Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Καμουφλαρισμένοι ασφαλίτες παρακολουθούν πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ

 
Σεισμό προκαλεί η αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος ότι ασφαλίτες, μασκαρεμένοι σε δημοσιογράφους και τεχνικούς συνεργείων τηλεόρασης είχαν αναλάβει την παρακολούθηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη και άλλων στελεχών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μετά από εισαγγελική παραγγελία. αστυνομικοί της διεύθυνσης προστασίας του Κράτους ανέλαβαν την παρακολούθηση καταγραφή με συσκευές εικόνας και ήχου του πρ. Υπουργού και νυν πολιτικού αρχηγού της ΛΑΕ.

Να σημειωθεί ότι στις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος, περιλαμβάνονται και πληροφορίες για παρακολούθηση της δραστηριότητας των στελεχών της ΛΑΕ και στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ στα εσωτερικά έγγραφα της αστυνομίας, οι ασφαλίτες περιγράφουν τις φωτογραφίες των υπό παρακολούθηση προσώπων στις προσωπικές τους σελίδες στο FB.Το γεγονός αυτό είναι πρωτοφανές για δημοκρατική χώρα. Ίσως μάλιστα να είναι η πρώτη φορά μετά τη χούντα όπου αποκαλύπτεται με αποδείξεις παρακολούθηση πολιτικών αντιπάλων οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος.

Οι αποκαλύψεις αυτές προστίθενται στις προ δύο ετών διαρροές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων στελεχών της Ν.Δ. αλλά και στις καταγγελίες του ΚΚΕ για συνακροάσεις στο τηλεφωνικό του κέντρο.

Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιοι άλλοι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται υπό παρακολούθηση, ποιος έχει δώσει αντίστοιχες εντολές και ποιοι είναι οι εισαγγελικοί λειτουργοί οι οποίοι αποφασίζουν να εξυπηρετήσουν τις κυβερνητικές ορέξεις κόντρα στις επιταγές του Συντάγματος.

Και καλό είναι πέραν της κυβέρνησης, αντίστοιχες εξηγήσεις να δώσουν και οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές!

http://www.thepresident.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου