 15 ετών στη χώρα του, λέει. Εντάξει. Μερικές χιλιάδες σκατόγεροι μόνο πέθαναν! Ποιος ασχολείται με αυτούς;

Dr Elke F. De Klerk

Από Ολλανδία ορμώμενη η προφήτισσα. Και λέω «προφήτισσα», καθότι πριν καλά-καλά δοκιμαστούν τα εμβόλια, έχει παρατηρηθεί, λέει, τόσο σε ανθρώπους, όσο και σε ζώα, ότι προκαλούν στείρωση σε γυναίκες και κορίτσια. Γιατί όχι και σε άνδρες άραγε; Μάλλον μισογυνικό  θα είναι το εμβόλιο!

Αυτά λοιπόν για τους «επιστήμονες» που συγκεντρωσαν για να φτιάξουν αυτό το βίντεο. Το ξέρω ότι γελάσατε με την καρδιά σας με όλους αυτούς τους σκερβελέδες, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο γελοία. Και βέβαια, ούτε και αθώα! Για αναρωτηθείτε λίγο. Πώς συνέπεσαν όλοι αυτοί (ψευτογιατροί, απατεώνες, ακροδεξιοί πολιτικάντηδες, θρησκόπηπτοι δαιμονοκυνηγοί, αλλά και σατανιστές νεοεποχίτες) να βρίσκονται κάτω από την ίδια ομπρέλα; Ποιος τους συντονίζει;

Πόσες φορές να σας το πω; Αν πράγματι υπάρχει συνωμοσία σ’ αυτή την ιστορία, αυτή είναι η συνωμοσία των συνωσιολόγων. Αυτή κι αν είναι παγκόσμια συνωμοσία! Και μάλιστα απόλυτα οργανωμένη.

Μην ψάχνετε το κέντρο αναφοράς. Είναι παντού! Και κυρίως στα σκοτεινά γραφεία των Μυστικών Υπηρεσιών. Και τους παρέχεται απόλυτη προστασία. Αναρωτηθείτε, γιατί δεν έχει διωχθεί ποτέ και πουθενά κανένας τους; Πώς βγαίνουν έτσι απροκάλυπτα με τόσα χοντρά ψέματα και δεν τους ενοχλεί κανένας;

ΥΓ. Το βίντεο που μόλις είδατε, σκεφτήκατε καθόλου που υποτιτλίστηκε; Ψάξτε! Δείτε σε ποιο blog πρωτοδημοσιεύτηκε. Και τότε θα καταλάβετε πολλά…!

Γιώργος Ιεροδιάκονος

 https://www.hereticalideas.gr/2020/12/ochi-sto-apartchaint-ton-ygion-elit.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου