Η κακιά δεξιά και οι... δημοκράτες της αριστεροδεξιάς διακυβέρνησης
Βρε πώς τα φέρνει η μοίρα. Να περιμένεις να έρθει στην εξουσία ο… ακροδεξιός Κυριάκος και να σου βγαίνει φασίστας ο Τσίπρας και ο Καμμένος.
Να σου λένε ότι η ακραία συνιστώσα του Σαμαρά και του Άδωνη και του Βορίδη κρατούν όμηρο τον Μητσοτάκη και τελικά ο Καμμένος να έχει δέσει χειροπόδαρα τον αριστερό Τσίπρα που έχει κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο από τη στάση του υπουργού του.
Κι ενώ περιμένουμε την κακιά δεξιά που ο λαός δεν ξεχνά, να καταλάβει την εξουσία ας βολευτούμε προς το παρόν με τους δημοκράτες της αριστεροδεξιάς διακυβέρνησης.
Δεν είναι η υπόθεση των δημοσιογράφων του Φιλελεύθερου. Άλλωστε, κι αυτοί το σόου τους έκαναν, τζάμπα διαφήμιση είχαν, κορόιδα είναι να μην εκμεταλλευτούν το δωράκι μπας και ανεβάσουν την κυκλοφορία τους.
Δεν είναι καν ότι ο Καμμένος κάνει μήνυση.
Σε όποιον μιλάει ελληνικά μηνύσεις έχει κάνει.
Αυτό που προκαλεί όσο τίποτε άλλο είναι η βαθιά υποκρισία της Χούντας της Αριστεράς. Η καθημερινότητα το επιβεβαιώνει, τα γεγονότα το δείχνουν.
Δείτε ακόμη και τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Κωνσταντινέα που ασφαλώς είναι καταδικαστέος. Αμέσως το Μαξίμου και ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν ανακοινώσεις για να καταδικάσουν τους… φασίστες. Δείτε τι γράφει π.χ. ο Καρτερός για την υπόθεση: «Οι ηθικοί αυτουργοί που επενδύουν στον εθνικισμό και το διχαστικό λόγο μήπως και κερδίσουν μερικές ψήφους από την Ακροδεξιά, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους».
Το πιάσατε το υπονοούμενο; Δεξιοί είναι μωρέ οι δράστες που έδειραν αυτό το άγιο παιδί τον Κωνσταντινέα ο οποίος μην ξεχνάμε ότι έγινε βουλευτής γιατί κάποιος του έβαλε βόμβα στο φούρνο του.
Δεξιοί τον έδειραν ρε παιδιά, δεν παίζει τίποτε άλλο. Και γιατί όχι. Έχουν έδρα στην οδό Πειραιώς και αρχηγός τους είναι ο Κυριάκος.
Έτσι μπράβο, ο διχαστικός λόγος, ο εμφύλιος είναι εδώ και το Μαξίμου ποντάρει σ’ αυτό. Δεν τους ακούσαμε τόσα χρόνια να καταδικάζουν με τόση δριμύτητα όταν έτρωγαν ξύλο οι νεοδημοκράτες και οι πασόκοι βουλευτές. Τότε ήταν απλά αγανακτισμένοι πολίτες, σήμερα είναι απλά… δεξιοί.
Και βέβαια για σκεφτείτε να πήγαιναν στη φυλακή δημοσιογράφοι με κυβέρνηση της δεξιάς. Διαδηλώσεις έξω από τη ΓΑΔΑ θα έκανε ο Τσίπρας, έστω κι αν δεν είχε μαζί του τον Καμμένο. Σήμερα, ούτε μια δήλωση μη τυχόν και κακοκαρδίσει τον συνέταιρό του.
Για σκεφτείτε να είχε κάνει ο Κυριάκος μήνυση στον… Καψώχα και την ΕΡΤ. Θα γελάγανε και τα πλακάκια της λεωφόρου Μεσογείων από τον συριζαίϊκο εσμό που θα έκανε διαδήλωση για την ελευθερία του τύπου.
Όμως, όλα αυτά είναι αστειότητες. Δεν έχουν καμιά σημασία. Αν η κυβέρνηση είναι Χούντα και θα πέσει θα το αποφασίσουν οι Έλληνες πολίτες και πολύ σύντομα. Έχουν γνώση οι φύλακες. Αυτό που θα πρέπει να μας ανησυχεί όλους είναι ότι Τσίπρας και Καμμένος εθίζουν τη χώρα στην αντιδημοκρατική συμπεριφορά, στην έκφραση της βίας με όποιο τρόπο κι αν αυτός εμφανίζεται. Από τον Ρουβίκωνα που μπουκάρει πλέον σε εκκλησίες μέχρι μια μήνυση κατά δημοσιογράφου ή ένα άθλιο non paper του Θανάση Καρτερού ή ένα στημένο ρεπορτάζ του «υπηκόου» έκδοτη του Μαξίμου.
Η Ελλάδα γίνεται μια επικίνδυνα αντιδημοκρατική χώρα και γι’ αυτό δεν φταίει η Δεξιά όπως θα ήθελαν κάποιοι. Δεν φταίει ούτε καν η κακή αστική τάξη ή τα… λαμόγια οι επιχειρηματίες, όπως λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Για το σκηνικό που στήνεται και υποβαθμίζει την ελληνική κοινωνία φταίει ο άκρατος λαϊκισμός που καλλιέργησε ο Τσίπρας ως αντιπολίτευση κι έκανε μάστερ ως κυβέρνηση.
Μας φαίνονται όλα τόσο φυσιολογικά που νομίζουμε ότι απλά ζούμε σε κινηματογραφική ταινία. Ο εθισμός της βίας, σωματικός, λεκτικός, είναι το χειρότερο απ’ όλα. Και αποκλειστικός υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο χώρος της Αριστεράς. Έτσι πήραν εκδίκηση για τον Εμφύλιο οι αριστεροί. Μπαχαλοποιώντας την ελληνική κοινωνία και στοχοποιώντας μόνο τον αντίπαλο. Ό,τι κι αν συμβαίνει για όλα φταίει η Δεξιά.
Για την αριστερή τρομοκρατία που σκότωσε δεκάδες στη μεταπολίτευση ποιος φταίει; Για τα επεισόδια επί δεκαετίες ποιος φταίει; Για την καμένη Αθήνα το 2008 ποιος φταίει;
Για το γεγονός ότι η χώρα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε ποιος φταίει; Για το γεγονός ότι οι περίφημοι «αγώνες» της Αριστεράς εμποδίζουν πάντα (λόγω ενοχών προφανώς) την ξεκάθαρη ανάλυση της ιστορίας και την απόδοση των ευθυνών ανάλογα με το τι αναλογεί στον καθένα, ποιος φταίει;
Για την οικονομική καταστροφή ως αποτέλεσμα μιας «αριστερής» αντίληψης που έλεγε «δώστε όλα, φάτε, πιείτε και δανειστείτε», ποιος φταίει;
Αυτή είναι η αλήθεια. Οι εγκληματίες, οι… ακροδεξιοί, οι φασίστες είναι στην Αριστερά, εκεί ας ψάξουν να τους βρουν. Ο Καμμένος είναι απλά το δεξιό τους άλλοθι, το δεκανίκι τους και γι’ αυτό θα τον κρίνει η ιστορία.
 http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/i-kakia-deksia-kai-oi-dimokrates-tis-aristerodeksias-diakubernisis/10.127389