Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ο ρατσισμός κι ο ναζισμός, ωχριούν μπροστά στο προχθεσινό καρναβάλι!



Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/

Ήταν μια μητέρα με τον γιο της... Η μητέρα Erica κι ο γιος της Corey Maison, από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, "αποφάσισαν" να αντιμετωπίσουν μαζί τη δύσκολη υπόθεση αλλαγής φύλλου.
Αυτή η "διαδρομή" ξεκίνησε όταν η τότε μητέρα και σήμερα πατέρας αποφάσισε να χορηγήσει στον 11χρονο μικρό της γιο το πρώτο κουτί με ορμόνες ώστε να αρχίσει να προσεγγίζει τη μετατροπή του σε κοριτσάκι, που μάλιστα βιντεοσκόπησε για να μπορούν να το απολαμβάνουν στο υπόλοιπο της ζωής τους.
Μετά από 18 μήνες η μητέρα Erica αποφάσισε να ξεκινήσει κι εκείνη στην ορμονική δίαιτα ώστε να γίνει άνδρας και να... συμπαρασταθεί στο παιδί της.



Το ανήλικο αγοράκι Corey Maison, "αποφάσισε" πως θέλει να είναι κοριτσάκι, με την έγκριση κι επιδοκιμασία της "μητέρας" του... που το μπούκωσε με ορμόνες.
Σήμερα ο Corey, είναι η 15χρονη Corey -διατήρησαν κι δύο τους τα ονόματα τους- και δηλώνει πως από την ηλικία των 11 χρόνων αισθάνθηκε πως ήθελε να είναι κορίτσι: "Ήθελα οι γονείς μου να είναι περήφανοι, αλλά φοβόμουν ότι δεν θα με αποδεχόταν".
Κι όμως, αντιθέτως βρήκε πλήρη συμπαράσταση και "βοήθεια" κι από τότε ξεκίνησε και η πλήρης καταγραφή της "αλλαγής" στο Instagram.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί ανάδειξαν και πρόβαλαν τα γεγονότα. Έτσι ο πατέρας (πρώην μητέρα) κι ο γιος (πρώην κόρη) απέκτησαν μια τεράστια δημοφιλία, αλλά και τεράστια οικονομικά οφέλη αφού έγιναν μοντέλα της καμπάνιας των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" στις ΗΠΑ.
Στη Βόρεια Καρολίνα είναι ένας μύθος δημοσιότητας, αφού αποτέλεσαν την αιχμή των "λαϊκών" αγώνων για την κατάργηση του διαχωρισμού των δημόσιων τουαλετών σε ανδρικές γυναικείες, ή την θεσμοθέτηση μιας τρίτης επιλογής τουαλέτας, με το σύνθημα: "Αν ήταν κόρη σας, θα αισθανόσασταν όμορφα να την στέλνατε στις ανδρικές τουαλέτες;"
Η φωτογραφία του μικρού Corey Mason, αποτελεί πλέον μια κατάκτηση για τα "ανθρώπινα δικαιώματα των γκέι, λεσβιών, τρανς (transgender ή τρανς ή διαφυλικά άτομα)" που στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας καταπατούνται ακόμη και σήμερα, αφού υπάρχουν γυναικείες κι ανδρικές τουαλέτες.


Όμως σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, σε ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως στα επόμενα "Ολυμπιακά Παιχνίδια" [Olympic Games]  -μόνον εμείς στην Ελλάδα βαυκαλιζόμαστε να βαπτίζουμε αυτή την παγκόσμια μπίζνα "Ολυμπιακούς Αγώνες"-, οι αγώνες δικαιώνονται και θα έχουμε στο Τόκιο το 2020 θεσμοθετημένες τις "ουδέτερες" τουαλέτες, τις Transgender Toilets!



Εννιά πρώτες κυρίες κι ένας κύριος...
Το μεγάλο θεσμικό βήμα, η γιγαντιαία προοδευτική κατάκτηση κι υλοποίηση αυτών των μεγαλειωδών λαϊκών αγώνων για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" έγινε από το ΝΑΤΟ, ναι σωστά διαβάζετε, τον πάλαι ποτέ κακό δαίμονα των αριστερών και προοδευτικών  κινημάτων του πλανήτη, τον Οργανισμό Βορειοατλαντικού Συμφώνου, γνωστό και ως Βορειοατλαντική Συμμαχία, τη στρατιωτική αμυντική συμμαχία χωρών της Δύσης.


Στην τελευταία σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ανάμεσα στις "πρώτες κυρίες" συζύγων ηγετών του ΝΑΤΟ σπάει τα σεξιστικά ταμπού ο κύριος Γκοτιέ Ντεστενέ, που συνόδευσε τον σύζυγο του και πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου κ. Xavier Bettel.
Βγήκε μάλιστα παρέα με τις υπόλοιπες συναδέλφισσές του "πρώτες κυρίες" για ψώνια σε επιλεγμένα καταστήματα των  Βρυξελλών, την αγορά σουβενίρ και επισκέψεις σε καλλιτεχνικά δρώμενα.
Εκεί στο ΝΑΤΟ, όπου οι ηγέτες της παγκόσμιας δεξιάς (μόνοι "αριστεροί" ο κ. Τσίπρας κι ο Ιταλός ομόλογός του κ. Paolo Gentiloni ) αποφάσισαν όλοι τους ομόφωνα -"αριστεροί" και δεξιοί- «μεταξύ τυρού και αχλαδίου» την επίθεση εναντίον της Συρίας που κομμουνιστοκρατείται (τα δύο κομμουνιστικά κόμματα της χώρας συμμετέχουν στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας του προέδρου Άσαντ) και σθεναρή υποστήριξη της "δημοκρατικής" Σαουδικής Αραβίας, εκεί που ανθίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα τόσο των γυναικών (απαγόρευση κυκλοφορίας χωρίς σύζυγο, απαγόρευση οδήγησης και υποχρέωση πλήρους κάλυψης κεφαλιού εκτός ματιών με μαύρη μαντίλα), όσο και των ομοφυλόφιλων που απαγχονίζονται, αλλά κυρίως μιας βουλής που διορίζει με επιφοίτηση κι εξουσιοδότηση του Αλλάχ (θεός στην αραβική γλώσσα). ο παιδόφιλος δικτάτορας Σαούδ...




Λίγες ημέρες αργότερα τα ιταλικά ΜΜΕ προβάλουν ως προοδευτικότητα, με θαυμασμό και με τον νεολογισμό "ομοερωτικούς περιπάτους" (omoerotiche passeggiate) των κ.κ. Emmanuel Macron και Justin Trudeau, στους πανέμορφους κήπους της Βίλας, σε ένα  ειδυλλιακό σκηνικό στην υπέροχη Ταορμίνα της Σικελίας όπου συναντήθηκαν οι "μεγάλοι" αυτού του κόσμου, οι ηγέτες των χωρών της Ομάδας των 7 (G7 Summit 2017 Taormina, Sicily May 26 to 28 - Hotel Villa Schuler) και μεταξύ  «μεταξύ τυρού και αχλαδίου» έλαβαν αποφάσεις για την οικονομία και φυσικά συμφώνησαν σε μια "Διακήρυξη για την ασφάλεια και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας"...


Irlanda, giovane, gay e figlio di immigrati indiani: l'ascesa a premier di Leo Varadkar 
Ακριβώς την ίδια ημέρα η παγκόσμια προοδευτική κοινότητα ενημερώνεται κι ανακαλύπτει τον κ. Leo Varadkar, τον κύριο που έγινε πρωθυπουργός στην Ιρλανδία: Δεξιός, Ινδός (γιος μεταναστών από την Ινδία) και ομοφυλόφιλος!
 
Ο Leo Varadkar με τον σύντροφό του στο "Στόμα της Αλήθειας" στη Ρώμη (Piazza della Bocca della Verità)... Εκεί, στο ανάγλυφο προσωπείο του 1632, όπου τα ερωτευμένα ζευγάρια από αιώνες δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη τους κι αποκαλύπτουν τις απιστίες... Πασίγνωστο από την ταινία Διακοπές στη Ρώμη (1953) με πρωταγωνιστές τον Γκρέγκορι Πεκ, η Όντρεϊ Χέπμπορν κ.α.


Στην Ιρλανδία όπου ο καθολικισμός ξεπερνάει εκείνον της Ιταλίας, την πιο ομογενοποιημένη εθνικά χώρα της Ευρώπης, αυτή η "πρόοδος" ξεπερνάει κάθε προσδοκία!
Σήμερα η Νήσος του Σμαραγδιού, όπως ονομάζεται η Ιρλανδία για το χρώμα των αγρών της που βρέχονται από συνεχείς βροχές "μεταρρυθμίστηκε" με ταχύτατους ρυθμούς. Ο υπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων της προηγούμενης κυβέρνησης, ηγέτης του δεξιού κόμματος "Fine Gael", γιος μεταναστών από την Ινδία, ομοφυλόφιλος είναι πρωθυπουργός της Ιρλανδίας. Δεν έχει ακόμη παντρευτεί τον σύντροφό του, όπως ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, αλλά συζεί μαζί του.
Τα "ανθρώπινα δικαιώματα" των ατόμων με σεξουαλικές "ιδιαιτερότητες" βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη της "κοινωνίας των πολιτών" και κατέχουν τη μερίδα του λέοντος στην προβολή από τα διεθνή ΜΜΕ. Πρόσφατη (μέσα Μάη 2017) είναι η περίπτωση του Ιταλού ακτιβιστή Yuri Guaiana, που είχε προσαχθεί στη Μόσχα όπου διαμαρτυρόταν για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων (Επιτέλους ελεύθερος ο "όμορφος Γιούρι"!).
Φυσικά δεν βρίσκεις ούτε μία νύξη στα ΜΜΕ της δύσης, αλλά και τα ελληνικά, που ασχολήθηκαν με τον "όμορφο Γιούρι", από τις δηλώσεις του Nikolai Alexandrovich Alexeyev, ηγέτη των Ρώσων ομοφυλόφιλων (www.gayrussia.eu/), ο οποίος παίρνει αποστάσεις από τον Ιταλό "ακτιβιστή" και του θυμίζει πως συμπεριφέρθηκε η "δημοκρατική" Γαλλική αστυνομία (όταν βρέθηκε ο Ρώσος ομοφυλόφιλος ακτιβιστής στη Γαλλία τον κτύπησαν ανελέητα), πως είναι Ρωσόφοβος, ανήκει σε οργάνωση που χρηματοδοτεί το αμερικάνικο Στέιτ Ντιπάρτμεντ κι αναρωτιέται:"Θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζαμε τι θα συνέβαινε αν η ομάδα αυτή (του Ιταλού ομοφυλόφιλου) είχε ίδια συμπεριφορά στις ΗΠΑ. Θα τους είχαν πυροβολήσει εν ψυχρώ"!
Μάλιστα ενημερώνει ότι η Ρωσική οργάνωση Gay Russia έχει μηνύσει για "διασπορά ψευδών και κατασκευασμένων ειδήσεων"  την εφημερίδα "Novaya Gazeta", η οποία είχε γράψει περί "στρατοπέδων εξόντωσης ομοφυλόφιλων", που προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση του Ιταλού γκέι και της παρέας του και "ευαισθητοποιήθηκαν" ώστε μετέβησαν στην Τσετσενία και Ρωσία, ακολουθούμενοι από δεκάδες ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ της δύσης... στα πλαίσια της "διεθνιστικής αλληλεγγύης".


"Στη Ρώμη.
στο Δήμο περισσότεροι πούστηδες
λιγότεροι σταυροί"

Ο κύριος Μακαρόνε ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές Αυτοδιοίκησης στη Ρώμη, με το κόμμα της "αριστεράς" κι υποψηφίου Δημάρχου κ. Φασίνα (για την ιστορία, το κόμμα του πρώην στελέχους του ΔΝΤ, του κ. Φασίνα που είναι συνάδελφος οικονομολόγος του κ. Τσακαλώτου και του οποίου το κόμμα είναι αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε τον χαιρετισμό του ΣΥΡΙΖΑ στο ιδρυτικό συνέδριο του Ιταλού Φασίνα, ώστε να αισθανθείτε σε "επαναστατική" διάθεση ενός εικονικού κόσμου: ΕΔΩ), της ΛαΕ του κυρίου Λαφαζάνη, του κυρίου Βαρουφάκη, αλλά κι επίλεκτος σύντροφος του Κώστα Λαπαβίτσα... κι όμως συμβαίνει κι αυτό στο Ελλαδιστάν όπου όλα επιτρέπονται).
Στην προσωπική του εκλογική καμπάνια ο ομοφυλόφιλος κ. Μακαρόνε καλεί τους ψηφοφόρους να επιλέξουν "πούστη" (σύμφωνα με τον "αντιρατσιστικό ιταλικό νόμο, αντίστοιχο του ελληνικού, η χρήση της λέξης "πούστης" είναι ρατσιστικού περιεχομένου και διώκεται ποινικά) και λιγότερες εκκλησίες (σταυρούς).
Ο ομοφυλόφιλος "αριστερός" Μακαρόνε τι μας λέει; Μεταξύ ομοφυλόφιλων μπορούν να αποκαλούνται πούστηδες και μάλιστα δημόσια για τα ψηφαλάκια. Όμως, αν αυτό το κάνει ένας απλός πολίτης, ίσως κι από άγνοια νόμου, θα έχει ποινικές ευθύνες...
Τέλος πάντων, με τη γείτονα Ιταλία μας συνδέουν δεσμοί "λαϊκών αγώνων" στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων: Έγινε "μαμά" κι εγκαταλείπει την "Λίστα Τσίπρα", ο εκπρόσωπος του Αλέξη στην Ιταλία;
Η εγχώρια "δικαιωματική αριστερά", οι "Radical chic" στην Ελλάδα, πέρα από τις επί μέρους "διαφορές" τους (ΣΥΡΙΖΑ, ΛαΕ, Πλεύση-Κωνσταντοπούλου, ΑΝΤΑΡΣΥΑ), όπως κι η λεγόμενη "κεντροαριστερά" (ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, Ποτάμι...) έχουν κοινή αντιμετώπιση και δράση απέναντι στα "ανθρώπινα δικαιώματα" των κοινοτήτων (LGBT, LGBTQ, LGBTQIA και LGBTQIAPK)* που αναδύονται με ταχύτατους ρυθμούς και κεντρικό συντονισμό, μαζί με το μεταναστευτικό, από την "κοινωνία των πολιτών" του κ. Σόρος.

Η ευρωπαϊκή δεξιά, όπως η ελληνική δεξιά, επικροτεί όλες τις προσπάθειες θεσμοθέτησης "δικαιωμάτων" ομοφυλόφιλων, αλλά δεν ξεκατινιάζεται όπως οι "Radical chic" στην Ελλάδα. Η δεξιά αρκείται στους θεσμούς ΝΑΤΟ, Ε.Ε., κοινοβούλια, μιας και έχει τον απόλυτο πολιτικό έλεγχο της μεγάλης πλειοψηφίας της ψήφου των ομοφυλόφιλων.
Εξαιρετικής χρησιμότητας και σπουδαιότητας είναι η σημερινή προσέγγιση αυτού του ζητήματος από τον Θύμιο Παπανικολάου (περιοδικό "Ρεσάλτο"), με τις σημαντικές του επισημάνσεις: Η «επανάσταση» της παρακμιακής «υπερηφάνειας»...


Εκείνο που αποσιωπούν οι συμμετέχοντες σ' αυτούς τους σχεδιασμούς του 4ου Ράιχ και έχουν συνεργούς όλα τα ΜΜΕ και τη δημοσιογραφική πορνεία, είναι πως όλα όσα συμβαίνουν αποτελούν επίσημη πολιτική κατεύθυνση μέσω ΟΔΗΓΙΩΝ της Ε.Ε., που αν δεν εφαρμόσουν -εναρμονίσουν τις εθνικές νομοθεσίες- οι κυβερνήσεις μέλη της Ε.Ε. θα τους επιβάλλονται χρηματικά πρόστιμα. Γι' αυτό είναι γελοίο να δηλώνει ο κύριος Τσίπρας "συγνώμη που αργήσαμε να να ψηφίσουμε το σύμφωνο συμβίωσης", όταν είναι υποχρεωμένος να το πράξει.
Με οδηγία της "μεγάλης δημοκρατικής οικογένειας" της Ε.Ε. και του οικονομικού θαύματος "ευρώ", σύντομα και στην Ελλάδα το μάθημα στα σχολεία, εναντίον του "σεξουαλικού ρατσισμού" και της διαπαιδαγώγησης για γκέι, λεσβίες και σια... Πρόκειται για υποχρέωση της χώρας μας να εναρμονίσει τη νομοθεσία της με τη σχετική ευρωπαϊκή οδηγία. Το τραγικό στην υπόθεση είναι πως συνένοχος του σάπιου πολιτικού συστήματος είναι κι η εκκλησία, που σιωπά ένοχα αφού νέμεται ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις (προσφυγικό, αναστυλώσεις κ.λ.π.), αλλά και τρέμει, υποτάσσεται στην απειλή διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας και συνεπώς θα επωμιστούν μισθούς ιερέων.
Επισημαίνει η Μαριάννα Τσήπα πως Πρέπει να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας... για να δημιουργήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης...
Έτσι οι "διεθνιστές" της "μεταρρυθμιστικής αριστεράς" μαζί με την πεφωτισμένη δεξιά οικοδομούν τον "ευρωπαϊκό πατριωτισμό" (δες: Να ζεις σημαίνει να είσαι Αντάρτης...), ότι πιο χυδαίο, σοβινιστικό, εθνικιστικό και νεοναζιστικό φαινόμενο "κυκλοφορεί" στον πλανήτη.


"Για την υπεράσπιση της οικογένειας
Ψηφίστε Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας"
Μπροστά σ' όλα τα παραπάνω ένα τεράστιο ζήτημα ευθύνης έχει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, που δεν βγαίνει μπροστά να ενημερώσει και να κινητοποιήσει το λαό. Στο ΚΚΕ φοβούνται την ετικέτα του συντηρητισμού, της ακροδεξιάς; Γιατί σιωπούν;


Η χθεσινή παρέλαση των ομοφυλόφιλων μπροστά στη Βουλή και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, εκτός από τα απειλητικά συνθήματα που φώναζαν οι "Radical chic" μαζί με υπουργούς, βουλευτές και κυβερνητικά στελέχη εναντίον των "σεξιστών" (υπήρχαν σεξιστές σε αντιδιαδήλωση που έπρεπε να απειλούν με συνθήματα ή έχουμε μια δικτατορία των LGBTQIAPK;), είδαμε το σύνθημα "Τεκνοθεσία", που μάλιστα κρατούσε ο υπουργός κ. Τσακαλώτος!
Άραγε οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, Ποτάμι, της δεξιάς που έντεχνα επιλέγει τη σιωπηλή συναίνεση... γνωρίζουν τι σημαίνει το νέο αφήγημα:  «Τεκνοθεσία»;
Ότι πιο σοβαρό ρήγμα στην ελληνική κοινωνία που στενάζει κάτω από σκληρά, απάνθρωπα κι εξοντωτικά μέτρα που πήρε ο ίδιος ο κ. Τσακαλώτος και ξεπερνούν τα μέτρα των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Οι ομοφυλόφιλοι, οι κοινότητες (LGBT, LGBTQ, LGBTQIA και LGBTQIAPK)* δεν αρκούνται στη νομοθέτηση υιοθέτησης παιδιών. Δεν θέλουν να κάνουν υιοθεσίες! Σε μια ναζιστική αντίληψη που κάνει τον Χίτλερ να φαντάζει αγγελούδι, και τον ναζισμό χάδι, επιθυμούν αγορά μήτρας (το έχουν βαπτίσει "Παρένθετη Μητρότητα") και το υλοποίησε στις ΗΠΑ ο εκπρόσωπος του Αλέξη Τσίπρα στην Ιταλία: επιλέγουν χώρα που έχει σχετική νομοθεσία "Τεκνοθεσίας", (πολλές πολιτείες των ΗΠΑ έχουν νομοθετήσει σχετικά), επιλέγουν υγιή γυναίκα και κάνουν εξετάσεις για την αποφυγή γέννησης παιδιού με προβλήματα, πληρώνουν παράβολο στο κράτος, αναλαμβάνουν τη συνταξιοδότηση της μητέρας από την οποία κλέβουν το παιδί που κυοφορεί για 9 μήνες, υπογράφουν συμβόλαιο πως δεν αναλαμβάνουν το παιδί αν γεννηθεί με προβλήματα υγείας ή αρτιμέλειας...
Μετά την αγοραπωλησία ανθρώπινων οργάνων για μεταμόσχευση η κοινωνία ξεπερνάει κάθε επιστημονική φαντασία... Ο ρατσισμός, ο φασισμός κι ο ναζισμός, ωχριούν μπροστά σ' αυτό το φαινόμενο!
Γιατί η σημερινή Ελλάδα με την τεράστια οικονομική κρίση και την εξαθλίωση του λαού διαθέτει πολιτικούς ταγούς που ξεπερνούν σ' αυτού του είδους την "προοδευτικότητα" κάθε φαντασίας.
Γιατί η Ελλάδα δεν είναι "πείραμα", όπως πολλοί εκτιμούν και κάνουν σχετικές αναφορές. Η Ελλάδα αποτελεί ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ υποτέλειας στη Νέα Τάξη!
Τι τους εμποδίζει και προχωρούν με προσεγμένες "χειρουργικές" πολιτικές κινήσεις μιας κι διαθέτουν στην Ελλάδα ελεγχόμενη την κεντροαριστερά και κεντροδεξιά;




Η λαϊκή αντίδραση θα ξεσπάσει βίαια με την θεσμοθέτηση στα σχολεία του "μαθήματος για τις Έμφυλες Ταυτότητες”, το οποίο είναι υποχρεωμένη η κάθε κυβέρνηση να εισαγάγει στα πλαίσια ευρωπαϊκών οδηγιών ("αριστερή" ή δεξιά, αλλά υποταγμένη στον περιβόητο- "ευρωπαϊκό πατριωτισμό", στην καθομιλουμένη υποταγμένη στο διευθυντήριο της τρόικας).
Θα είναι μια λαϊκή αντίδραση που δεν θα σταματήσει καμία ετικέτα περί ομοφοβίας, σεξισμού, ακροδεξιάς κι όσα χρησιμοποιεί η προπαγάνδα του 4ου Ράιχ. Οι γονείς, αδιαφορώντας για πολιτικά κόμματα κι αερολογίες στυλ Τσακαλώτου περί ίσης αντιμετώπισης πείνας, ανεργίας, εξαθλίωσης με την επιτυχία παρέλασης των ομοφυλόφιλων, αδιαφορώντας για τη σιωπή της εκκλησίας και των καλοταϊσμένων "διανοούμενων από ευρωπαϊκά κονδύλια, δεν θα επιτρέψει να δηλητηριάσουν το μυαλό της κόρης του ή του γιου του με γκέι, λεσβίες και Cia, πριν την ενηλικίωσή τους  (Με αυτό το ζήτημα θα ασχοληθούμε σύντομα και αναλυτικά).
Οι σημερινές προτεραιότητες της "ευρωπαϊκής ανανεωτικής αριστεράς" είναι σαφέστατα "μεταρρυθμίσεις" σε διατεταγμένη υπηρεσία κι εναντίον των συμφερόντων της εργατικής τάξης και των εργαζομένων, που την καθιστά ταξικό εχθρό των λαών.
«Το σημείο εκκίνησης είναι "εθνικό"
κι απ' αυτό το σημείο εκκίνησης
πρέπει να λάβεις τις αποφάσεις των κινήσεων»


Antonio Gramsci, Quaderni del carcere, σελ. 1729.






*  Είναι πολλές οι "συμπτώσεις" που διατρέχουν το ζήτημα "ανθρώπινα δικαιώματα ομοφυλόφιλων", ώστε να είναι συμπτώσεις. Η πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ, οι χώρες με τη μεγαλύτερη οικονομία (G7), η δεξιά κι η "ανανεωτική αριστερά" έχουν βρει κοινό πεδίο συμφωνίας και δράσης. Έτσι θα πρέπει να δώσουμε στον αναγνώστη αυτό που κρύβουν τα ΜΜΕ κι είναι η ακριβής διαδικασία που ακολουθούν οι επίσημες οργανώσεις αυτού του χώρου.
Τι σημαίνουν τα ακρωνύμια LGBT, LGBTQ, LGBTQIA και LGBTQIAPK;
Το ακρωνύμιο LGBT (ΛΟΑΤ - Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς ) γεννήθηκε τη δεκαετία του '90, αντικαθιστώντας το ακρωνύμιο LGB που ήταν σε χρήση για να δείχνει την κοινότητα γκέι της δεκαετίας '80.
Τα ακρωνύμια LGBTQ, LGBTQIA και LGBTQIAPK αποτελούν πιο σύγχρονες εξελίξεις που εξαπλώνουν το φάσμα των "ιδιαιτεροτήτων" και κραυγάζουν για το που μας οδηγούν.
Το LGBTQ Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος, Τρανς και Queer (questioning), που είναι χυδαία λέξη που υποδεικνύει μια κατάπτωση γκέι σε θέση "άνευ σεξουαλικότητας".
Το LGBTQIA Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος, Τρανς, Queer, υπερσεξουαλικοί κι αντισεξουαλικοί. Ούτε ειδικοί ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν πλέον να περιγράψουν τι ιδιότητες περιλαμβάνει η "κοινότητά" τους...
Το τελευταίο "αφήγημα" είναι το ακρωνύμιο LGBTQIAPK Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος, Τρανς, Queer, υπερσεξουαλικοί, αντισεξουαλικοί με την προσθήκη δύο γραμμάτων (P) πανσεξουαλικοί ή πολύγαμοι και το γράμμα (Κ) kinky, όχι συνηθισμένες σεξουαλικές πράξεις. Για να μιλάμε την καθομιλουμένη: παιδοφιλία, παιδεραστία, κτηνοβασία, σαδομαζοχισμός και υποσύνολα που μόνον αρρωστημένα και διεστραμμένα μυαλά θα μπορούσαν να εφεύρουν και "νομιμοποιήσουν" ως κίνημα "ανθρωπίνων δικαιωμάτων".
Τα απλά ερωτήματα είναι:
...ποιος θα προστατεύσει τα δικαιώματα των παιδιών σ' αυτό τον "κόσμο";
...τα ετεροφυλόφιλα άτομα, τους ανθρώπους που δεν έχουν επιλέξει τον παραπάνω "κόσμο", ποιος θα τους προστατεύσει;
και τέλος πάντων, ποιοι είναι αυτοί οι Τσακαλώτοι, ή όπως αλλιώς ονομάζονται, και με ποιο δικαίωμα παίζουν με τη ζωή μας και τις ζωές των παιδιών μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου