Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Τα σοδομικά lobbies ενάντια στον Πούτιν


Σας παραθέτω αυτούσιο, στην μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο, ένα ενδιαφέρον άρθρο του Julio Severo, που δημοσιεύθηκε στο Φιλοσοφικό Ινστιτούτο Katehon.

Όταν τα Μέσα Ενημέρωσης τάσσονται στο πλευρό των ομοφυλόφιλων ακτιβιστών εναντίων των Χριστιανών, το κοινό διαφωνεί. Όμως το κοινό συμφωνεί όταν η μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης, που είναι ενάντια στον Пу́тин, αναδεικνύει μια υπόθεση που αφορά στην "μυστηριώδη δολοφονία" ενός αντιπάλου του Пу́тин;

Σύμφωνα με τον Paul Craig Roberts, που ήταν αξιωματούχος του Reagan, η "μυστηριώδης" δολοφονία ενός αντιπάλου του Пу́тин ήταν μια αποσταθεροποιητική εμπλοκή της CIA στο πνεύμα των εχθροπραξιών του Obama κατά της Ρωσίας.

Επίσης σύμφωνα με τον Dr. Scott Lively, ο πλέον ειδήμων στους κινδύνους της ομοφυλοφιλικής agenda, στις αρχές της δεκαετίας του '90 ο Βill Clinton κατάργησε την διάταξη που απαγόρευε στους ομοφυλόφιλους να εργάζονται στη CIA και σε άλλες υπηρεσίες πληροφοριών.

Με τις ευχές του Clinton, εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες, οι ομοφυλόφιλοι έχουν αυξηθεί ολοένα και περισσότερο εκεί: στην CIA, στο FBI, στην NSA κλπ.

Ο Dr. Lively καθιστά σαφές ότι όπου κι αν βρίσκονται, οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές δημιουργούν δολοπλοκίες, σύγχυση και χάος, χρησιμοποιούν πάντα τα επαγγέλματά τους για τoν ευρύτερο σκοπό τους και πάντα αδικώντας τους αντιπάλους τους. Ακόμα οι ομοφυλόφιλοι, που κατέχουν θέσεις στο μεγαλύτερο παγκόσμιο κέντρο πληροφοριών, είναι σε θέση να προκαλέσουν τις μεγαλύτερες ζημιές στον κόσμο, ενάντια σε εκείνους που δεν ευθυγραμμίζονται με την agenda τους.

Ένα από τα πιο εμφανή ομοφυλοφιλικά περιοδικά στις Η.Π.Α. ονόμασε τον Пу́тин ως τον υπ' αριθμόν ένα εχθρό του ομοφυλοφιλικού κινήματος. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ομοφυλόφιλους στις υπηρεσίες πληροφοριών. Στην πραγματικότητα, δεν έχει περάσει απαρατήρητο ακόμη και από τα κυρίαρχα Μέσα Ενημέρωσης, που συνήθως είναι φιλοσοδομικά, με εμμονή ενάντια στον Ρώσο πρόεδρο.

Αυτό είναι το κόστος για τον πρόεδρο ενός μεγάλου έθνους σήμερα, επειδή εγκρίνει νόμους για την προστασία των παιδιών και των εφήβων από τον προφανή κίνδυνο της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας.

Ένας κοινός πολίτης που αντιτίθεται στην επιθετική gay agenda είναι θύμα σαφώς κακόβουλων παγιδεύσεων, συκοφαντιών, μηχανορραφιών και απειλών. Μήπως ένας πρόεδρος θα υπέφερε λιγότερο;

Οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές ψεύδονται διαρκώς, είναι αδίστακτοι και αμείλικτοι στους κοινούς πολίτες που δεν αποδέχονται την τυραννική agenda τους. Θα ήταν λιγότερο αδίστακτοι σε έναν πρόεδρο;
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου