Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Ρουβίκωνας κάθε τόσο μας δείχνει από πού παίρνει εντολές...Ο Ρουβίκωνας κάθε τόσο μας δείχνει από πού παίρνει εντολές.
Είναι άραγε το Ιράν πιο επικίνδυνο για την ανθρωπότητα από την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία και τις ΗΠΑ;
Το ΙΡΑΝ, στόχος του Ιμπεριαλισμού από παλιά... γίνεται ξαφνικά και στόχος των "αντί-ιμπεριαλιστών".
Βρείτε το λάθος στην εξίσωση...
Σ. Σ.
 

Κάποιος να ενημερώσει τους "Ρουβίκωνες" πως χρειάζεται συντονισμός δράσης και προπαγάνδας...

...γιατί έτσι καρφώνονται ανεπανόρθωτα! Γελάνε κι οι πέτρες!
1. Τους οδήγησαν στην επιλογή συντονισμένου κτυπήματος στο Ιράν και μάλιστα στην Ελλάδα... και μιλούν για "μουλάδες και καθεστώς του Ιράν που έκανε απαγχονισμούς", ενώ στο κείμενο προς χρήση της Cia και των διεθνών ΜΜΕ μιλούν διαφορετική "γλώσσα".
Στην ανάληψη ευθύνης (αγγλικό κείμενο): "We take this action as a minimum response for the execution of two Kurdish comrades by the Iranian fascist regime"
Στην ανάληψη ευθύνης (ελληνικό κείμενο): "Λίγες μέρες πριν το Ιρανικό θεοκρατικό καθεστώς εκτέλεσε με αργό απαγχονισμό τρεις Κούρδους επαναστάτες"
Μήπως πρέπει να αναλάβει καλύτερος μεταφραστής τα κείμενα της πρεσβείας;
2. Επιθέσεις σε πρεσβείες του Ιράν γίνονται "συντονισμένα" σε...
διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Μόνον που στο Παρίσι για παράδειγμα, την "επιχείρηση" έκαναν Τσέτες (Κούρδοι). Εδώ γιατί χρειάστηκε μια "αριστερή επαναστατική οργάνωση";
3. Η επιλογή δημιουργίας αντί-Ιρανικού κλίματος στη διεθνή κοινή γνώμη, εντελώς συμπτωματικά τυχαίνει να είναι η επίσημη πολιτική της μεγάλης "δημοκρατίας" πέραν του Ατλαντικού.
Τι πόνεσε τους λακέδες των ιμπεριαλιστών;
9 Σεπτέμβρη το Ιράν, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και δίκιο του περιβόητου ΟΗΕ, κτύπησε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών σε κατεχόμενο έδαφος του Ιράκ -στην Koy Sanjak- και υπό την εποπτεία στρατιωτικών "συμβούλων" Ισραήλ και ΗΠΑ.

Οι Τσέτες που αναχώρησαν για τον άλλο κόσμο είναι 8 διοικητές, που φυσικά απολάμβαναν ανέσεις κτιρίου κι όχι σκηνές εκπαιδευόμενων τρομοκρατών...
Οι αποδημήσαντες δεν απαγχονίστηκαν στο Ιράν, δεν ήταν τρεις (ελληνικό κείμενο), ούτε δύο (αγγλικό κείμενο), αλλά οκτώ (8) με ονοματεπώνυμο κι 'όλα αυτά διέφυγαν (;) στους επαναστάτες το Ρουβίκωνα.
Για την ιστορία, οι παρακάτω:
Soheila Qader
Ibrahim Zayuwi
Nasrin Haddadi
Hashem Azizi
Karim Mahdavi
Rahman Peyravi
Muhammad Hasan Pour
Karim Saqqezi


Σημείωση: Τεράστιο ενδιαφέρον έχει πως οι αρχές ασφαλείας των "πολιτισμένων" δυτικών χωρών έκαναν τα στραβά μάτια... (Για τη Γαλλία υπήρξε επίσημη διαμαρτυρία του Ιρανικού ΥΠΕΞ)!

Υ.Γ. 1 Ευχόμαστε να μην κάνουν κάποια ΕΔΕ ξεκαρφώματος στο παλικάρι της πρεσβείας του Ιράν στην Αθήνα...
Υ.Γ. 2 Ελπίζουμε να μην μειωθούν τα μισθά κι η ευθύνη αδυναμιών της επιχείρησης να πάει απευθείας στην πρεβεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου