Μόνον Ανένδοτος διασώζει Μακεδονία
"Ο Καραμανλής δεν με συγχώρησε ποτέ για τον Ανένδοτο"Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σε τηλεοπτική αφήγηση του στον Αλέξη Παπαχελά
Γνωρίζετε την αποτίμησή μου για τον, εθνικά εγκληματικό, μετά το 1973 Καραμανλή. Επί του προκειμένου όμως είχε απολύτως δίκιο έναντι του Μητσοτάκη. Διότι ο "Ανένδοτος" απετέλεσε την απαρχή της πολιτικής ανωμαλίας, η οποία προϊόντος του ιστορικού χρόνου και των εξελίξεων επέφερε ακριβώς τα σημερινά δεινά και τον πολιτικό κακοποιό Τσίπρα στην εξουσία.

Γιατί η προδικτατορική Ένωση Κέντρου απετέλεσε το πολιτικό θερμοκήπιο για την άνοδο της κομμουνιστικής Αριστεράς στην εξουσία το 1981 με όχημα τον Ανδρέα, σε μια ελαφρώς ηπιότερη πολιτικά μορφή τότε, αλλά με την απόλυτη ιδεολογικοπολιτική ηγεμονία, που έκτοτε επέβαλε, στην καθαρόαιμα μπολσεβίκικη εκδοχή της το 2015.



Ο Κων. Μητσοτάκης υπήρξε τότε ως πρωτοπαλλήκαρο του Παπανδρεϊσμού πρωτοστάτης στον "Ανένδοτο". Ο γιος του έχει σήμερα την χρυσή ευκαιρία, χρησιμοποιώντας για ιερό σκοπό την ιστορικοπολιτική "τεχνογνωσία" εκείνου του αμαρτωλού 1961, να επιτύχει τριπλό στόχο.

Πρώτον και κύριον, να διασώσει την αιματηρά κτηθείσα από τον Ελληνισμό Μακεδονία. Δεύτερον, να αποκτήσει ο ίδιος την εξουσία. Τρίτον, να διαγράψει από την Ιστορία το πατρικό άγος, το οποίο μπορεί βεβαίως εκείνος να μην αισθάνεται ως τέτοιο, όμως όσοι εθνικιστές διαθέτουμε μνήμη δεν θα πάψουμε να τού καταλογίζουμε.

Δεν επικαλούμαι τον πατριωτισμό του Κυριάκου, δεν είμαι μέσα στην ψυχή του για να διαβάσω. Επικαλούμαι την επιθυμία του να κυβερνήσει.

Και ο τρόπος είναι να κηρύξει Ανένδοτο πολιτικό αγώνα για την Μακεδονία που πρώτο στόχο θα έχει την ακύρωση της "Συμφωνίας των Πρεσπών".

Δηλώνοντας ρητά ότι η Ελλάδα δεν θα αναγνωρίσει ποτέ το μόρφωμα αυτό με ονομασία που εμπεριέχει τον όρο "Μακεδονία", και ότι θα προσυπογράψει τη σύνδεσή τους με τους δυτικούς θεσμούς μόνον υπό ονομασία όπως "Βαρδαρία", "Σκόπια" ή ό,τι άλλο προτιμούν. Και προαναγγέλλοντας τις συνέπειες για εκείνους που θα παραχωρήσουν την ιστορία μας στους Σλάβους.

Απαιτώντας Δημοψήφισμα για την μη παραχώρηση της ονομασίας μας και προετοιμάζοντας για τούτο με εθνικό παλμό το εκλογικό σώμα. "Οργώνοντας" προς τούτο αρχικά όλες τις περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης, δίνοντας έτσι φωνή σε όλους εκεί που "βράζουν" και όταν το εκδηλώνουν δέρνονται ανηλεώς από τον μισέλληνα μπολσεβίκο.

Συνεχίζοντας σε όλη την Επικράτεια και θέτοντας υπό την πολιτική αιγίδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όλους όσοι έχουν εναντιωθεί στον Τσίπρα για το Μακεδονικό. Δημιουργώντας έτσι εθνικό μέτωπο, το οποίο είναι και το μόνο που θα τον φέρει στην εξουσία, μόνη η δυσαρέσκεια για τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου έχει ποντάρει όλο του το πολιτικό ρευστό, δεν αρκεί.

Μόνον όταν η Ελλάδα συνεπαρθεί από ένα κύμα στην κοινωνία που στιγματίζει τον Τσίπρα ως εθνοπροδότη, το οποίο θα θεριέψει την φλογίτσα της δυσαρέσκειας σε πολιτική πυρκαγιά, θα απομακρυνθεί από την εξουσία. Άλλως, είναι λίαν αμφίβολο.

Οι καταστροφές για τον Ελληνισμό συνέβησαν όταν η χώρα βρέθηκε στη μέση αντικρουόμενων γεωπολιτικών συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Οι ΗΠΑ με στόχο την περικύκλωσή της θέλουν να διώξουν τη Ρωσσία από τα Βαλκάνια, κι εκείνη γι' αυτό να αποτρέψει την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Η Γερμανία θέλει να αυξήσει την επιρροή της στην περιοχή. Ο Τραμπ στο μήνυμα του προς τα Σκόπια περιέλαβε έξι φορές τον όρο "Μακεδονία". Οι Γερμανοί χαρακτήρισαν "διπλωματικό κομψοτέχνημα" την κατάπτυστη "Συμφωνία των Πρεσπών".

Ακυρώνοντας τις Πρέσπες φαίνεται ότι αντικειμενικά γίνεσαι σύμμαχος του Πούτιν, άλλωστε οι απελάσεις από τον Τσίπρα των Ρώσσων διπλωματών είχαν να κάνουν με δραστηριοποίηση τους κατά της Συμφωνίας. Όμως και δεν είναι έτσι και μόνον αυτό εξυπηρετεί το ιστορικό εθνικό συμφέρον. Άλλως βαθμιαία η Μακεδονία θα χαθεί, ήδη οι Σκοπιανοί με τα λεφτά του Σόρος αγοράζουν ιδιοκτησίες και κυκλοφορούν προκλητικά με κονκάρδες "Μακεδόνας".

Στους συμμάχους και εταίρους μπορεί να εξηγηθεί ευγενικά η εθνική θέση, τρίβοντας τους, επίσης πολύ ευγενικά, στη μούρη τις εργασίες του Σαράντου Καργάκου, δεν χρειάζεται περισσότερη τεκμηρίωση. Και υπενθυμίζοντάς τους τις πλείστες όσες ιστορικές περιπτώσεις όπου οι ίδιοι έγιναν "σκυλιά" για τα στενά εθνικά τους συμφέροντα.

Σε προηγούμενο σημείωμα έθεσα το ερώτημα : παρακολουθώντας την πολιτεία της είστε ικανοποιημένοι από την αστική πολιτική εκπροσώπηση; Η ανάρτηση τιμήθηκε με πλήθος σχολίων, όμως, ουσιαστικά, πέρα από, κυρίως, εκδηλώσεις κομματικής νομιμοφροσύνης, τεκμηριωμένη απάντηση δεν δόθηκε.

Μόνον ένας έγραψε "δεν υπάρχει καλύτερος". Συγκλονιστικό επιχείρημα. Για να μεταφέρω την "λογική" του στην καθημερινότητα: θα πηγαίνατε σε δίκη όπου θα κρινόταν η τύχη της ζωής σας με δικηγόρο "χασοδίκη", επειδή "δεν υπήρχε άλλος"; Ή θα τον βάζατε να ζητήσει αναβολή μέχρι να βρείτε τον κατάλληλο;

Ο Τσίπρας γνωρίζει ότι έχοντας τους δώσει τα πάντα πλέον είναι το πουλαίν ΗΠΑ και Γερμανίας. Οι οποίοι και θα κάνουν τα πάντα για να τον διατηρήσουν πάση θυσία στην εξουσία. Συνδράμοντάς τον ακόμα και με στοιχεία που θα του επιτρέψουν να ξεκινήσει και συντηρήσει μέχρι τις εκλογές μια σκανδαλολογία εναντίον της ΝΔ, την οποία άλλωστε προανήγγειλε.

Ενώ ο Ερντογάν σε αντάλλαγμα για τις πλείστες όσες προδοσίες του, όπως να ανοίξει τα σύνορα και έτσι ο Ταγίπ να μπορεί να εκβιάζει την Ευρώπη με ποταμούς λάθρο, να του χαρίσει τους μουφτήδες, θα "ορμηνέψει" προεκλογικά την μειονότητα.

Ο Κυριάκος σήμερα μπορεί να έχει μόνον τις ψήφους των εθνικά σκεπτομένων. Εκείνων στους οποίους οφείλει να δώσει φωνή και να παράσχει εκπροσώπηση, υπερασπίζοντας πρωτίστως τα ιστορικά εθνικά συμφέροντα. Θα τους την δώσει, για να τις λάβει;

Με την αυτοπεποίθηση από την στήριξη των αλλοδαπών επικυρίαρχων ο Τσίπρας προκάλεσε τον Κυριάκο : "ας βγει να δηλώσει ότι θα ακυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών".

Λοιπόν, εκείνος έχει τα κουράγια; Ή έχει σκελετούς στη ντουλάπα;
Του Προφήτη

 http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/monon-anendotos-diasozei-makedonia/10.127107