Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ηρωική έξοδος, ή συνεργαζόμενη είσοδος;



του Κων/νου Σταθόπουλου

Πολλοί θεωρούν πως το άστρο του Τσίπρα έχει δύσει.
Ίσως έχουν δίκιο.

Πολλοί επίσης πιστεύουν πως εν γνώση του χρησιμοποιήθηκε υπέρ του δέοντος από τις σκοτεινές εκείνες δυνάμεις, που έβλεπαν και βλέπουν την χώρα μας ως τον επί γης παράδεισο και μάλιστα ξέφραγο ως αμπέλι και τώρα θέλουν να τον ξαποστείλουν, από την στιγμή που σχεδόν ολοκλήρωσε την προδοσία.
Και αυτοί μάλλον έχουν δίκιο.

Κατά την δική μου ταπεινή άποψη, αυτός ο τιποτένιος, αλαζόνας, αναξιοπρεπής, ψευτοϊδεολόγος, νάρκισσος, δεν νομίζω πως έχει την πρόθεση να εγκαταλείψει την πολιτική σκηνή της χώρας.
Είναι τόσο εθισμένος σε αυτό που κάνει, είναι τόσο άπατρις όσο χρειάζεται, ώστε να μην αισθάνεται απολύτως τίποτα όταν υπογράφει την οποιανδήποτε συνθήκη, είναι τόσο μισάνθρωπος ώστε να μην τον αγγίζει κανείς θάνατος, καμία πείνα, καμία ασθένεια, καμία πτώχευση.

Ταυτόχρονα είναι πανούργος.
Αφού πρώτα προσπάθησε και κατάφερε να στελεχώσει το κόμμα του με αντίστοιχης «ποιότητας» συνεργάτες, χρησιμοποιεί το άθλιο και εγκληματικό παρελθόν των επίσης δωσίλογων αντιπάλων του υπέρ του, γνωρίζοντας πως σε τίποτα πλέον δεν μπορούν να αντιδράσουν.
Όλοι πλέον λειτουργούν ή θα τους οδηγήσει να λειτουργήσουν ως στήριγμά του και μελλοντικοί του συνεργάτες.
Ποιό είναι το κόμμα που θα αντιδράσει;
Η ΝΔ στην οποία ηγείται ο γόνος μίας από τις πιο διαπλεκόμενες οικογένειες ίσως και παγκόσμια που ταυτόχρονα έχει ψηφίσει όλα τα προηγούμενα μνημόνια, στα οποία προβλέπονται όσα συμβαίνουν σήμερα, ενώ ταυτόχρονα τον κρατάνε οι Γερμανικές εταιρείες, χρόνια τώρα, από τα γεννητικά όργανα;
Η μήπως θα γίνει σύζυγος πρωθυπουργού η απίστευτα διαπλεκόμενη και δήθεν σε διάσταση πριν λίγα χρόνια, ώστε να μπορεί να διαπλέκεται εύκολα, γυναίκα του;
Το ΚΙΝΑΛ στο οποίο ηγείται μία συνταξιούχος από τα 40 της, η οποία συμμετείχε με την ψήφο της επίσης σε όλες τις απάνθρωπες και κατοχικές συμβάσεις και ταυτόχρονα κουβαλά στην πλάτη της την παντελώς παράνομη μετατροπή του ονόματος και Α.Φ.Μ. του κόμματός της ώστε να διαγραφούν όλα τα χρέη στα οποία και η ίδια συμμετείχε;
Το ΠΟΤΑΜΙ δημιουργίας του ποινικού Μπόμπολα και του περιφερόμενου δημοσιογραφίσκου της πεντάρας που το ΠΑΣΟΚ εξέθρεψε;
Το ΚΚΕ το οποίο ευαγγελίζεται την μετά θάνατον επανάσταση; Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, να στηρίξετε, τους ταϊζόμενους από το σύστημα επαναστάτες των γραφείων του Περισσού.
Θεωρούν όλους τους επιχειρηματίες διαπλεκόμενους αλλά, στα κανάλια τους δίνουν συνεντεύξεις. Πουλούν σε αυτούς, τους σταθμούς τους, (902 στον Μαρινάκη), χωρίς να βάλουν πλάτη, ως όφειλαν στους εργαζόμενους, τους οποίους κατ’ εντολή απέλυσαν. Αμείβονται και εκλέγουν βουλευτές και ευρωβουλευτές σε ένα κοινοβούλιο και μία ένωση που θεωρητικά δεν αναγνωρίζουν και ταυτόχρονα επιμένουν στην παραμονή μας εντός της.
Είναι οι ίδιοι με τις καλύτερες των σχέσεων με τον στυγνό νεοδημοκράτη Χατζηνικολάου, όπου, καλούνται τακτικά και αποδέχονται βέβαια, να εκθέσουν τις απόψεις τους, ενώ ταυτόχρονα αρνούνται την συμπόρευση στο δρόμο με εργαζόμενους άλλων κλάδων ή πολιτικών πεποιθήσεων, κάνοντας χωριστές συγκεντρώσεις.
Η Χρυσή Αυγή, των ανθρώπων που διδάσκουν μίσος, που συνεργάζονται με Πακιστανούς και Αλβανούς, τους οποίους δημόσια και λαϊκίστικα βρίζουν και λοιδορούν;
Τους ανθρώπους που μέσα σε οχτώ χρόνια αρμαγεδώνα, δεν τόλμησαν να ξεστομίσουν μία κουβέντα εναντίον των σφαγέων των προγόνων μας Γερμανών;
Αυτών που δήλωσαν, (βίντεο στο you tube), ναι στο ξεπούλημα των βραχονησίδων;
Αυτών που στις διαταγές του Σώρρος έβαλαν την ουρά στα σκέλια;
Η Ζωίτσα που περιμένει στην γωνία παίζοντας κρυφτό καμωνόμενη πως δεν την βλέπουν;
Ως πρόεδρος της βουλής, τρίτος τη τάξη θεσμικός παράγων του κράτους, γιατί δεν έκλεισε την βουλή, ώστε να μην περάσουν τα μνημόνια;
Γιατί δεν φρόντισε να καλύψει νομικά την λογιστική επιτροπή του χρέους ώστε να έχουν εφαρμογή στην δικαιοσύνη τα όσα αυτή κατήγγειλε;
Ο Βελόπουλος, ο νέος λαγός του συστήματος;
Διαβάζει όλα τα ειδησεογραφικά site, κάνει μία μίξη ειδήσεων, προσθέτει λίγη ορθοδοξία, λίγη φιλοπατρία, μια πρέζα πατερικά κείμενα και σβήνει με λίγη Ρωσία και κάποιο προϊόν δια πάσαν νόσον και πράγματι δια πάσαν μαλακίαν.
Το γεγονός πως έχει δικαστεί για κατάχρηση χρημάτων στο παρελθόν, ουδόλως μας ενδιαφέρει, όπως και οι ανοησίες που εκστομίζει κατά καιρούς και αρνούμαι να επαναλάβω.
Μήπως άραγε οι ΑΝΕΛ; Εδώ δεν χρειάζονται αναλύσεις. Ο δεξιός υπερασπιστής του τρίπτυχου πατρίς-θρησκεία -οικογένεια, αποδείχτηκε άπατρις-άθρησκος, άπιστος θα έλεγα και θιασώτης διάλυσης κάθε τύπου οικογένειας πλήν των γνωστών χειραγωγούμενων πορνίδιων της παγκοσμιοποίησης.
Αγαπητοί μου το τελευταίο δράμα πριν αυτή η χώρα, αυτό το κράτος, παραδώσει οριστικά τα κλειδιά θα παιχτεί με συγκυβέρνηση.
Μην βάζετε ταμπέλες αριστερή ή δεξιά συγκυβέρνηση. Θα είναι μία δοτή συγκυβέρνηση η οποία θα εκχωρήσει και το τελευταίο πετραδάκι που θα έχει μείνει ελεύθερο στην δύσμοιρη χώρα.
Ούτε ο Τσίπρας θέλει να κυβερνήσει μόνος του όπως δεν το έκανε από την αρχή, ώστε να μοιράσει ευθύνες, ούτε ο Μητσοτάκης θέλει να είναι αυτοδύναμος, προς όφελος του Τσίπρα πάντα.
Μάλιστα οσμίζομαι, πως ο Μητσοτάκης τρέμει στην ιδέα να κατακρημνιστεί ο Τσίπρας στις εκλογές, φοβούμενος πως μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του περαιτέρω ξεπουλήματος. Άλλωστε πλαισιώνεται από διαχρονικούς κλέφτες και απατεώνες.
Παρ’ ότι ηλίθιος έχει το γνώθι σαυτόν.

Δεν σας έχει κάνει ακόμη εντύπωση πως όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται πολλά χρόνια τώρα και από όλες τις πλευρές, δεν έχουν αποφασίσει ποτέ την παραίτησή τους, προς χάρη του κοινού καλού;
Δεν σας έχει κάνει ποτέ εντύπωση το ότι ενώ πραγματικά μισιούνται μεταξύ τους, απέναντι στον κοινό σκοπό -χρήμα και εξουσία- μπορούν παντού και πάντα να συνεργάζονται;
Δεν σας έχει κάνει εντύπωση το ότι είτε «δεξιοί» είναι είτε «αριστεροί», η πρώτη τους κουβέντα είναι: Δεν θα σταθώ εμπόδιο στο κόμμα ή στην κομματική πειθαρχία.
Ακούσατε ποτέ την έκφραση: Δεν θα σταθώ εμπόδιο στην προκοπή της πατρίδας ή του λαού της;
Είδατε ποτέ η βουλή να παίρνει απόφαση υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας κάποιου; Του οποιουδήποτε;
Είδατε ποτέ να χάνουν ή να προσφέρουν κάπου χρήματα;
Τα χρήματα είναι το φετίχ τους. Καταθέσεις, ομόλογα, χρυσός, αντίκες, αυτοκίνητα. Όσα κι αν τους δώσεις δεν αρκούν. Μαζεύουν χρήμα και ακίνητα μετά μανίας.

Βγάζουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια μας και έχουν από δέκα τουλάχιστον ο καθένας.
Κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν και έχουν βουλευτική ασυλία, ενώ εμείς φυλακιζόμαστε για ψύλλου πήδημα.
Τρώνε, πίνουν, ταξιδεύουν, τηλεφωνούν, φωταγωγούνται, γυμνάζονται, μετακινούνται, διασκεδάζουν παντού δωρεάν, ενώ εμείς δεν δικαιούμαστε.
Μας υψώνουν το δάχτυλο, ενώ ουσιαστικά είναι υπάλληλοί μας.
Δανείζονται όσα θέλουν και όποτε θέλουν και τα αποπληρώνουμε εμείς.
Το αντίτιμο;
Η εκχώρηση της χώρας και το πέτυχαν, έχοντας την συνεργασία μας.

 http://www.hereticalideas.gr/2018/09/iroiki-exodos-i-synergazomeni-eisodos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου