Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Κατά της Ελλάδας για τους μετανάστες ψήφισε η Τασία Χριστοδουλοπούλου

Κατά της Ελλάδας για τους μετανάστες ψήφισε η Τασία Χριστοδουλοπούλου
Την ανθελληνική παρέμβαση της ολλανδικής πλευράς στη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα δικαιώματα υποστήριξε ανοιχτά η Τασία Χριστοδουλοπούλου που δεν δίστασε να στραφεί εναντίον της κυβέρνησής της.
Όταν, μάλιστα, πρόκειται και για πρώην Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, το ζήτημα λαμβάνει άλλες διαστάσεις.
Πριν λίγες μόλις ώρες, ο Έλληνας βουλευτής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, απεκδυόμενος την αντιπολιτευτική ιδιότητα και φορώντας «φανέλα» Εθνικής Ελλάδος, παρουσίασε την -ιδιαιτέρως κολακευτική για τη χώρα μας- έκθεση του για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών στη Μεσόγειο.
Ωστόσο, ο Ολλανδός ομόλογος του, σήμερα, επεφύλασσε μια δυσάρεστη
έκπληξη, καθώς επιχείρησε να πλήξει τα εθνικά συμφέροντα, ζητώντας διακαώς να προστεθεί μια παράγραφος στο αρχικό κείμενο που και κατακεραύνωνε την Ελλάδα για το τρόπο διαχείρισης του μεταναστευτικού ζητήματος.
Το οξύμωρο είναι ότι με αυτή την άποψη δεν τάχθηκαν, όπως αναμενόταν οι Βορειοευρωπαίοι, αλλά, αντίθετα, βρήκε πρόθυμους υποστηρικτές τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Τ. Χριστοδουλοπούλου και Γ. Ψυχογιό.
Τι και αν ο Βαρβιτσιώτης έμεινε μόνος να στηρίζει το κύρος και τις προσπάθειες της χώρας; Φαίνεται πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ήδη πάρει την απόφαση τους…
eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου